QUOTE(Layla @ 2010 03 07, 11:24)
o kokios čia tokios braškės? nes aš irgi labai noriu braškių balkone, bet kiek girdėjau jei sėsiu pati, tai šiais metais uogų nebus, o taip norisi... gal žinot kur galima būtų nusipirkt pora balkoninių braškių krūmelių?
Kaip vadinasi jos tai nežinau, bet jei pamenat prieš pora metų labai reklamavo jas visuose laikraščiuose ir vadino vijoklinėmis. ten kažkokia firma atseit siuntė jas paštu iš kažkur. Ir buvo parodyta nuotraukose tokie dideli vazonai su daug uogų. Tai man čia jau draugė davė, nes aš pati nesusiviliojau siųstis. Bet dauginasi jos saiubingai, nors aš jų darže kaime visiškai niekuo netrešiau. Ir jos dar augo net ir šalnoms esant. Žiūrėsiu kaip jos peržiemos, nes gi dar iš po sniego nieko nematyti. Bet šeip jos manau lauke auginamos, o jei balkone tai tręšti reikiajaučiu nežmoniškai. Tai sodinsiu į nemažus vazonus ir kiek bus tų uogų tiek, man svarbu dėl sūnaus tik, kad jam būtų va balkone uogyčių
Beje jos visai nevijoklinės, o tik vislios labai
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2010 03 07, 14:13)
Čia gal remontantinės braškės?
Auginau remontantines žemuoges, tai labai gerai ir ilgai derėjo, tikrai iki šalnų.
Ir aš kantrybės neturiu, vaikštau aplink vazonus ir galvoju kaip čia greičiau dar pasisėti
Remontantinės tai čia gal tos kur ūsų neleidžia? Mano minėtosios dar ir kaip leidžia tuos ūsus
O žemuoges aš pernai auginau balokone, tai buvo parašyta, kad remontantinės. Šiemet vėl jas pasisėjau. O buvo iki pat šalnų, tada atnešiau į kambarį tai iki lapkričio gal vidurio maždaug uogų buvo. Ir beje netrešiau niekuo, o augo plastmasiniame lovelyje negiliame tokiame.