Sveikos, mane domina salotos, špinatai ir petražolės. Čia daugiau ne dėl savęs o dėl augintinių (laikau 6 jūrų kiaulytes, tai žiemą joms daiginu kviečių želmenis). Na su kviečių želmenimis jokių problemų nėra bujoja kuo puikiausiai, o va bandėm sodinti salotas, petražoles, tai stabarėliai tokie ištyso ir viskas
Nusprendėm kad saulės per mažai arba per šalta jiems Kaip jūs daiginat juos?Girdėjau kažkur kad plėvele uždengtus galima daigint, gal taip sudygtu Na labai norėčiau užsiimt sodininkyste, reikės dar kartą bandyt
Ir dar, pavasarį kai jau įšyla oras, kažin ne per karšsta jiems pietinėj pusėj augt būtų, balkonas įstiklintas, tai prišyla kaip šiltamy jei saulėta diena, bet bijau kad šiaurinej pusėj bus per mažai šilumos
Ir mane domina kokias žemes naudojat?Mes tai prisikasę iš uošvių sodo žemių parsivežę turim, tai jose sodinam Turim ir pirktinių kažkokių...
labas rytas
o pas mane pomidoriukai jau sudygo... ir pipirnės žaliuoja
reiks SB šiandien į salotas pirmo derliaus pridėt
aš perku paparstą žemę, skirtą kambariniams augalams. tik nuo Juknevičiaus žemės pas mane pilni namai muselių buvo atsiradę... tai dabar jos pati neperku ir kitiems nerekomenduoju
o pas mane pomidoriukai jau sudygo... ir pipirnės žaliuoja
reiks SB šiandien į salotas pirmo derliaus pridėt
QUOTE(primavera @ 2010 02 07, 17:32)
mergaites, o kokias zemes naudojat? perkat specialias kokias nors?
aš perku paparstą žemę, skirtą kambariniams augalams. tik nuo Juknevičiaus žemės pas mane pilni namai muselių buvo atsiradę... tai dabar jos pati neperku ir kitiems nerekomenduoju
Pas mane jau isdygo ridikai lapiniai ir bazilikas, o pipirnes jau paauge - dar kokia dienele ir ant sumustinio keliaus
Pomidorai, paprika, petrazoles ir spinatai - kol kas nekruta
QUOTE(bbrigitux @ 2010 02 10, 07:57)
aisku, tai i kiema neverta eiti dirvonu rausti , teks pirkti.
o pomidoriukus seti butu dar ne per velu?
QUOTE(primavera @ 2010 02 10, 10:44)
o pomidoriukus seti butu dar ne per velu?
manau, kad tikrai ne per vėlu... čia aš taip anksti tikrinu sėklų dygimą
QUOTE(aaagnex @ 2010 02 10, 10:21)
Pas mane jau isdygo ridikai lapiniai ir bazilikas, o pipirnes jau paauge - dar kokia dienele ir ant sumustinio keliaus
o sakykit tos pipirnės tik dygdamos tokį nelabai malonų kvapą skleidžia ar ir paskui jis išlieka.
QUOTE(Vyna @ 2010 02 10, 14:36)
o sakykit tos pipirnės tik dygdamos tokį nelabai malonų kvapą skleidžia ar ir paskui jis išlieka.
pas mane dar ne visai uzauge, tai kvapas dar yra. O kaip bus veliau nzn... Gal kas nuolat augina pasakys
QUOTE(aaagnex @ 2010 02 11, 12:27)
pas mane dar ne visai uzauge, tai kvapas dar yra. O kaip bus veliau nzn... Gal kas nuolat augina pasakys
Sveikos
Ir aš vakar pasisodinau
Sveikos
mano pipirne atrodo jau taip:
O taip atrodo mano mazasis bazilikas:
o lapiniai ridikai kol kas prastai atrodo...
Dar pomidorai daigelius pradejo leist, bet foto, dar nesimatys, nes dar tik zali taskiukai matosi
Klausimas - gal kas auginot agurkus ant palanges. Noreciau suzinot veisle. Bandyciau gal ir balkone, bet nors kokius 2-3 daigus pabandyciau ir ant palanges augint, bet kaip rast veisle, kuri augs?
mano pipirne atrodo jau taip:
O taip atrodo mano mazasis bazilikas:
o lapiniai ridikai kol kas prastai atrodo...
Dar pomidorai daigelius pradejo leist, bet foto, dar nesimatys, nes dar tik zali taskiukai matosi
Klausimas - gal kas auginot agurkus ant palanges. Noreciau suzinot veisle. Bandyciau gal ir balkone, bet nors kokius 2-3 daigus pabandyciau ir ant palanges augint, bet kaip rast veisle, kuri augs?
Sveikos - kažkam atsakymas - pati pirkau šalavijo sėklų ermitaže - viena sudygo jau , o kitos dar nea (jau savaitėlę laukiu), bet jos ir dygsta sunkiau, nei kiti... Bazilikai jau išdygę, taip pat pipirnės turiu, mairūnas pasirodė, melisa... Dar reikia rozmarino ir raudonėlio (šitie daugiamečiai, kaip ir šalavijas)