Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(uodegas @ 2009 07 18, 09:43)
O ten ne dilgėlė kartais?  bigsmile.gif

Tai va, nezinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sempaula @ 2009 07 18, 11:51)
Tai va, nezinau lotuliukas.gif

lotuliukas.gif doh.gif tos trys yra stevijos, o 4-oji didžiausia yra dilgėlė lotuliukas.gif
bet tu ją į atskirą vazonėli pasodink, sėklų prisirink, kai peraugs, užsiveisk dilgėlių kampelį - labai sveika po kelis lapelius į arbatą mesti, ar į sriubytę drinks_cheers.gif čia gi puikiausia balkono kvietka mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 07 18, 14:31)
lotuliukas.gif  doh.gif  tos trys yra stevijos, o 4-oji didžiausia yra dilgėlė  lotuliukas.gif
bet tu ją į atskirą vazonėli pasodink, sėklų prisirink, kai peraugs,  užsiveisk dilgėlių kampelį - labai sveika po kelis lapelius į arbatą mesti, ar į sriubytę  drinks_cheers.gif  čia gi puikiausia balkono kvietka  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

dekui uz patarima, 4u.gif bet as jau ja isroviau ir po to pati pagalvojau, kad galejau pasilikt. doh.gif bet ten dar neaisku ar visos trys stevijos, nes dvi vienodos, o viena tokiais pailgesniais lapukais ir ne taip simetriskai lapeliai issideste, nu bet dar paauginsiu, paziuresiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Bet kaip tylu cia unsure.gif Visos jau turbut megaujasi savo darzovem ir atostogauja, turbut tik pavasari sita tema atgyja smile.gif
Va mano birzeli seti pomidorai jau tokius neprasiskleidusius ziedukus turi, kaip manot kada jau galesiu skint?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sempaula: 22 liepos 2009 - 12:06
QUOTE(Sempaula @ 2009 07 22, 13:05)
Sveikos. Bet kaip tylu cia unsure.gif Visos jau turbut megaujasi savo darzovem ir atostogauja, turbut tik pavasari sita tema atgyja smile.gif
Va mano birzeli seti pomidorai jau tokius neprasiskleidusius ziedukus turi, kaip manot kada jau galesiu skint?

Gražūs kokie ,pagal mane po gero mėnesiuko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 22, 13:07)
Gražūs kokie ,pagal mane po gero mėnesiuko bigsmile.gif

Pomidorai kaip pomidorai, nuotrauka kazkokia meniska gavosi smile.gif Nu tai fainai, turbut net salnu nesulauksim thumbup.gif Dar ne karto netresiau, vis dilgeliu neturejau laiko paieskot. Bet dabar jau rugsta smile.gif O nieks netikejo, kad pas mane balkone uzaugs pomidorai biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Stevijas numarinau, kol buvau išvykusi doh.gif tik dvi išdygusios buvo, ir tos pačios.... verysad.gif
vėl reiks pirkti brangias sėklas schmoll.gif
Atsakyti
Kaip norėčiau stevijų, iš kur pirkot sėklas g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 07 23, 22:20)
Stevijas numarinau, kol buvau išvykusi  doh.gif  tik dvi išdygusios buvo, ir tos pačios....  verysad.gif
vėl reiks pirkti brangias sėklas  schmoll.gif

Kaip gaila unsure.gif Pas mane irgi dvi isdygo is visu ir kazkaip letai auga, sejau kartu su bazilikais ir raudoneliais, tai jie jau per sprindi uzauge, o stevijos gal tik po pora cm
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2009 07 24, 11:02)
Kaip norėčiau stevijų, iš kur pirkot sėklas g.gif

Zaliose stotelese tikrai buna. Paprasiau ir dave, o kainavo 6lt su centais, ne 10lt kaip is daug ko girdejau. Gal kad jonavoj pirkau tai pigiau nei kokiam kaune g.gif Nors visose tokiose paciose parduotuvese turetu but vienodos kainos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sempaula @ 2009 07 24, 16:44)
Kaip gaila  unsure.gif Pas mane irgi dvi isdygo is visu ir kazkaip letai auga, sejau kartu su bazilikais ir raudoneliais, tai jie jau per sprindi uzauge, o stevijos gal tik po pora cm
Papildyta:

Zaliose stotelese tikrai buna. Paprasiau ir dave, o kainavo 6lt su centais, ne 10lt kaip is daug ko girdejau. Gal kad jonavoj pirkau tai pigiau nei kokiam kaune g.gif Nors visose tokiose paciose parduotuvese turetu but vienodos kainos rolleyes.gif

Ačiū ,reikės paklausti 4u.gif
Atsakyti
sempaula, man jos užaugo šiaip taip net iki 5 cm, bet nusprogo doh.gif
gaaaaila doh.gif
kad bent visos sėklos būtų daigios, tai ne bėda, bet labai sunku jas išdaiginti, paskui išsaugoti (o pas mane šiaip retas augalas miršta, aš nuo mažens reanimatorė g.gif ). Liūūūūūdna verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės merginos smile.gif

Grįžau po savaitėlės pajūryje ir radau net tris pomidorus prisirpusius biggrin.gif Beje vieną jau į Palangą buvau išsivežusį beveik raudoną, o kai grįžau dar paraudonavo. Ir nuolat rausta. Šiandien jau vien kiek per dieną bigsmile.gif Žemuogės irgi puikiai dera, bet su uogom neturiu nuotraukos, nes pas mane jas dar nedasirpusias sūnus nuskina. Jam dar nė 2 metukų nėra, bet reiktų matyti kaip jis tas žemuoges "prižiūri" lotuliukas.gif

Tad kitais metais sėsiu pomidorus balkoninius ir bandysiu kažkokiu būdu žemuoges tas pačias išsaugoti tik retinti reiks smile.gif Agurkų daugiau neauginsiu schmoll.gif
Atsakyti