Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

Sveikos daržininkės,

Seniai bebuvau užsukusi pas jus. Kai kurių balkonuose tikras daržas, ką ten darželis, auga. Aš tai galiu tik pomidorais balkoniniais pasidžiaugti, nors kol kas prisirpusių nėra (balkonas neįstiklintas), rodausi ir jums ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pavydžiu Jums, pas mane balkone tik gėlės gerai auga, o agurkai ir pomidorai pasigavo kažkokią ligą, susisuko lapai ir nudžiuvo žiedai verysad.gif
Atsakyti
O ka man daryt, pagelto keliu pomidoru apatiniai lapai. Gal perliejau?Ar pertresiau? Siaip tom dienom dilgelem vis laisciau. Ka su jais daryt? Gal nuskint?Ir dar siandien vienas ziedukas nukrito sad.gif O kiek mazdaug ant pomidoru turi but ziedu? Is visu uzauga pomidorai? Pas mane suskaiciavau, kad ant vieno pomidoro mazdaug 33 ziedukai
Papildyta:
QUOTE(Jūržolė @ 2009 07 30, 08:43)
Sveikos daržininkės,

Nu fainai fainai pas tave dera derlius, tuoj jau ir nokt prades thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jorė @ 2009 07 30, 22:45)
Pavydžiu Jums, pas mane balkone tik gėlės gerai auga, o agurkai ir pomidorai pasigavo kažkokią ligą, susisuko lapai ir nudžiuvo žiedai verysad.gif

Kaip gaila, bijau kad ir man taip nenutiktu verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jorė @ 2009 07 30, 22:45)

va va, pas mane tas pats unsure.gif liko tik stiebai, tai laukiu kol vaisiai prinoks ir keliaus i siuksline. ziuriu ir paprikas kazkokia zaraza puola g.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2009 07 26, 21:56)
Sveikutės merginos  smile.gif
Grįžau po savaitėlės pajūryje ir radau net tris pomidorus prisirpusius  biggrin.gif    Agurkų daugiau neauginsiu  schmoll.gif

Kaip smagu, baltai pavydziu, kad jau pomidorai noksta wub.gif O kodel agurku neauginsi?
Atsakyti
QUOTE(Sempaula @ 2009 07 31, 10:15)
Kaip smagu, baltai pavydziu, kad jau pomidorai noksta wub.gif O kodel agurku neauginsi?

Pomidorus jau baigiu ir suvalgyti smile.gif Ank kiekvieno pomidoro pas mane prisirpo po 5-6 pomidorus, bet kai nuskyniau anuos dabar dar mažiukai pradėjo augti. Jie buvo kažkaip nustoję augti, gal trūko medžiagų. O kai didelių nebeliko tai gal dar užaugs ir tie. O agurkų neauginsiu nes ant kiekvieno agurko pas mane užaugo po vieną agurką biggrin.gif Visi kiti žiedukai nugelto. Beje aš niekuo netrešiu, auga jie pas mane natūraliai tongue.gif
Atsakyti
Va jau mano pomidoriukai kokie ,o anam psl nuotraukoj dar tik ziedukai biggrin.gif
[attachmentid=182470]
Atsakyti
Nenoksta pas mane balkone pomidorai nors tu ką, stovi tokie žali, pora nuskyniau ir padėjau ant palangės, gal greičiau bus
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2009 08 11, 09:14)
Nenoksta pas mane balkone pomidorai nors tu ką, stovi tokie žali, pora nuskyniau ir padėjau ant palangės, gal greičiau bus

Jei visiskai zali tai dar neskink, dar pakentek. O jei zalio pomidoro bent taskelis raudonas yra tai jau tada gali drasiai skint ir dek nebutiniai ant palanges. Dek sausai ir siltai (gali but ir tamsoj) ir uzdenk laikrasciu, tada jie labai greit sunoks. O dar jei tarp ju idesi jau sunokusi pomidora tai dar greiciau sunoks (man atrodo ir obuolys tinka). Atseit nokdami jie isskiria kazkokia medziaga kuri skatina nokima, o po laikrasciu ji neissisklaido, o dar labiau susikaupia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sempaula: 12 rugpjūčio 2009 - 08:55
QUOTE(Sempaula @ 2009 08 12, 08:53)
Jei visiskai zali tai dar neskink, dar pakentek. O jei zalio pomidoro bent taskelis raudonas yra tai jau tada gali drasiai skint ir dek nebutiniai ant palanges. Dek sausai ir siltai (gali but ir tamsoj) ir uzdenk laikrasciu, tada jie labai greit sunoks. O dar jei tarp ju idesi jau sunokusi pomidora tai dar greiciau sunoks (man atrodo ir obuolys tinka). Atseit nokdami jie isskiria kazkokia medziaga kuri skatina nokima, o po laikrasciu ji neissisklaido, o dar labiau susikaupia.

Ačiū, bandysiu. Bet jau kokias 2-3 savaites jie nei auga, nei noksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2009 08 12, 10:26)
Ačiū, bandysiu. Bet jau kokias 2-3 savaites jie nei auga, nei noksta doh.gif

Siais metais pastebejau, kad visiem nenoksta pomidorai, ar lauke ar siltnamy, ar balkone kazkaip unsure.gif
Atsakyti
mano vienas balkoninis pomidoriukas tai jau noksta. Toks is zalios virsta i oranzini smile.gif o paprika visai nusususi - tik lapus augina ir net nezydejo siemet.
Beje, dar siandien ryte nusiskyniau ir suvalgiau balkone prinokusia braske - niam niam smile.gif
Atsakyti