Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(GREK @ 2009 06 10, 14:38)

Kas čia per daiktas?  blush2.gif

apie steviją pasiskaityk čia mirksiukas.gif
http://www.rojaussod...snis.php?id=341
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 10, 18:09)

Oho, as ir nezinojau apie stevija. Kaip noreciau. bigsmile.gif Kur seklu gavai?
Atsakyti
Žiūriu kažkaip niekas nuotraukėlių nekelia, kad pažiūrėti kaip augame, tad keliu aš ax.gif
Pažiūrėkit kaip aš vis kas savaitę po lapą nugenėjau pomidorus bigsmile.gif Nežinau ar gera čia mintis, bet kolkas gyvi dar ir žydi. O žemuogės irgi žydi tik nieks man nieko nesako dėl bičių blush2.gif reikia joms jų ar ne, nes jei ką tai reiks eit gaudyt lotuliukas.gif (gal langą praversiu ir atskris kokia)
Atsakyti
oho kokie auksti pomidorai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2009 06 11, 00:13)
oho kokie auksti pomidorai  bigsmile.gif

na tokie tikrai nemaži, nors vienas iš tų kur matosi balkoninis, o kitas žemaūgis smile.gif Šeip tikėjausi, kad žemesni bus, o išaugo tai tokie, kad net teko parišti prie pagaliukų. Gal sakau jie taip auga dėl to, kad lapus skinu g.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2009 06 11, 08:33)
na tokie tikrai nemaži, nors vienas iš tų kur matosi balkoninis, o kitas žemaūgis  smile.gif  Šeip tikėjausi, kad žemesni bus, o išaugo tai tokie, kad net teko parišti prie pagaliukų. Gal sakau jie taip auga dėl to, kad lapus skinu  g.gif

nu ejau i savo paziuret biggrin.gif mano irgi vieni panasus kmicic vadinas. tikiuos daugiau labai nebesistiebs. pomidoriukus mezga, laukiam derliaus biggrin.gif

siandien palaisciau savo darza dilgeliu raugu wacko.gif kol laisciau atrodo normaliai, nesmirdejo. bet dabar iejau i balkona, tai vos nenuvirtau doh.gif atidariau pora langu. tikiuos issivedins g.gif kvapelis kaip kokiam lauko tualete wacko.gif
Atsakyti

Sveikos,
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 10, 19:09)

bigsmile.gif koks fainas augaliukas, reiks kitiem metam susirast sėklų.

QUOTE(simbail @ 2009 06 11, 08:33)
Gal sakau jie taip auga dėl to, kad lapus skinu  g.gif

gali būt, mano taip vienais metais šiltnamy buvo, kiek skabiau lapus, tiek jie augo.Galvojau reiks stogą šiltnamio pjaut rolleyes.gif
Atsakyti
norėjau paklausti dėl pomidoriukų ar reikia tuos apatinius lapukus skabyti ir kada tai daryti, mano pomodoriukai dar nėra tokie didelis kaip jūsų bet nedaug trūksta iki to rolleyes.gif
nusipirkau žalioj stotelėj Pipirnės prieskonių pasėjau ir jau po 2 dienų išlindo bigsmile.gif niekada nesu naudojus šio prieskonio, kiek girdėjau jis dedasi visur ir į salotas ir net sumuštiniams g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 09, 19:42)
mano balkoninukai po bent 20 pomidoriukų kiekvienas augina  wub.gif  stevija išdygo  rolleyes.gif  3 sėklos iš 10, bet ir tai gerai  mirksiukas.gif

mikuotuke ,is kur pirkot steviju seklas,as jau seniai apie si augaliuka galvoju bigsmile.gif
Atsakyti
mergaitės, stevijų sėklų yra žalioje stotelėje, kaina apie 9 lt, 10 sėklyčių. Bet šeimai pakaks, jei ir vienas augalėlis sudygtų. Galima namie visus metus auginti, nereikia laukti kitų metų, eikite ir pirkit, kol dar sėklų yra, nes jos labiausiai perkamos mirksiukas.gif
Atsakyti
Rodaus ir aš su savo daržais. Abi balkono pusės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 06 11, 12:01)
Rodaus ir aš su savo daržais. Abi balkono pusės smile.gif

ogo koks grazhus darzhas thumbup.gif o jau kokie agurkai ir pomidorai dideli blink.gif thumbup.gif
Atsakyti