Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

O čia mano palangė kambario doh.gif kai sužaliuos, MB sakė karvę savaitei atves lotuliukas.gif . Beja, jau ir agurkai dygsta thumbup.gif . Beja, lange atsispindi betvarkė ant lovos, tai nekreipkit dėmesio blush2.gif

http://foto.kataloga...0...pg&id=21061
Atsakyti
QUOTE(zarazna @ 2010 02 26, 11:13)
Aš tik slapta skaitydavau, bet šį kartą nutariau prisipažinti, kad nusižiūrėjau ir nusipirkau Rukolos sėjimui  ir aš  biggrin.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(Mimmi @ 2010 02 26, 20:31)
O čia mano palangė kambario doh.gif  kai sužaliuos, MB sakė karvę savaitei atves lotuliukas.gif . Beja, jau ir agurkai dygsta thumbup.gif . Beja, lange atsispindi betvarkė ant lovos, tai nekreipkit dėmesio blush2.gif

http://foto.kataloga...0...pg&id=21061

ohoho kiek daug.Aš einu dabar susodint savo ,kelis vazonėlius...
Atsakyti
dabar turiu tokį kvailą klausimą, nes niekada nieko vazone tokio neauginau.
kai sudygs (aišku JEI sudygs) salotos, petražolės,bazilikas, juos reikia praretinti ir palikti tik kelias stiebelius vazone ar galima palikti kiek išdygs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 02 26, 22:31)
kai sužaliuos, MB sakė karvę savaitei atves lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 02 26, 23:50)
dabar turiu tokį kvailą klausimą, nes niekada nieko vazone tokio neauginau.
kai sudygs (aišku JEI sudygs) salotos, petražolės,bazilikas, juos reikia praretinti ir palikti tik kelias stiebelius vazone ar galima palikti kiek išdygs  blush2.gif

Aš tai išretinu. O šiaip tai stengiausi į vazoną vieną sėklą sėt wub.gif .
Atsakyti
Joooo, geri tokie pasėliai biggrin.gif net pavydas ima, kad pas mane trim eilėm nesutelpa...
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 02 26, 22:50)
Aš tai išretinu. O šiaip tai stengiausi į vazoną vieną sėklą sėt wub.gif .

ehmm o tai jei ji neišdigs g.gif
aš tai pribėriau daugiau, nu žiūrėsiu kas bus blush2.gif
Atsakyti
Na, mažaūgiai pomidoriukai, paprikos, svyrančios žemuogės... Taip.
Bet salotos - jų balkone auginti man net mintis nekilo biggrin.gif
Atsakyti
Norejau paklausti... Ar sejat kuri i tas durpines tabletes, kaip su jom elgtis? g.gif

Atsakyti
O as zinokit nusipirkau salota vazonelyje (maximoj), lapus suvalgiau, o viduriukyj kelis mazus palikau. Islupau atsargiai is to plastmasinio vazonelio ir pasodinau i zemes. Kol kas nenuvyto ir lyg jau paaugo siek tiek lapukai.

Ideja is SM ax.gif

Jei pasiteisins - darysiu taip ir dazniau, nes kiek zinau pasetos bute ar balkone salotos isbega... Bet garzgarstes seklu vis tiek turiu, tai sesiu, kai pavasaris ateis blush2.gif

Dar del lapiniu ridiku norejau pasakyt. Skonis neblogas, auga greitai, bet as daugiau nesesiu, nes pasejus visa pakeli ir uzauginus ir sudejus i salotas deja skonio nesijaucia. Na jie deja tik kaip prieskonis buna, o daug prisiaugint nera pas mane vietos, beto gaunasi brangu 4u.gif

Pasigirsiu, kad pomidoriukai VILMA au pradeda leist tikruosius lapelius, o kitu veisliu dar nesejau - kazkaip norisi bent saulutes sulaukt ax.gif

Beje, kadangi pas mane 3 eilem ant palangiu netelpa, tai atsikrausciau jau i miegamaji su daigais, o veliau jeigu ka ir pas vaika i kambari kraustysiuos. Vyras ziuri skeptiskai, bet nieko nesako- ino, kad jeigu ka sumasciau - kitaip nebus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 27 vasario 2010 - 10:49
Su tuo ankstyvus pomidorų sėjimu, tai pritariu Žostautei - kam daryti tai,ką reikės perdaryti. Beje, čia man irgi galioja. Nes Black Cherry daigeliai laaabai išstypo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 27 vasario 2010 - 11:10
QUOTE(Mimmi @ 2010 02 26, 21:31)
O čia mano palangė kambario doh.gif  kai sužaliuos, MB sakė karvę savaitei atves lotuliukas.gif .

Oho tai bent daržas bigsmile.gif blink.gif , aš tiek vietos neturėčiau kur viską sudėt, jau dabar galvoju kaip čia reikės daryt kai reiks pelargonijas ir gazanijas išpikuot ir pomidorus 2 rūšių dar pasisėt (kolkas dar nesėju nes jie aukštesni bus, tai ant palangės nelabai tilps kol orai atšils ir jie balkonan iškeliaus...). Dar nesėjau ir plaušenių g.gif vis neapsisprendžiu dėl agurku, ar dar bandyt žaist doh.gif g.gif nes kiek esu sėjus tai nieko nesigavo, tik vijoklis augo dėl grožio doh.gif lotuliukas.gif
Kolkas ant palangės gerausiai jaučiasi 4 pomidorai jau išpikuoti wub.gif tikiuosi nebeišstyps ir tokie pat gražūs tankūs liks wub.gif thumbup.gif Mėtos vos vos juda su keliais lapeliais, kelios žemuogės jau sudygo thumbup.gif tik labai jau silpnai atrodo doh.gif unsure.gif
Atsakyti