Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(Mimmi @ 2010 02 25, 21:03)
ir vienas žirnis lenda

o zirniai irgi normaliai balkone uzauga? g.gif
sejat vazonelyje ar loveliuose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 25, 21:26)
o zirniai irgi normaliai balkone uzauga?  g.gif
sejat vazonelyje ar loveliuose?  g.gif

Prisėjau ir vazonuose, ir lovelyje. Vazone jau lenda. Pernai lovelyje auginau, tai ir ankštys buvo užsimezgę, ale katinam vitaminų trūko, tai iki šaknų nuėdė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 02 25, 21:29)
Prisėjau ir vazonuose, ir lovelyje. Vazone jau lenda. Pernai lovelyje auginau, tai ir ankštys buvo užsimezgę, ale katinam vitaminų trūko, tai iki šaknų nuėdė verysad.gif

Parasei apie kates, tai prisiminiau, kad beieskodama seklu uzmaciau "Zoles katinam" biggrin.gif pagalvojau velykoms zolyte pasiseti i vazonika fainai butu rolleyes.gif zolyte va cia radau: http://www.originali...rtimentas/zoles
Atsakyti
QUOTE(casadei @ 2010 02 25, 22:49)
Parasei apie kates, tai prisiminiau, kad beieskodama seklu uzmaciau "Zoles katinam"  biggrin.gif  pagalvojau velykoms zolyte pasiseti i vazonika fainai butu  rolleyes.gif  zolyte va cia radau: http://www.originali...rtimentas/zoles

Neėda jie tų žolių. Pilnus pakampius prisodinau, žirniai jiem skaniau doh.gif
Atsakyti
Aš tik slapta skaitydavau, bet šį kartą nutariau prisipažinti, kad nusižiūrėjau ir nusipirkau Rukolos sėjimui ir aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 02 25, 23:24)
Neėda jie tų žolių. Pilnus pakampius prisodinau, žirniai jiem skaniau doh.gif

Isrankus katinai pas tave smile.gif akurkus tuoj prades grauzti lotuliukas.gif
Atsakyti
Jūs čia žvengiat, o mano katinas žalias bulves ėda.
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2010 02 26, 13:32)

tai isvirk bulves, kad zaliu nevalgytu lotuliukas.gif ne, nu ciudai pas jus su katinais, kazkada draugas pasakojo kad jo katinas is trilitrinio stiklainio raugintus agurkus issitraukia ir eda, tai nepatikejau niekaip, matyt nemelavo lotuliukas.gif as tai pabandysiu uzseti tos zolikes, gal mano katinui patiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(casadei @ 2010 02 26, 13:24)
Isrankus katinai pas tave  smile.gif  akurkus tuoj prades grauzti  lotuliukas.gif

Agurkai kitam kambary, uždariau duris, kad nelandžiotų kur jiems negalima ax.gif
QUOTE(uodegas @ 2010 02 26, 13:32)

Mano mamos katinas kaime žalius svogūnus ėda doh.gif , mamai pusę daržo kasmet nurauna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zarazna @ 2010 02 26, 13:13)
Aš tik slapta skaitydavau, bet šį kartą nutariau prisipažinti, kad nusižiūrėjau ir nusipirkau Rukolos sėjimui  ir aš  biggrin.gif

Sveika, prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 02 26, 14:06)
Agurkai kitam kambary, uždariau duris, kad nelandžiotų kur jiems negalima ax.gif
Mano mamos katinas kaime žalius svogūnus ėda doh.gif , mamai pusę daržo kasmet nurauna lotuliukas.gif

Svogunus lotuliukas.gif ne nu tie katinai tikrai geri, linksma su jais biggrin.gif va prisiminiau, kad svogunu reikes pamerkti, laisku butu ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
matau jau sezonas atidarytas smile.gif
Ne i tema: jau tie jusu katinai lotuliukas.gif as savo ruoztu kadaise turejau suni, kuris mego pomidorus ir melynes, o kitas mielai morkas grauze lotuliukas.gif
I tema: pasejau baziliku, svogunu laisku, krapu, petrazoliu, spinatu, ciobreliu, salotu...dabar vis tupcioju aplink...laukiu rolleyes.gif
Atsakyti