QUOTE(*Inga:) @ 2010 01 14, 09:14)
Tikrai stebuklas. Net neįsivaizdavau, kad ir pas mus galima plaušinių užsiaugint
. Jei rasių sėklų tai būtinai pasisodinsiu,pabandysiu. O kiek laiko ją virt reikia? Internete nelabai info radau, vienoj vietoj rašė, kad tik panardint į verdantį vandenį reikia, o kaip tu darei?
Aha neblogas stebuklas, užtat ir sodinausi kad išmėint norėjau
dabar kuriu jau planą kaip čia šiais metais man tą plaušinę užsiaugint
Bandysiu sodint 1 arba 2 į didelį vazoną, gal tada užaugins man plaušinę, ir jei sudygs daugiau sėklų, vel pas tetą į šiltnamį išvešiu
O gal kuri geltonus pomidorus auginotės? Labai noriu geltonų, bet kad patys stiebai aukšti neaugtų
O raudonų raudonkepuraitė lygtais vadinasi 4 sėklas jau sukišiau šią savaitė į žemes, žiūrėsiu kas bus
vis per tą nekantrumą
Dar žemuogių norėčiau, gal kuri pasakysit kokias sėjot, nes norisi ir kad uogų būtų ne tik lapai
Tiesa plaušinę pirma nulupiau ir viriau kol minkštimas suvirė ir išplaukė
po to pakabinau vonioj kol išdžiuvo, jau tokia spalva geltonesnė paliko ir tada jau naudojau
Sėklas pirkau maximoj
mačiau ir dabar jau yra pirkt
Papildyta:
QUOTE(mamymamy @ 2010 01 21, 11:53)
Aš irgi nusprendžiau balkoninių pomidorų augint, o sakykit kokia žemė jiems tinka ir ar plastikiniai vazonai tinka? O kokio dydžio maždaug tas vazonas turi būti 1-am augalui? Kažin tie balkoniniai pomikai "Vilma" geri?
Kitas klausimas, kur žiemą laikot žiemojančias žemuogytes? O kokias sėklas jų geriau pirkt, nes žiūrėjau Žalioj stotelėj, tai bent kelių rūšių yra.
Man grynai balkonam skirti pomidorai nepatiko
labai jau maži pomidoriukai buvo, o kadangi nenorėjau su trašom augint, tai jų ir nedaug buvo
Tai pernai turėjau lauke skirtų augint ir tyrguj pora paaugintų (lygtai raudonkepuraitė sakė kad vadinasi) nusipirkau, tai raudonkepuraitė patiko, nes pomidoras jau į pomidorą panašesnis buvo
o ir skonis labai patiko
Vazonai manau bet kokie tinka, kuo didesnis aišku geriau, bet tuos balkoninukus kažkada ir nupjautuose buteliuose nuo vandens auginau ir nieko, augo
tik vaizdas jau nelabai koks