O čia mano palangė kambario kai sužaliuos, MB sakė karvę savaitei atves . Beja, jau ir agurkai dygsta . Beja, lange atsispindi betvarkė ant lovos, tai nekreipkit dėmesio
http://foto.kataloga...0...pg&id=21061
QUOTE(zarazna @ 2010 02 26, 11:13)
Aš tik slapta skaitydavau, bet šį kartą nutariau prisipažinti, kad nusižiūrėjau ir nusipirkau Rukolos sėjimui ir aš
QUOTE(Mimmi @ 2010 02 26, 20:31)
O čia mano palangė kambario kai sužaliuos, MB sakė karvę savaitei atves . Beja, jau ir agurkai dygsta . Beja, lange atsispindi betvarkė ant lovos, tai nekreipkit dėmesio
ohoho kiek daug.Aš einu dabar susodint savo ,kelis vazonėlius...
dabar turiu tokį kvailą klausimą, nes niekada nieko vazone tokio neauginau.
kai sudygs (aišku JEI sudygs) salotos, petražolės,bazilikas, juos reikia praretinti ir palikti tik kelias stiebelius vazone ar galima palikti kiek išdygs
kai sudygs (aišku JEI sudygs) salotos, petražolės,bazilikas, juos reikia praretinti ir palikti tik kelias stiebelius vazone ar galima palikti kiek išdygs
QUOTE(grange @ 2010 02 26, 23:50)
dabar turiu tokį kvailą klausimą, nes niekada nieko vazone tokio neauginau.
Aš tai išretinu. O šiaip tai stengiausi į vazoną vieną sėklą sėt .
Joooo, geri tokie pasėliai net pavydas ima, kad pas mane trim eilėm nesutelpa...
QUOTE(Mimmi @ 2010 02 26, 22:50)
Aš tai išretinu. O šiaip tai stengiausi į vazoną vieną sėklą sėt .
ehmm o tai jei ji neišdigs
aš tai pribėriau daugiau, nu žiūrėsiu kas bus
Norejau paklausti... Ar sejat kuri i tas durpines tabletes, kaip su jom elgtis?
O as zinokit nusipirkau salota vazonelyje (maximoj), lapus suvalgiau, o viduriukyj kelis mazus palikau. Islupau atsargiai is to plastmasinio vazonelio ir pasodinau i zemes. Kol kas nenuvyto ir lyg jau paaugo siek tiek lapukai.
Ideja is SM
Jei pasiteisins - darysiu taip ir dazniau, nes kiek zinau pasetos bute ar balkone salotos isbega... Bet garzgarstes seklu vis tiek turiu, tai sesiu, kai pavasaris ateis
Dar del lapiniu ridiku norejau pasakyt. Skonis neblogas, auga greitai, bet as daugiau nesesiu, nes pasejus visa pakeli ir uzauginus ir sudejus i salotas deja skonio nesijaucia. Na jie deja tik kaip prieskonis buna, o daug prisiaugint nera pas mane vietos, beto gaunasi brangu
Pasigirsiu, kad pomidoriukai VILMA au pradeda leist tikruosius lapelius, o kitu veisliu dar nesejau - kazkaip norisi bent saulutes sulaukt
Beje, kadangi pas mane 3 eilem ant palangiu netelpa, tai atsikrausciau jau i miegamaji su daigais, o veliau jeigu ka ir pas vaika i kambari kraustysiuos. Vyras ziuri skeptiskai, bet nieko nesako- ino, kad jeigu ka sumasciau - kitaip nebus
Ideja is SM
Jei pasiteisins - darysiu taip ir dazniau, nes kiek zinau pasetos bute ar balkone salotos isbega... Bet garzgarstes seklu vis tiek turiu, tai sesiu, kai pavasaris ateis
Dar del lapiniu ridiku norejau pasakyt. Skonis neblogas, auga greitai, bet as daugiau nesesiu, nes pasejus visa pakeli ir uzauginus ir sudejus i salotas deja skonio nesijaucia. Na jie deja tik kaip prieskonis buna, o daug prisiaugint nera pas mane vietos, beto gaunasi brangu
Pasigirsiu, kad pomidoriukai VILMA au pradeda leist tikruosius lapelius, o kitu veisliu dar nesejau - kazkaip norisi bent saulutes sulaukt
Beje, kadangi pas mane 3 eilem ant palangiu netelpa, tai atsikrausciau jau i miegamaji su daigais, o veliau jeigu ka ir pas vaika i kambari kraustysiuos. Vyras ziuri skeptiskai, bet nieko nesako- ino, kad jeigu ka sumasciau - kitaip nebus
QUOTE(Mimmi @ 2010 02 26, 21:31)
O čia mano palangė kambario kai sužaliuos, MB sakė karvę savaitei atves .
Oho tai bent daržas , aš tiek vietos neturėčiau kur viską sudėt, jau dabar galvoju kaip čia reikės daryt kai reiks pelargonijas ir gazanijas išpikuot ir pomidorus 2 rūšių dar pasisėt (kolkas dar nesėju nes jie aukštesni bus, tai ant palangės nelabai tilps kol orai atšils ir jie balkonan iškeliaus...). Dar nesėjau ir plaušenių vis neapsisprendžiu dėl agurku, ar dar bandyt žaist nes kiek esu sėjus tai nieko nesigavo, tik vijoklis augo dėl grožio
Kolkas ant palangės gerausiai jaučiasi 4 pomidorai jau išpikuoti tikiuosi nebeišstyps ir tokie pat gražūs tankūs liks Mėtos vos vos juda su keliais lapeliais, kelios žemuogės jau sudygo tik labai jau silpnai atrodo