Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(žostautė @ 2010 03 06, 10:01)
Iš tikrųjų tai daug ką sėti ne tik kad ne vėlu, bet ir smarkiai ankstoka biggrin.gif Tik va tos kantrybės kur paimt...  ax.gif

ačiū, nuraminot, nes jau galvojau kad liksiu be nieko.. na tai dar palauksiu tada ramiai tikrojo pavasario smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 03 05, 22:48)
vakar pasėjai šiandien jau miškas?  blink.gif

Aha, jau tų mažųjų netiktų lapelių miškas. Šiandien dar ant saulės išnešiau, tai toks įspūdis, kad visos sėklos rukolų, kurias pasėjau išdygo blink.gif Neįsivaizduoju kur dėsiu biggrin.gif
Atsakyti
o sakykit, pavyzdžiui salotas, ar tenkitas lapines, jūs paskui retinat ar ne?
Atsakyti
Vyras parveza vazonu ax.gif sodinsiu ir as jau rukola.
Atsakyti
Niu va, nuo šiandien jau žemėje sėklytės mano biggrin.gif Dviejų rūšių žemuogės, pomidorų medis ir baklažanas.
Pavasarį parsivešiu iš kaimo dar tų braškių, kur kažkada reklamavo visur ir atseit vazonuose auginamos. Jos lauke auga kaip pasiutę, uogos iki šalnų buvo ir tokios didžiulės bigsmile.gif Tai šiemet išsikasiu ir į balkoną pora kerų pasidėsiu. Beje per vasarą tieeeeek ūsų jos prileido, o iš tų ūsų nauji kerai ir uogos net spėjo užderėt. Na to dar nesu aš mačiusi, kažkokios super braškės g.gif
Atsakyti
Aš žoles susisėjau tik. Baklažanams, pomidorams ir žemuogėms lauksiu mėnulio palankaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 06, 10:01)
Iš tikrųjų tai daug ką sėti ne tik kad ne vėlu, bet ir smarkiai ankstoka biggrin.gif Tik va tos kantrybės kur paimt...  ax.gif

Vat nežinau kur kantrybės gaut doh.gif doh.gif taip norisi jau susėt likusias sėklas doh.gif lotuliukas.gif bet dar reikia bent savaitę išlaukt, nes neturėsiu kur dėt visko doh.gif biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2010 03 06, 20:58)
Niu va, nuo šiandien jau žemėje sėklytės mano  biggrin.gif  Dviejų rūšių žemuogės, pomidorų medis ir baklažanas.
Pavasarį parsivešiu iš kaimo dar tų braškių, kur kažkada reklamavo visur ir atseit vazonuose auginamos. Jos lauke auga kaip pasiutę, uogos iki šalnų buvo ir tokios didžiulės  bigsmile.gif  Tai šiemet išsikasiu ir į balkoną pora kerų pasidėsiu. Beje per vasarą tieeeeek ūsų jos prileido, o iš tų ūsų nauji kerai ir uogos net spėjo užderėt. Na to dar nesu aš mačiusi, kažkokios super braškės  g.gif

o kokios čia tokios braškės? nes aš irgi labai noriu braškių balkone, bet kiek girdėjau jei sėsiu pati, tai šiais metais uogų nebus, o taip norisi... gal žinot kur galima būtų nusipirkt pora balkoninių braškių krūmelių?
Atsakyti
Maximose būna jau su uogom vasaros pradžioj smile.gif Jei su žemuogėm nepavyks, pirksiu maximines. Draugė sakė, jog uogos saldžios ir skanios smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(aaagnex @ 2010 03 05, 11:11)
Na va - zadejau pasirodyt su savo daru, tai ir rodausi ax.gif

Labai gražu ir tiek visko daug thumbup.gif

QUOTE(Shania @ 2010 03 05, 15:39)
Aciu, reiks isbandyti 4u.gif
Beje giminaite vazonus bei atrodo... pomidorus, kol dar tik ant palanges auga laisto vandeniu, kuriame pries tai mesyte pamirkdo...pora dienu. Pomidorai tai nieko stebuklingo, bet stai jos pelargonijos...iki metro dydzio isauga lotuliukas.gif

Mano mama kartais taip gėles liedavo, tai irgi bujojo visos biggrin.gif

QUOTE(ina8001 @ 2010 03 05, 21:25)
Uzkretet jus mane merginos darzininkyste balkone. Is pradziu ruosiausi seti tik pomidorus ir gelytes, dabar prisiziurejau jusu graziuju darzu ir prisipirkau dar svogunu, krapu, salotu, baziliku seklu.
Ar tai liga? g.gif

Na man tai tikrai liga doh.gif ir su kitais augalais irgi liga, nes ant palangių praktiškai vietos nėra, bet norisi dar ir dar augalėlių umn.gif

QUOTE(simbail @ 2010 03 06, 21:58)
Niu va, nuo šiandien jau žemėje sėklytės mano  biggrin.gif  Dviejų rūšių žemuogės, pomidorų medis ir baklažanas.
Pavasarį parsivešiu iš kaimo dar tų braškių, kur kažkada reklamavo visur ir atseit vazonuose auginamos. Jos lauke auga kaip pasiutę, uogos iki šalnų buvo ir tokios didžiulės  bigsmile.gif 

Čia gal remontantinės braškės?
Auginau remontantines žemuoges, tai labai gerai ir ilgai derėjo, tikrai iki šalnų.

QUOTE(aure111 @ 2010 03 06, 22:57)
Vat nežinau kur kantrybės gaut  doh.gif  taip norisi jau susėt likusias sėklas  doh.gif  lotuliukas.gif bet dar reikia bent savaitę išlaukt, nes neturėsiu kur dėt visko  doh.gif  biggrin.gif 

Ir aš kantrybės neturiu, vaikštau aplink vazonus ir galvoju kaip čia greičiau dar pasisėti biggrin.gif

O čia mano šiumetiniai sėjinukai:
Sejinukai

Dar kol kas mažyčiai, bet jau labai noriu greičiau pikiuoti ir kitus sėti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano salotytes dukra nuvalgė doh.gif . Sako, mama, nu taip skanu, kad sustot negaliu lotuliukas.gif . Teks sėt iš naujo. Rabarbarai dar nedygsta, bet bazilikams kažkas nepatinka, pradėjo nykt doh.gif . Reiks ir man rukolą nusipirkt, pabandysiu augint. Prašiau MB balkone stelažus padaryt, tai aiškina jis man, kad dar šalta ir nelys į balkoną blink.gif . Dar pastebėjau, kad ir žirniai nulaužyti, tik šaknys liko doh.gif . Matyt, rimtai vitaminų vaikui trūksta doh.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mimmi: 07 kovo 2010 - 14:35
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2010 03 07, 12:13)
Na man tai tikrai liga  doh.gif  ir su kitais augalais irgi liga, nes ant palangių praktiškai vietos nėra, bet norisi dar ir dar augalėlių
Ir aš kantrybės neturiu, vaikštau aplink vazonus ir galvoju kaip čia greičiau dar pasisėti
O čia mano šiumetiniai sėjinukai:

Kad liga tai tikrai doh.gif Dar dėl daržovių balkone vos vos sugebu prisilaikyt, bet ir tai gerokai perdaug prisisėju doh.gif o jau kalbant apie gėles kambarines, tai nieko gero.... tuoj lovą reiks parduot kad gėlėm vietos atsirastų doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Mimmi @ 2010 03 07, 14:30)
Mano salotytes dukra nuvalgė Matyt, rimtai vitaminų vaikui trūksta

Nbloga juoko dozė lotuliukas.gif lotuliukas.gif teks dabar jum dvigubai sėt, nes vėl neliks lotuliukas.gif
Atsakyti