Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(aaagnex @ 2010 03 05, 09:11)

Petrazoles - puse dezutes garbanotosios, puse paprastos. Sudygo labai greitai, labai tankios ir beveik is karto isbego blush2.gif Nzn kas is ju iseis. Kolkas laukiu

Oho cia visas darzas! smile.gif Kaip miela matyti kai stiebeliai pradeda listi wub.gif
Kaip isvengti to isbegimo - istisimo? Nes man taip daznai ir atsitinka sad.gif

Grange, tu tiesiog kiausini suplaki, su vandeniu sumaisai ir palaistai?

Man mama siandien nupirks seklu, tai kai jau gausiu, ir as pradesiu rimciau planuotis savo sodinius. smile.gif
Atsakyti
Kaip šauniai visų daigeliai auga thumbup.gif

Aš kol kas pasėjau tik pomidoriukus ir paprikas, laukiu, kas čia bus lens.gif
Bijau paskubėti su sėja, nes balkonas atviras, o kada tas pavasaris ateis, tai labai neaišku smile.gif
Atsakyti
Kaip Jus manot kada galima sėti augalėlius į įstiklinta balkona (kai kiek maždaug būna silumos ) ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 03 05, 10:11)
Na va - zadejau pasirodyt su savo daru, tai ir rodausi ax.gif
...
Agurkai. Vista nusipirkau nesavidulkius, tai kokiu budu apdulkinsiu, tai istorija nutyli...

Paprastai, pati biggrin.gif . Paimsi vyrišką žieduką ir brauksi per moteriškus (tie kurie su sustorėjimais)
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2010 03 05, 13:16)
Paprastai, pati  biggrin.gif . Paimsi vyrišką žieduką ir brauksi per moteriškus (tie kurie su sustorėjimais)

Nu cia bus atrakcija lotuliukas.gif
reiks toki darba daryt, kai vyras nematys, nes sakys visai isprotejai biggrin.gif

Gerai, kad as bute gyvenu, o tai tiek visko prisiseciau ir prisisodinciau, kad reiktu ir nakvot darze poto rolleyes.gif

Beje, nuo ko petrazoles isbego zinau, bet ar yra tikimybe, kad jos dar sustipres?
Lapelius tikrus jau pradeda leist, bet kol nestores koteliai - niekaip negalesiu pikiuot tokiu siuliuku blush2.gif
Atsakyti
Šviesos daugiau duot ir atsigaus. Pomidorai irgi pas mane patįsę buvo, bet vat saulės daugiau gavo ir sustiprėjo.
Aš pernai balkone pomidorus purčiau smile.gif, kad užsimegstų vaisius.
Su agurkais reikia tik taip, jei jie ne savidulkiai: arba su teptuku pernešt žiedadulkes, arba pačiu žiedu per kelis moteriškus pereit. Žiedlapius vyriško žiedo galima nuimti, kad netrukdytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAPO: 05 kovo 2010 - 12:35
QUOTE(grange @ 2010 03 05, 10:38)
Paliejau dar prieš dygimą kaiušinio plakiniu, natūrali trąšą laugh.gif ale dvi dienas kvapas buvo  doh.gif  nepamąsčiau,kad kai lauke liejam, nesijaučia... bet dabar jau nieko, dingo. bet gal tas paskatino greitesnį augimą...

O apie sita galima butu placiau? ax.gif
Kada tokiom "trasom" tresti, ka butnet, ar galima viska ir pan.?
Atsakyti

QUOTE(GAPO @ 2010 03 05, 11:22)
Paprastai, pati  biggrin.gif . Paimsi vyrišką žieduką ir brauksi per moteriškus (tie kurie su sustorėjimais)

lotuliukas.gif įdomi procedūra

QUOTE(Shania @ 2010 03 05, 12:36)
O apie sita galima butu placiau?  ax.gif
Kada tokiom "trasom" tresti, ka butnet, ar galima viska ir pan.?

QUOTE(Freja @ 2010 03 05, 10:44)
Grange, tu tiesiog kiausini suplaki, su vandeniu sumaisai ir palaistai?

Žinokit nežinau kada ir ką negalima tręšt blush2.gif
Kaip mums būdavo anksčiau, na nes namie turi daržą, ir šiltnamį, tai vis sakydavo, žiūrėt į mėnulį, žiūrėt į kalendorius, taip darydavo, nes pastoviai sėdamo morkas, ridikėlius, agurkus, pomidorus, salotas, petražoles, cukinijas, žirnius,pupas ir t.t. kartais pavykdavo,kartais ne, tai tėtis spjovė į visus kalendorius ir darė,kaip jam atrodė geriausiai, ir po to kažkaip viskas sėkmingai augo, derėjo krūvom.
tas pats ir su kop(stu dėjimu,visą laik žiūrėdavo,visą laik š.gaudavos, paskutinius du kartus nežiūrėjo,dėjo bet kada nei minkšti, nei ką`... nu bet čia ne į temą biggrin.gif dėl ko aš visa tai sakau, kad ir aš dabar nežiūrėjau dėl to kiaušinio, kai klausiau, sako liek dabar, kol auga, ir viskas, nepabloginsi (gal biggrin.gif ) tai taip ir padariau.
o paprastai suplakiau kiaušinį ir įpyliau vandens, priklauso kiek tų vazonų lieti, man septyniems užteko vieno kiaušinio ir litro vandens. dar net liko išties, tai paliejau kambarines gėles ax.gif

tai vat nežinau ar čia padėjo, ar pakenkė, pamatysim kaip augs toliau.
tik kvapas buvo 2 dienas ar 3...
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2010 03 05, 12:35)
Su agurkais reikia tik taip, jei jie ne savidulkiai: arba su teptuku pernešt žiedadulkes, arba pačiu žiedu per kelis moteriškus pereit.

Pamiršot paminėti, kad atliekant veiksmą reikia skleisti į dūzgimą panašius garsus smile.gif
Atsakyti
Aciu, reiks isbandyti 4u.gif
Beje giminaite vazonus bei atrodo... pomidorus, kol dar tik ant palanges auga laisto vandeniu, kuriame pries tai mesyte pamirkdo...pora dienu. Pomidorai tai nieko stebuklingo, bet stai jos pelargonijos...iki metro dydzio isauga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 05, 14:34)
Pamiršot paminėti, kad atliekant veiksmą reikia skleisti į dūzgimą panašius garsus smile.gif

Nepamiršau. smile.gif
Nes tai jau tikrai būtų panašu į pamišimą. lotuliukas.gif
Atsakyti
Jatus taip prisijuokiau apie tą "dulkinimą", kad net užsimaniau pati tokį atsakingą veiksmą atlikti nors kartą lotuliukas.gif

Atsakyti