Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zana4 @ 2009 06 07, 15:06)
dar lasiukus savo idesiu,  blush2.gif  minusa zinau sios foto  biggrin.gif
kazka reikia apkirpti, tik nz ka  g.gif

Nu man tai neapkirpime minusas zinok blush2.gif
Atsakyti
Bet juk yra VISA tema apie objektyvus... perversk, rekomendaciju sociai rasi. As pirksiu 24-70mm f 2.8, tik pries tai blykste isigysiu.
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 07, 16:09)
Nu man tai neapkirpime minusas zinok blush2.gif

biggrin.gif ne ta minusa turejau omeny smile.gif
neapkirpime sutinku, kad tas pilkas viduriukas yra sad.gif neturiu kur lasu fotkinti, nesugalvoju kur verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 07, 11:14)
Laba  4u.gif
Idedu savo bandyma gaudyti judesi...

Man zinok labai, vykes paningo bandymas.Sitam reikale kiek skaiciau,tai reikalinga praktika.Atmusi ranka ir bus liuks thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 07, 15:13)
biggrin.gif  ne ta minusa turejau omeny smile.gif
neapkirpime sutinku, kad tas pilkas viduriukas yra sad.gif neturiu kur lasu fotkinti, nesugalvoju kur  verysad.gif

Nu matai,as negaliu zinoti ka tu turi omeny ax.gif .Visos zinok fotnkinom voniose,kriauklese.Bendriau as ir kambaryje fotkinau doh.gif Duosiu patarima mirksiukas.gif ,itiesk i kriaukle ar tai popieriu,ar tai medziaga,ir nesimatys tos skyles ir spalva bus kokia tik nori ax.gif
Atsakyti
Alexxandrai, pamenu ji zibinta gatvej israityta fotkino, tai noriu parodyti kaip kitu kampu galima panasu reikala idomiau nufotkint
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 07, 15:22)
Alexxandrai, pamenu ji zibinta gatvej israityta fotkino, tai noriu parodyti kaip kitu kampu galima panasu reikala idomiau nufotkint

Joooo... man dar mokytis ir mokytis. ir bandyt bandyt, bandyt smile.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 07, 16:24)
Joooo... man dar mokytis ir mokytis. ir bandyt bandyt, bandyt smile.gif
Ačiū  4u.gif

ir cia katinas kaip tavo
user posted image

traukiu foto cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 birželio 2009 - 15:26
ZItlali ačiū už nuorodą, dedu į favorites biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 07, 15:22)

Na stai dar vien tema ND. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 07, 16:18)

Nu matai,as negaliu zinoti ka tu turi omeny ax.gif .Visos zinok fotnkinom voniose,kriauklese.Bendriau as ir kambaryje fotkinau doh.gif Duosiu patarima mirksiukas.gif ,itiesk i kriaukle ar tai popieriu,ar tai medziaga,ir nesimatys tos skyles ir spalva bus kokia tik nori ax.gif

dekui uz patarima 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Klausima turiu viena: balta kiausini baltame fone fotkinant blica naudoti galima?
Atsakyti
Bandziau siandien su vandeniu pazaist...Kaip? blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti