Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

tai taip negaiėdama įbėriau, ne tai kad kelias sėklytes,sakau jei nedygs... dabar laikysiu dar daugiau, o daugiau jau silpnesnes išrausiu...
Atsakyti
Grange, super tavo darzelis! Greitai sudygo sakyciau. Rucola geras dalykas, labai skanus tie lapeliai.

Ech, jei tik viskas sekmingai auktu, butu smagu visokiu zoliu prisisodinti, nes gamindama megstu zoleles naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Freja @ 2010 03 04, 17:25)
Grange, super tavo darzelis! Greitai sudygo sakyciau. Rucola geras dalykas, labai skanus tie lapeliai.

Ech, jei tik viskas sekmingai auktu, butu smagu visokiu zoliu prisisodinti, nes gamindama megstu zoleles naudoti.

Aha ganėtinai greitai. Patinka maj ir rukola, tai tikiuos, kad užaugs normaliai iki naudojimo...

aš ir norėčiau daugiau, bet ir dėl vietos nealbai išeina ir šiaip, ne viskas taip auga kaip norisi greit...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 03 04, 17:34)
aš ir norėčiau daugiau, bet ir dėl vietos nealbai išeina ir šiaip, ne viskas taip auga kaip norisi greit...

O kai uzauga, kartais gaila skinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Žiūriu, jūs nesikuklinant sėdamos, tokie kiekiai biggrin.gif

Aš turiu lovelį kokio pusės metro ilgio. Ir jį planuoju apsodinti, bet svarstau po kiek čia tų sėklų berti, nes turiu visko, o išsiplėst labai nenoriu rolleyes.gif
Mano planuojamas lovelio sąrašas (gal kas netinka augti kartu?)
bazilikai (3-5 sėklos?) - dievinu pesto, tai gerai šienaučiau bent kartą į savaitę;
krapai (miniatiūrinės jos, sakiau, pabersiu kiek unsure.gif );
čiobrelis (3 sėklos?);
laukinė rukola (noriu DAUG turėt biggrin.gif Iš vieno krūmelio užtenka salotoms? Ar reikia daugiau, nes neįsivaizduoju kiek jų sėt doh.gif
paprasta rukola (ta pati situacija);
laiškiniai česnakai (noriu labiau papuošimui maisto, nors sako, skanus jis). Neįsivaizduoju kiek sėt doh.gif
mairūnas ???;
levanda (noriu nemažai, kambariams kvėpint);
rozmarinas užtektų krūmo 1 ar 2 g.gif
raudonėlis (šito irgi nežinau kiek sėt)

Gal kas komentarų turėsit biggrin.gif Nes aš pasimetusi mažumėlę doh.gif Mano idėja būtų pasėjus nebepersodint ir palikt juos gražiai augt. Kažin įmanoma g.gif

Auginčiau viską atskirai, bet kad dar turiu 3 rūšių pomidorus, žemuoges ir baklažanus doh.gif Visą terasą užkrausiu unsure.gif

P.s. ar kas auginat mėtas?
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 03 04, 19:59)
Žiūriu, jūs nesikuklinant sėdamos, tokie kiekiai  biggrin.gif

Aš turiu lovelį kokio pusės metro ilgio. Ir jį planuoju apsodinti, bet svarstau po kiek čia tų sėklų berti, nes turiu visko, o išsiplėst labai nenoriu  rolleyes.gif
Mano planuojamas lovelio sąrašas (gal kas netinka augti kartu?)
bazilikai (3-5 sėklos?) - dievinu pesto, tai gerai šienaučiau bent kartą į savaitę;
krapai (miniatiūrinės jos, sakiau, pabersiu kiek  unsure.gif );
čiobrelis (3 sėklos?);
laukinė rukola (noriu DAUG turėt  biggrin.gif  Iš vieno krūmelio užtenka salotoms? Ar reikia daugiau, nes neįsivaizduoju kiek jų sėt  doh.gif
paprasta rukola (ta pati situacija);
laiškiniai česnakai (noriu labiau papuošimui maisto, nors sako, skanus jis). Neįsivaizduoju kiek sėt  doh.gif
mairūnas  ???;
levanda (noriu nemažai, kambariams kvėpint);
rozmarinas užtektų krūmo 1 ar 2  g.gif
raudonėlis (šito irgi nežinau kiek sėt)

Gal kas komentarų turėsit  biggrin.gif  Nes aš pasimetusi mažumėlę  doh.gif Mano idėja būtų pasėjus nebepersodint ir palikt juos gražiai augt. Kažin įmanoma  g.gif

Auginčiau viską atskirai, bet kad dar turiu 3 rūšių pomidorus, žemuoges ir baklažanus  doh.gif  Visą terasą užkrausiu  unsure.gif

Sakyčiau daugokai į vieną lovelį biggrin.gif Siūlau bazilikus suberti su pomidorais (rinkinys prie mocarelos gaunasi biggrin.gif), krapus, sakykim, su baklažanais rolleyes.gif O levandą su rozmarinu ir, pvz., raudonėliu, dar į atskirą vazoną unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(casadei @ 2010 03 04, 00:49)
Pabandysiu ir vienus krapus ir su svogunais tada paseti, ziuresiu kas gausis smile.gif Mimmi jau baigi pasiklysti savo darze biggrin.gif o nuo bulviu nepamirsk kolorado vabalus reikes nurinkineti  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jaučiu, kad tuoj reiks ženklus statyt blink.gif lotuliukas.gif . Dar mama užfundijo pomidorų medį doh.gif . Nu vyras jau tuoj iš namų vis doh.gif blink.gif . Norėjo dar baklažanų įkišt, pupelių. Nu man ir savo daržo gana, tai keletą kaktusiukų nusipirkau ir pareiškiau kad pas mane nėra vietos jau. Jaučiu, nepatikėjo g.gif blink.gif

QUOTE(Cinside @ 2010 03 04, 19:59)
Žiūriu, jūs nesikuklinant sėdamos, tokie kiekiai  biggrin.gif

Aš turiu lovelį kokio pusės metro ilgio. Ir jį planuoju apsodinti, bet svarstau po kiek čia tų sėklų berti, nes turiu visko, o išsiplėst labai nenoriu  rolleyes.gif
Auginčiau viską atskirai, bet kad dar turiu 3 rūšių pomidorus, žemuoges ir baklažanus  doh.gif  Visą terasą užkrausiu  unsure.gif

Tiek netilps į lovelį. Auginu mėtas, bet per žiemą beveik visos numirė, vienas daigelis vos gyvas liko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mimmi: 04 kovo 2010 - 19:16
ne ne, pomidorai, žemuogės ir baklažanai atskiruose vazonuose augs. O žoles derinau į vieną lovelį verysad.gif

Tai sakot žolės netilps? cry.gif
Papildyta:
QUOTE(Mimmi @ 2010 03 04, 19:15)
Auginu mėtas, bet per žiemą beveik visos numirė, vienas daigelis vos gyvas liko.

O iš sėklų ar prigijo parduotuvinės? Aš taip norėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 04 kovo 2010 - 19:27
QUOTE(Cinside @ 2010 03 04, 20:26)
ne ne, pomidorai, žemuogės ir baklažanai atskiruose vazonuose augs. O žoles derinau į vieną lovelį  verysad.gif

Tai sakot žolės netilps? cry.gif

Tai ir sakau, kad lovelyje tilptų kitos žolės, pabandykit taupyti vietą ir sėti bazilikus prie pomidoriukų, o krapus prie baklažanų mirksiukas.gif Man labai patiko derinukas pomidorai + bazilikai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 03 04, 20:26)

O iš sėklų ar prigijo parduotuvinės? Aš taip norėčiau  rolleyes.gif

Aš sėklas sėjau. Pernai labai gerai augo.
Atsakyti
Gal atsiras gudrių merginų, kurios pasakys, kas yra tas SHANGHAI CHOY??
Šiandien gavau čiliukų sėkliukes ir kaip bonusą pardavėjas pridėjęs tų choy sėklų.
Pagooglinau, ale o bet tačiau vis tiek man neaišku - čia a la salota kokia??

user posted image user posted image

user posted image

Atsakyti
Iš lapų salotos atrodo, iš gumbo - gigantišką pankolį primena biggrin.gif Manau, salotos bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 04 kovo 2010 - 20:34