Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

pasisodinau ir aš kelias pomidoriukų sėklas - žiūrėsiu kas gausis ax.gif
dar turiu galvos skausmą doh.gif palikau žiemai sėklų likučius įstiklintame balkone... tai dabar bijau, kad nebūtų peršalusios g.gif gal dėl šventos ramybės nusipirkti naujas g.gif
QUOTE(Casual @ 2010 02 02, 22:07)
Toms kam be galo knieti jau kazka seti-sodinti -galit pamegint pipirne. nusipirkau seklyciu, siandien apie pietus suberiau i induka, ir va ka tik paziurejau jau pradeda leisti daigiukus  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  reishkia dar kokios 5 dienos ir jau ko gero bus galima ant sumushtinio svieziulapuku pabarstyti  ax.gif

o tu pipirnę ar retini?
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2010 02 02, 23:31)
dar turiu galvos skausmą  doh.gif palikau žiemai sėklų likučius įstiklintame balkone... tai dabar bijau, kad nebūtų peršalusios  g.gif gal dėl šventos ramybės nusipirkti naujas  g.gif

pameginciau paseti ir paziuret ar daigios ax.gif as irgi panashiai turiu (paliktos garaze) tai sakiau pasesiu ir jei nedygs pirksiu naujai ax.gif

QUOTE(bbrigitux @ 2010 02 02, 23:31)
o tu pipirnę ar retini?

jos nereikia retinti, ji-greitam valgymui 4u.gif
tiesiog su zirklem kerpi ir beri i salotas ar ant sumushtiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 02, 22:57)
jos nereikia retinti, ji-greitam valgymui 4u.gif
tiesiog su zirklem kerpi ir beri i salotas ar ant sumushtiniu  smile.gif

ačiū 4u.gif bandysiu ryt pasėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 02, 22:57)

tiesiog su zirklem kerpi ir beri i salotas ar ant sumushtiniu  smile.gif

o ji paskui atauga kažkaip ar jau hapy endas?
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 03, 00:18)
o ji paskui atauga kažkaip ar jau hapy endas?

drinks_cheers.gif happy endas
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 02, 23:07)
Toms kam be galo knieti jau kazka seti-sodinti -galit pamegint pipirne. nusipirkau seklyciu, siandien apie pietus suberiau i induka, ir va ka tik paziurejau jau pradeda leisti daigiukus  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  reishkia dar kokios 5 dienos ir jau ko gero bus galima ant sumushtinio svieziulapuku pabarstyti  ax.gif

Aš irgi pipirnės gerbėja drinks_cheers.gif Tiesiog vatą ar merliuką galima įdėti į lėkštutę, paberi sėklyčių ir tada vis paliet reikia. Tik pastebėjau, kad mėnulis turi įtakos - vieną kartą turbūt per delčią sėjau - dygo labai ilgai...
Atsakyti
Pasisodinau ir aš pipirnę smile.gif Lauksiu derliaus rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Niekada pipirnės nebandžia sėt, net nežinau koks skonis, gal kuri pasakysit koks skonis, į ką daug maž panašu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 02 04, 17:14)
Niekada pipirnės nebandžia sėt, net nežinau koks skonis, gal kuri pasakysit koks skonis, į ką daug maž panašu?  bigsmile.gif

Vienos jos aitrokos - man primena geležies skonį, bet ant sumuštinių thumbup.gif
Atsakyti
Bet man tos pipirnės dygdamos biški nemaloniai kvepia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2010 02 05, 13:47)
Bet man tos pipirnės dygdamos biški nemaloniai kvepia blush2.gif

drinks_cheers.gif
pirma diena tik...
mano jau suzaliavo bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Prisistatysiu ir sitoj temoj ax.gif

Kaip jau minejau kitur - siemet auginsiu pomidorus ir kitokias darzoves (tame tarpe ir prieskonines ant palangiu kambaryj, virtuvej, bei neistiklintam balkone.

Nzn kas gausis, bet pabandysiu, nes auginu maza mergyte, tai vis tiek sediu namuose ir turiu laiko blush2.gif

Taigi, pasejau jau pipirne vakar - maciau jau kai kurios seklytes skyla ir leidzia daigiukus bigsmile.gif
dar pasejau bazilika ir spinatus - sitie aisku dar nejuda.
Siandien pasejau lapini ridika - sito, tai niekad net nevalgius, bet parasyta, kad tinka augint balkonuose ir ant palanges, tai pabandziau...

Kai bus rezultatai - parodysiu foto rolleyes.gif , aisku jeigu kam nors idomu...

Dar planuoju augint 3 veisles pomidoru, paprika - ODA, melisa, laiskini cesnaka, geltonuosius baklazanus, salierus lapinius, mairuna, garzgarste, raudonaja meta...

Dar noreciau vazonines zemuoges, braskes, cukinija - bet kol kas seklu dar nenusipirkau - tai nzn ar kas iseis...

Dar turiu seklu lanksciosios citrinoles ir zemuoginiu spinatu - bet dar nenusprendziau ar namie auginsiu, ar pas mama vesiu...

na kol kas planu tiek - bet gal ir dar ka sugalvosiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 05 vasario 2010 - 15:11