Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

oo labas freja, malonu tave čia matyti, jei dar prisimeni ax.gif

Aš tai pirkau sėklas ir sėjau į vazonus.
Bazilikas nerodo jokio gyvybės ženklo, krapai irgri, bei petražolės, prakrapščiau pažiūrėt niekas net nepajudėję g.gif kaži kodėl
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 03 04, 14:42)
oo labas freja, malonu tave čia matyti, jei dar prisimeni  ax.gif

Bazilikas nerodo jokio gyvybės ženklo, krapai irgri, bei petražolės, prakrapščiau pažiūrėt niekas net nepajudėję  g.gif  kaži kodėl

Sveikute, tai aisku kad prisimenu. mirksiukas.gif Tai tu jau viska susisejus? As dar laukiu geresniu oru, kazko dar i balkona netraukia. biggrin.gif Tu dabar viduje laikai, arne?

Reiks eiti nusipirkti zemes, seklu ir bandyti. Del sudygimo tai as nesu problemu turejusi, sudygsta man, bet paskui viskas tuoj pat iseina i zieduolius sad.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 03 03, 16:31)
Neblogas darželis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

QUOTE(Casual @ 2010 03 03, 16:49)
Tessa ip,  nieko sau koks darzas  bigsmile.gif
o kokios veisles ten pomidoras ?  ax.gif

Ačiū už pagyras mano darželiui blush2.gif

QUOTE(something else @ 2010 03 03, 16:58)
Aure, fantastika bigsmile.gif
Beje, Tessos pomidoro veislė ir mane sudomino smile.gif

O pomidoro veislė - Betalux. Augo nestiklintam balkone tik truputį nuo lietaus buvau pridengus celofanu. Šiaip ta veislė visai gerai augo dideliam vazone, tvirtas stiebas, tai parišau tik jau kai pomidorai pradėjo sparčiai augti, kad nelūžtų kekės.

QUOTE(Shania @ 2010 03 03, 17:23)
Jooo pomidorai - fantastika bigsmile.gif
Beje del krapu, kiek zinau jie megsta draugija o vieni silpnai auga. Sejau kartu su salotom arba svogunu laiskais, agurkais ir derliumi nesiskundziau  mirksiukas.gif

Na gal pabandysiu ir krapų su kažkuo kitu pasisėti, nes sėklų likę nuo pernai... ax.gif

Šiandien ryte jau pamačiau, kad čilių daug pridygę ir dar kiti kelia žemes. Reiks savaitgalį pafotkinti ir pasirodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja @ 2010 03 04, 16:40)
Ooo, dekui kad pasidalinai savo patirtimi. Hmm, tai reiskia per daug saules ir karscio krapams netureti kenkti.  g.gif  O juos labai tankiai reikia seti?
Siemet bandysiu ir rosmarina, bazilika, petrazoles, kalendros zoles auginti, tikiuosi kad nors iseis.
Jei jus perkate prieskonines zolytes supermarketuose, kur buna vazoneliuose augancios, ar eina jas persodinti ir toliau balkone auginti? Iki siol man jos visos nuvysdavo ir tekdavo ismesti.

na as tankokai susejau blush2.gif
rozmarinas dygsta sunkiai, tai praejsuiais metais prisejau daug, isdalinau paskui, bet per ziema nudvese kazodel unsure.gif bandysiu dar karta.
bazilika pirkau fine verde ir piccolino, labaiu patiko antrasis, petrazoles - astra geriausios man, iki siol vazone dar viena gyveliojasi, nors as ja pamirstu vis palaistyti blush2.gif kalendru nebandziusi, nors ir gundziausi rolleyes.gif
supermarketiniu nebandziusi - girdejau negyvena ilgai...
QUOTE(grange @ 2010 03 04, 16:42)
Bazilikas nerodo jokio gyvybės ženklo, krapai irgri, bei petražolės, prakrapščiau pažiūrėt niekas net nepajudėję  g.gif  kaži kodėl

as dar neiko nesejau, sesiu geguzes pradzioje, nes saules jiems dar per mazai, nedygsta (bent jau man) ir negyvena (bent jau pas mane)...nebent turit papildoma apsvietima...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 03 04, 15:42)

Baziliko sėkloms reikia šviesos ( t.y. dygsta neužbertos, šviesoje), drėgmės ir šilumos kiek didesnės nei kambario wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 04 kovo 2010 - 16:05
Atbegu naujienom pasidalinti, jau sudygo mano bazilikai, spinatai, krapai (irgi SZMARAGD), petrazoles nosi iskiso ir tiek ciobreliu doh.gif na bet vis vien clap.gif

Kazkas klause ar pirktus parduotuveje galima persodinti - galima, kadangi sunkiai man sekesi is seklu auginti rozmarina, tai nusipirkau "krumeli" persodinau i dabar turiu jau visa kruma, kuris sekmingai perziemojo.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 03 04, 16:42)

As pernai bazilika pasodinau, isdygo tikriausiai visos seklos ir tokie grazus buvo, o siemet irgi net neislindo, nesupratau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja @ 2010 03 04, 14:50)
Sveikute, tai aisku kad prisimenu.  mirksiukas.gif  Tai tu jau viska susisejus? As dar laukiu geresniu oru, kazko dar i balkona netraukia.  biggrin.gif  Tu dabar viduje laikai, arne?

4u.gif
jo aų susėjau viską 02.26 d. dabar pas mane ant palangės būna, jau kovo gale turbūt jei sušils daugiau keliaus į lauką po truputį.. pasiruošiau staliuką savo miniatiūriniam balkone...

QUOTE(ooo @ 2010 03 04, 14:55)

as dar neiko nesejau, sesiu geguzes pradzioje, nes saules jiems dar per mazai, nedygsta (bent jau man) ir negyvena (bent jau pas mane)...nebent turit papildoma apsvietima...

na, pas mane pavasaris anksciau ateina, tai del to ir susėjau jau (aš ne lt smile.gif ) jau dabar visa savaitė gražus oras,saulėta, nors vėl sako savaitgalį sniegas, bet saulė nuo ryto iki pat 6 šviečia.. tai matysim, nedigs kiti bandysiu vėl per naują.

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 03 04, 15:04)
Baziliko sėkloms reikia šviesos ( t.y. dygsta neužbertos, šviesoje), drėgmės ir šilumos kiek didesnės nei kambario wink.gif
aaaaa negalvojau kad reikia neužbert, nerašė nieko ant pakučio doh.gif tai jaučiu užbersiu dar ir žėsim kas bus...

Einu nupaveiksluot kas yra dabar..
Atsakyti
Isdygo mano zirniai biggrin.gif sunus eina ziuret kas pusvalandi kaip auga, nes labai megsta zalius zirnius biggrin.gif bet nezinau ka reiks toliau su jais daryt, tokioj daigykloj jiems tikriausiai per mazai vietos bus?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovilte: 04 kovo 2010 - 16:48
Oj, aš pernai lovelyje buvau pasisėjusi žirnių - labai smagiai jie augo smile.gif Tik vėliau kažkoks amaras įsimetė, tai nudžiuvo jie man doh.gif

Vis apie tuos krapus pasiskaitau - pernai man nieko doro su jais nesigavo, tai sakiau šiais metais nebesėsiu. Bet va pasiskaitau, kad kitoms jokių problemų... Tai vėl įkvepiate bandyti smile.gif
Atsakyti
va mano daržas biggrin.gif

Pipirnė, kažko per lėtai auga g.gif

user posted image

Ridikėliai

user posted image

Rukola

user posted image

Salotos

user posted image

Viskas susėta vasario 26 dieną vakare.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 03 04, 17:42)
va mano daržas  biggrin.gif
Pipirnė, kažko per lėtai auga  g.gif
Viskas susėta vasario 26 dieną vakare.

Oho kiek daug pridygo thumbup.gif thumbup.gif bigsmile.gif

O aš neatsilaikiau baziliko ir mairūno sėklų nusipirkau doh.gif doh.gif lotuliukas.gif Žiūrėsiu kaip čia seksis su jais g.gif teta pernai buvo davus mairūno mažų daigelių tai neišgyveno schmoll.gif doh.gif
Atsakyti