Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(Mimmi @ 2010 03 07, 15:30)
Mano salotytes dukra nuvalgė doh.gif . Sako, mama, nu taip skanu, kad sustot negaliu lotuliukas.gif . Teks sėt iš naujo. Rabarbarai dar nedygsta, bet bazilikams kažkas nepatinka, pradėjo nykt doh.gif . Reiks ir man rukolą nusipirkt, pabandysiu augint.  Prašiau MB balkone stelažus padaryt, tai aiškina jis man, kad dar šalta ir nelys į balkoną blink.gif . Dar pastebėjau, kad ir žirniai nulaužyti, tik šaknys liko doh.gif . Matyt, rimtai vitaminų vaikui trūksta doh.gif  blink.gif

Nu tau tai sekasi lotuliukas.gif kate zirnius nuvalgo, vaikas salotas, vyras karve jau zada namo parvesti lotuliukas.gif linksmai tu ten gyveni lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(casadei @ 2010 03 07, 17:56)
Nu tau tai sekasi  lotuliukas.gif kate zirnius nuvalgo, vaikas salotas, vyras karve jau zada namo parvesti  lotuliukas.gif linksmai tu ten gyveni  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Tai jau blink.gif , greičiau oras sušiltų, tai viską į balkoną neščiau ir duris užbarikaduočiau lotuliukas.gif . Ale kad dar šalčius praneša doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Layla @ 2010 03 07, 11:24)
o kokios čia tokios braškės? nes aš irgi labai noriu braškių balkone, bet kiek girdėjau jei sėsiu pati, tai šiais metais uogų nebus, o taip norisi... gal žinot kur galima būtų nusipirkt pora balkoninių braškių krūmelių?

Kaip vadinasi jos tai nežinau, bet jei pamenat prieš pora metų labai reklamavo jas visuose laikraščiuose ir vadino vijoklinėmis. ten kažkokia firma atseit siuntė jas paštu iš kažkur. Ir buvo parodyta nuotraukose tokie dideli vazonai su daug uogų. Tai man čia jau draugė davė, nes aš pati nesusiviliojau siųstis. Bet dauginasi jos saiubingai, nors aš jų darže kaime visiškai niekuo netrešiau. Ir jos dar augo net ir šalnoms esant. Žiūrėsiu kaip jos peržiemos, nes gi dar iš po sniego nieko nematyti. Bet šeip jos manau lauke auginamos, o jei balkone tai tręšti reikiajaučiu nežmoniškai. Tai sodinsiu į nemažus vazonus ir kiek bus tų uogų tiek, man svarbu dėl sūnaus tik, kad jam būtų va balkone uogyčių smile.gif Beje jos visai nevijoklinės, o tik vislios labai biggrin.gif

QUOTE(Tessa_i.p. @ 2010 03 07, 14:13)
Čia gal remontantinės braškės?
Auginau remontantines žemuoges, tai labai gerai ir ilgai derėjo, tikrai iki šalnų.
Ir aš kantrybės neturiu, vaikštau aplink vazonus ir galvoju kaip čia greičiau dar pasisėti  biggrin.gif

Remontantinės tai čia gal tos kur ūsų neleidžia? Mano minėtosios dar ir kaip leidžia tuos ūsus doh.gif
O žemuoges aš pernai auginau balokone, tai buvo parašyta, kad remontantinės. Šiemet vėl jas pasisėjau. O buvo iki pat šalnų, tada atnešiau į kambarį tai iki lapkričio gal vidurio maždaug uogų buvo. Ir beje netrešiau niekuo, o augo plastmasiniame lovelyje negiliame tokiame.
Atsakyti
Aš žemuoges į vazonėlį pasėjau. Dabar galvoju, nešt į balkoną ar tegu kambary dygsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 03 08, 14:26)
Aš žemuoges į vazonėlį pasėjau. Dabar galvoju, nešt į balkoną ar tegu kambary dygsta  g.gif

laikyk kambary biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2010 03 08, 14:27)
laikyk kambary  biggrin.gif

Laikysiu, tik jau vietos nebelabai yra blink.gif
Atsakyti
O kaip, merginos, darote su žemuogėmis atėjus žiemai? Paliekate balkone ar nešate į kambarį? nes balkone, galvoju, pasmerktos nušalti. Net apdengus kuo, nelabai tikėtina, kad atlaikytų.
Atsakyti
Reikia žinoti, kokios tiksliai tos žemuogės. Gal straipsnis įneš aiškumo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 03 09, 09:27)
Reikia žinoti, kokios tiksliai tos žemuogės. Gal straipsnis įneš aiškumo wink.gif

Gaudvile, ačiū už nuorodą - labai įdomu skaityti buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 09, 10:06)
O kaip, merginos, darote su žemuogėmis atėjus žiemai? Paliekate balkone ar nešate į kambarį? nes balkone, galvoju, pasmerktos nušalti. Net apdengus kuo, nelabai tikėtina, kad atlaikytų.

galesiu pasakyt po keliu menesiu lotuliukas.gif
palikau as jas balkone blush2.gif kai sniegas buvo nutirpes, tai zaliu lapuku kysojo dar ax.gif o ar bus is ju naudos - bus matyt blush2.gif
Atsakyti
bigsmile.gif žiūriu mano krapia ir bazilikas pradėjo lysti, vos vos matos, bet jau šis tas, o tai stovėjo be gyvybės ženklų bigsmile.gif dar liko petražolės
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2010 03 09, 11:48)
palikau as jas balkone  blush2.gif  kai sniegas buvo nutirpes, tai zaliu lapuku kysojo dar  ax.gif  o ar bus is ju naudos - bus matyt  blush2.gif

Sunku man įsivaizduoti, kaip prie -20 laipsnių kas nors gyvo gali likti g.gif

Šiandien vėl palūžau: prisiskaičiau Giedriaus receptų apie mango - pipirų padažą ir ... užsisakiau habanero pipirų sėklų doh.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2010 03 09, 12:33)
žiūriu mano krapia ir bazilikas pradėjo lysti,

Aš bazilikų dar nė nepasėjau. Kažkaip su jais man neatrodo skubus reikalas, pernai tik kovo gale sėjau....
Atsakyti