Jooo pomidorai - fantastika
Beje del krapu, kiek zinau jie megsta draugija o vieni silpnai auga. Sejau kartu su salotom arba svogunu laiskais, agurkais ir derliumi nesiskundziau
QUOTE(Shania @ 2010 03 03, 17:23)
Jooo pomidorai - fantastika
Beje del krapu, kiek zinau jie megsta draugija o vieni silpnai auga. Sejau kartu su salotom arba svogunu laiskais, agurkais ir derliumi nesiskundziau
Gerai kad pasidalinai patirtimi su krapais nes man praitais metais taip pat jie neaugo ir siemet jau zadejau neseti ju. Pasiulysiu jiems svoguniuku kompanija, gal patiks
QUOTE(casadei @ 2010 03 02, 22:27)
Jau tikra sodininke grazu, laukiu kol bulviu nuotrauka idesi
Gal ir pasodinsiu, vardan sportinio intereso
Mano krapiukai irgi jau lenda, nu bet svogūnai tai miega . Sodinau tą pačią dieną su agurkais, tai agurkai jau nemaži, o svogūnų vos vos laiškiukai lenda . Dar žiūriu kažkokia žolytė auga , dvi paras sukau galvą, ką aš ten galėjau pasėt . Nu bet jau dasigaudžiau - pomidoriukai lenda
Aš tai užsiklijavau ant vazonų kas, o tai nepažinčiau reiks ryt nufotkint mano daržą
norėjau pradaigint svogūną, mama sako merk į vandenį išleis, nežinau užsicementavęs gal, jokios gyvybės
norėjau pradaigint svogūną, mama sako merk į vandenį išleis, nežinau užsicementavęs gal, jokios gyvybės
Pabandysiu ir vienus krapus ir su svogunais tada paseti, ziuresiu kas gausis Mimmi jau baigi pasiklysti savo darze o nuo bulviu nepamirsk kolorado vabalus reikes nurinkineti
na jūs ir spatruolės, aš vis dar tik ruošiuos pradėt "sėjas" o va jau pas jus išdygę agurkai... man vis dar atrodo šalta
galiu pasidalint praktika dėl vijoklinių pupelių, kelis metus auginau virtuvėj ant palangės, labai greit auga, labai gražiai atrodo, derliaus nesulaukiu, bet pavasaris namie (tiesą pasakius abu kartus vyras nudžiovino: " ...ką aš žinau, kiek čia jas laistyt..." o kad jos net treška iš sausumo )
galiu pasidalint praktika dėl vijoklinių pupelių, kelis metus auginau virtuvėj ant palangės, labai greit auga, labai gražiai atrodo, derliaus nesulaukiu, bet pavasaris namie (tiesą pasakius abu kartus vyras nudžiovino: " ...ką aš žinau, kiek čia jas laistyt..." o kad jos net treška iš sausumo )
QUOTE(Gazala @ 2010 03 04, 09:58)
na jūs ir spatruolės, aš vis dar tik ruošiuos pradėt "sėjas" o va jau pas jus išdygę agurkai... man vis dar atrodo šalta
Mano vijoklinės augo balkone, tai ir derlių davė, ir gražiai atrodė.
QUOTE(žostautė @ 2010 03 04, 10:46)
Mano vijoklinės augo balkone, tai ir derlių davė, ir gražiai atrodė.
mano vijoklines irgi augo balkone ir derliu dave, bet siemet nebesesiu, bo labai nuo vejo ir kaitros jos ten kentejo...gal kam seklu reik? liko is praeitu metu situ po puse pakelio (abieju po puse, tai jau visas ):
http://www.seklos.lt/index.php?id=492
dar baziliku fine verde is seklos.lt persipirkau irgi gal kam reik? ir dar turiu pradetu visokiu prieskoniniu dar seklu (juodgarstyciu, sejamu svogunu ir dar kazko) ir dvieju rusiu ridikeliu
zodziu, ko nebesesiu - prasom, gal kam reik? Vilnius, i AZ
ai, kam pupeliu reiks, tai gal i balkona ir baltos "lipimo tvoreles" reiks? uz 10 litu
Sveikutes! Gal priimsit i savo bureli. Pernai pradejau auginti balkone darzeli, tai planuoju ir siemet.
Auginau svogunu laiskus is mazu svoguniuku, tai labai gerai pavyko, kad suzele, vos spejome valgyti. Tiesa, veliau greitai gelsti pradejo.
O su krapais man nesiseka. Sejau su svogunais, bet vistiek jie man tuoj i ziedus isejo ir negalejau visai ju naudoti, nes nebuvo ko! Kaip isvengti to, kad zalumynai is karto pradeda zydeti, yra labai silpni?
Mastau, gal saules per daug, nes visada popietine balkone kepina?
Auginau svogunu laiskus is mazu svoguniuku, tai labai gerai pavyko, kad suzele, vos spejome valgyti. Tiesa, veliau greitai gelsti pradejo.
O su krapais man nesiseka. Sejau su svogunais, bet vistiek jie man tuoj i ziedus isejo ir negalejau visai ju naudoti, nes nebuvo ko! Kaip isvengti to, kad zalumynai is karto pradeda zydeti, yra labai silpni?
QUOTE(Freja @ 2010 03 04, 14:49)
pas amne saule kepina nuo 11 val iki pat vakaro, kol sviecia...
sejau KRAPAI ,,SZMARAGD is seklos.lt ir problemu neturejau...
kaimynystej buvo SĖJAMOSIOS PETRAŽOLĖS ,,ASTRA"
ir salotos SĖJAMOSIOS SALOTOS ,,AFICION"
QUOTE(ooo @ 2010 03 04, 14:27)
pas amne saule kepina nuo 11 val iki pat vakaro, kol sviecia...
Ooo, dekui kad pasidalinai savo patirtimi. Hmm, tai reiskia per daug saules ir karscio krapams netureti kenkti. O juos labai tankiai reikia seti?
Siemet bandysiu ir rosmarina, bazilika, petrazoles, kalendros zoles auginti, tikiuosi kad nors iseis.
Jei jus perkate prieskonines zolytes supermarketuose, kur buna vazoneliuose augancios, ar eina jas persodinti ir toliau balkone auginti? Iki siol man jos visos nuvysdavo ir tekdavo ismesti.