Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(marimacho @ 2009 06 08, 08:13)
siandien radau jau du ne ziedelius, o pumpurelius nukritusius  verysad.gif  nebezinau kas cia daros.

Man čili pipiriukų pumpurai krisdavo, kai pamiršdavau palaistyt g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 06 08, 07:24)
Man čili pipiriukų pumpurai krisdavo, kai pamiršdavau palaistyt  g.gif  blush2.gif

niu sakes, as tikrai jas gausiai laistau keikviena diena doh.gif nesuprantu, tikriausiai neturesiu papariku verysad.gif
bet uztai pomidorais galiu pasidziaugti, keik daug yra primezge thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2009 06 08, 08:37)
bet uztai pomidorais galiu pasidziaugti, keik daug yra primezge  thumbup.gif

Pas mane dar tik pumpurai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 06 08, 10:11)
Pas mane dar tik pumpurai  verysad.gif

Pas mane irgi tik pumpureliai verysad.gif

O paprikas as irgi laistau kiekviena diena i lekstute
Atsakyti
Sveikos, vos radau jus, keliam temukę į viršų bigsmile.gif

QUOTE(Sempaula @ 2009 06 06, 13:17)
O as vakar pirkau petrazoliu seklu ir nesusilaikius nusipirkau pomidoru. Siandien pasejau, nezinau, gal iki rugsejo uzaugs mastau.gif

tai Kalėdoms turėsi šviežių pomidorų thumbup.gif

Mano vynuoginukai jau turi pomidoriukų, ir agurkėliai jau du yra rolleyes.gif
Atsakyti
mano balkoninukai po bent 20 pomidoriukų kiekvienas augina wub.gif stevija išdygo rolleyes.gif 3 sėklos iš 10, bet ir tai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis, aš Jūsų temoje naujokė, bet irgi sugalvojau darželį. kad ir mažą pasidaryti balkone
QUOTE(simbail @ 2009 06 06, 22:16)
Kažkuri anoj temelėj apie augalų nelaistymą domėjosi. Tai Norfoj mačiau tokių dėžučių su kažkokia skaidria želė. Ją reikia dėti į vazona ir atsiet 2 savaites palaiko drėgmę  g.gif  Bet nelabai domėjausi iš ko ji pagaminta, tik pagalvojau, kad va kai reiks jei maža kas tai būtų galima. O norfoj buvo padėta vazonėlių ir žemių skyriuje  ax.gif

Aš gėlių parduotuvėj (ten kur gėlės iš viso pasaulio ir daug priedų prie jų, beje tai Šiauliuose) perku tokius mažus, mažus ,kaip pipiro grūdas arba dar mažesnius želinius rutuliukus, juos užpilu vandeniu, jie išbrinksta vos ne kaip vyšnios pasidaro, ir sudedu ant gėlių (ant daržovių dar nebandžiau, dar tik mano prieskoniai dygti pradėjo), jie po tuputį tirpsta ir gėlės visada yra pamaitintos vandeniu.
Atsakyti
Sveikutės, mano sėtinės šiūmetinės žemuogės žiedukus jau skleidžia, bet aš galvoju ar nereikia joms kaži bičių g.gif Ar jos savidulkės? Sėjau iš sėklų pirktinių, bet ten nėra parašyta kokios jos ax.gif Gal kas patirties tame turit jau?
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2009 06 09, 13:49)
tai Kalėdoms turėsi šviežių pomidorų  thumbup.gif

Tikiuosi unsure.gif Rudeni kol pas mus nesildo tai yra ganetinai salta, kazin prie kokios maziausios temperaturos gali sunokt pomidorai? Jauciu, kad reikes elektriniu peciuku kambari vis pasisildyt, o tada nepigiai atsieis man tie pomidorai doh.gif bigsmile.gif
Papildyta:
O per kiek laiko sudygsta , krapai, petrazoles? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(jorė @ 2009 06 09, 19:56)
Aš gėlių parduotuvėj (ten kur gėlės iš viso pasaulio ir daug priedų prie jų, beje tai Šiauliuose) perku tokius mažus, mažus ,kaip pipiro grūdas arba dar mažesnius želinius rutuliukus, juos užpilu vandeniu, jie išbrinksta vos ne kaip vyšnios pasidaro, ir sudedu ant gėlių (ant daržovių dar nebandžiau, dar tik mano prieskoniai dygti pradėjo), jie po tuputį tirpsta ir gėlės visada yra pamaitintos vandeniu.

O kiek kainuoja tie burbuliukai? Turetu ir kituose miestuose but. Jei kas Kaune rastu tai parasykit kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sempaula @ 2009 06 10, 10:47)

O kiek kainuoja tie burbuliukai? Turetu ir kituose miestuose but. Jei kas Kaune rastu tai parasykit kur smile.gif

http://www.originali..._darzo_irankiai
va ax.gif kaina apie 8 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 10, 11:01)

O dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 09, 19:42)
stevija išdygo  rolleyes.gif  3 sėklos iš 10, bet ir tai gerai  mirksiukas.gif

Kas čia per daiktas? blush2.gif

QUOTE(Sempaula @ 2009 06 10, 10:47)
Tikiuosi unsure.gif Rudeni kol pas mus nesildo tai yra ganetinai salta, kazin prie kokios maziausios temperaturos gali sunokt pomidorai? Jauciu, kad reikes elektriniu peciuku kambari vis pasisildyt, o tada nepigiai atsieis man tie pomidorai doh.gif  bigsmile.gif

O per kiek laiko sudygsta , krapai, petrazoles? rolleyes.gif

Ale turėsi šviežių, už lango sniegas, šalta, o tu kaip viščiukus inkubatroriuj po lempa nokini pomidoriukus doh.gif

Krapukai mano per kokias 5-6 d. sudygo, o petražolę rudenį parsivežu iš daržo, įsodinu į vazoną ir kito rudens turiu ant palangės ar balkone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 10 birželio 2009 - 13:39