Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

Laba diena 4u.gif Aš tai neturiu nei daržo nei balkono, bet planuoju pasiauginti ant palangės prieskonių, galvoju kaip ten būtų su salotelėm ir paprikom jei auginčiau ant palangės g.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile.simona @ 2010 02 05, 19:46)
Laba diena  4u.gif  Aš tai neturiu nei daržo nei balkono, bet planuoju pasiauginti ant palangės prieskonių, galvoju kaip ten būtų su salotelėm ir paprikom jei auginčiau ant palangės  g.gif

Augint gali, bet stulbinamai gero derliaus nesitikek.
Salotikes, tai daznai isbega, kai negauna gryno oro, ar del sviesos trukumo ax.gif
Paprikas auginau pernai ant palanges, tai vienas daigas 2 paprikas tik atvede...
Pomidorai kambariniai visai neblogai auga - bet aisku pomidoriukai mazi, bet man vaikui "palest" vietoj saldainiu neblogai - dar ir i salotas koki imeti biggrin.gif
Preiskonines visai neblogai auga, tik kazkaip man lovelyj nepasiteisino - upuole baltasparniai ir nudziuvo visas lovelis, tai siemet auginsiu kiekviena atskirai...
Ai, dar krapai daznai prastai auga - megsta isbegt.

Dar radau maximoj seklu lapiniu ridiku - jeigu isdygs (pasejau vakar ant palanges) - parasysiu ar valgomi ax.gif

Sekmes auginant - prasom dalintis rezultatais ax.gif
Atsakyti
Kažkaip neradau šitos temos g.gif
Aš turiu atvirą balkoną/terasą. Šiemet pirmą kartą bandysiu kai ką užsiauginti.
Turiu šūsnį sėklų (dalis bus giminaičiams į daržus), dalis balkonui.
Turiu 3 rūšių pomidorus, bazilikų, krapų, mairūnų, raudonėlių, laiškinių česnakų, levandų, čiobrelio, raudonėlio ir t.t. ir pan smile.gif Ir dar vakar baklažanų geltonų miniatiūrinių nusipirkau. Mąstau kada viską pradėti sėti, kad neišstybtų doh.gif
Nes baklažanai seniau sėti tai pastybę g.gif
Atsakyti
Labuka, aš ir auginu kokį žalumyną: pipirnes, svogūnus laiškams, melisą. Pernai auginau cukinijas, ridikėlius, žirnius. Bet kai buvau po operacijos, tai cukinijos iškeliavo pas draugę į daržą, o žirnius katinai nuėdė doh.gif . Ridikėliai papuolė į salotas. Mano mama agurkus ant palangės augina, tai Velykoms jau valgom šviežius. Bet ji kaime gyvena, šilta pas ją namuose, ne taip kaip pas mane verysad.gif
Atsakyti
vakar pasėjau lapinius ridikėlius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 02 06, 22:24)
Labuka, aš ir auginu kokį žalumyną: pipirnes, svogūnus laiškams, melisą. Pernai auginau cukinijas, ridikėlius, žirnius. Bet kai buvau po operacijos, tai cukinijos iškeliavo pas draugę į daržą, o žirnius katinai nuėdė doh.gif . Ridikėliai papuolė į salotas. Mano mama agurkus ant palangės augina, tai Velykoms jau valgom šviežius. Bet ji kaime gyvena, šilta pas ją namuose, ne taip kaip pas mane verysad.gif

sveika. Ridikeliai normaliai uzaugo - neisvare i lapus/

Kokias veisles mama augina, kada seja, kad jau per velykas uzauga. pas mane aisku irgi saltoka, tai taip greit nebus, bet vis tiek bandyciau ir agurkus set ax.gif

QUOTE(jurginėlis @ 2010 02 07, 09:46)
vakar pasėjau lapinius ridikėlius biggrin.gif

pas mane jau 2 dienos kaip paseti, deja kol as dar nedysta - tek kelt prie radijatoriaus - gausiau paliejus ax.gif
Atsakyti
Merginos, kur gauti šalavijų sėklų? Jau turiu čiobrelių, raudonėlių, mairūnų, dašių, bazilikų, rozmarinų sėklų, bandysiu auginti ant palangės ar balkone. Ar galima juos sėti dabar, nebus per anksti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dykuma @ 2010 02 07, 11:03)
Merginos, kur gauti šalavijų sėklų? Jau turiu čiobrelių, raudonėlių, mairūnų, dašių, bazilikų, rozmarinų sėklų, bandysiu auginti ant palangės ar balkone. Ar galima juos sėti dabar, nebus per anksti?  bigsmile.gif

visur, kur prekiauja sėklomis 4u.gif
Atsakyti
Maximoj, rimi, ermitaže, senukuose nėra, Žalioj stotelėj, kur pirkau sėklas irgi nebuvo schmoll.gif Nemanau, kad šalavijų sėklos butų paklausesnės už kokio baziliko ir visur būtų išpirktos, todėl ir klausiu rolleyes.gif
Atsakyti
Jei jau visai visai niekur nėra, bandykit užsisakyti iš šio tinklapio arba dar Shetelig'e pasidairyt.

Dar šiek tiek ankstoka juos sėti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 07 vasario 2010 - 12:01
Šalavijo sėklų mačiau ir IKI, ir Maximoje. Tikrai nesivaidena, nes dar spec aprašą paskaitinėjau smile.gif
Atsakyti
mergaites, o kokias zemes naudojat? perkat specialias kokias nors? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo primavera: 07 vasario 2010 - 17:33