Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(bbrigitux @ 2010 02 16, 13:40)
sveikos  4u.gif
sudygo pas mane pirmieji bandomieji pomidoriukai  smile.gif kaip galvojat, ar ne per anksti?

drinks_cheers.gif manau kad ne, as jau sausio viduri susejau nemazai sekliukiu. tik dabar pradejo dygti. gal per salta dar, bet dziaugiuosi kiekviena diena po truputi lendanciais daigeliais wub.gif
pernai sejau zirnius, pomidorus "vilma" ir dar kazkokius zemaugius, braskes ir zemuoges, viskas thumbup.gif dygo ir derliu dave thumbup.gif essen.gif: simet sesiu krapus. pernai labai truko, i saltibarscius arba siaip ant bulviu prie kotletuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DuKatinai @ 2010 02 17, 11:38)
drinks_cheers.gif manau kad ne, as jau sausio viduri susejau nemazai sekliukiu. tik dabar pradejo dygti. gal per salta dar, bet dziaugiuosi kiekviena diena po truputi lendanciais daigeliais wub.gif
pernai sejau zirnius, pomidorus "vilma" ir dar kazkokius zemaugius, braskes ir zemuoges, viskas  thumbup.gif dygo ir derliu dave  thumbup.gif essen.gif: simet sesiu krapus. pernai labai truko, i saltibarscius arba siaip ant bulviu prie kotletuko mirksiukas.gif

o daug tų žirnių sodinai? nes balkonas tai nelabai didelis... ax.gif
ir dar, o žemuogių po kiek į vazonėlį sodinai?
Atsakyti
Sveikutes, kaip smagu kad tiek daug mamyciu eksperimentuoja augindamos darzoves, prieskonius bute, balkone. Jungiuosi ir as i jusu gretas, labai patinka ir man sodinti, dabar jau turiu dygstancius kambarinius pomidorus, bazilika, pipira ir visokiu gelyciu wub.gif Pernai balkone turejom zemuogiu, gaila per velai pasodinau, bet dar rudeni viena kita uogyte nuskindavom, vaikui labai patiko, paziuredavo pro langa : "Mama , yra raudona uoga ir lekiam " biggrin.gif Labai smagu uzsiauginti kanors savo.
Atsakyti
Pernai vasarą balkone auginau balkoninius pomidorus, derlius buvo nemažas, bet ir dėmesio jie nori. Balkonas neįstiklintas, bet ir tai reikėdavo dažnai ir gausiai lieti, kitu atveju, pomidorai nulinkdavo doh.gif . Šiemet Vilmos jau turiu, bet dar nesėjau. Prikabinu nuotraukėlę, kur matosi mano pernykčiai pomidorai.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūržolė: 18 vasario 2010 - 07:54
Liuks ok.gif

Maniškis balkonas įstiklintas, tai, sakyčiau, kad minimaliai jiems to dėmesio skyriau... Išskyrus, žinoma, kasdienį grožėjimąsi jais biggrin.gif
Atsakyti
Negaliu skųstis, kad labai vargau, ne. Tik palieti, parišti reikėjo. Sykį po savaitgalio grįžau ir radau beveik visus nulinkusius, bet paliejus atsigavo. Tiesiog įdomu auginti balkone, o ir naudos, žinoma, yra.
Atsakyti
O kada išvis geriausias laikas sėti pomidorus auginimui balkone?
Mano balkonas pietų pusėj ir įstiklintas, tik tas įstiklinimas toks, kad vėjai kiaurai košia... tai dabar ten tiek pat temperatūros, kiek ir lauke. O namie ant palangės žiauriai karšta nuo radiatorių. O visur kitur katės-ravėtojos laigo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2010 02 18, 13:38)
Mano balkonas pietų pusėj ir įstiklintas, tik tas įstiklinimas toks, kad vėjai kiaurai košia... tai dabar ten tiek pat temperatūros, kiek ir lauke. O namie ant palangės žiauriai karšta nuo radiatorių. O visur kitur katės-ravėtojos laigo smile.gif

mano balkonas irgi pietų pusėj ir įstiklintas. bet pomodoriukai ir gėlės pernai visai gerai augo, tik laistyti nemažai reikėjo ir kuo dažniau laikyt atidarytus langus (bet pomidorai derliaus nedavė visai dėl kitos priežasties)...
o pomidoriukus, manau, geriausiai sėt kovo mėn. g.gif
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2010 02 18, 15:38)

Aš jau pasėjau balkoninius.
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2010 02 19, 10:40)
Aš jau pasėjau balkoninius.

Pas mane jau sudyge bigsmile.gif
Atsakyti
Reiškia reikės savaitgalį užsiimti smile.gif
Atsakyti
Aš saviškius irgi susėjusi jau, bet tai nieko tame gudraus. Tiesiog neturėjau dvasinės stiprybės kovo laukti biggrin.gif
Atsakyti