Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Citra, man jis ok, bet ziurinejuosi jau kita smile.gif siaip geras objektyvas.
Atsakyti
Tiny man judesys patiko, tik gal noretusi kad visas vaikas ir dviratukas ryskus butu.Is geliu man patiko 4-ta, bet as ja kirpciau kitaip:geles viduriukas butu desniame kampe, o tada dar truputeli apacios noretusi, kad visi stiebeliai pilnai sutilptu.

As siulau ND,tokia tvarka kokia mes darem.Pirma manau pasipratkikuojam fokusuoti.Kas is tu treksdaliu taisykles,jei fokusas grybaus.Aisku,yra cia jusu keliatas kurioms juokingi tokie ND,bet supraslit ir kitas kurios tik cia pradejo rimciau dometis fotografija.Baltas-baltame butu neblogas pasipraktikavimas fokusuoti,kai nelabai fokusuojasi. Be to ND techniniai kurybiniai,taip,kad galima panaudoti visas zinias kokias tik turit.Aisku,as jusu nepriversiu,as tik siulau
Tai as taip ir sakiau, kad po situ visu ND, kur jau yra numatyti, darom kitus, kur butu galima ir didesnes teorijos zinias praktikoj pritaikyti.Turejau omeny, kad ne is karto einam prie meniniu ND ir konkursu.
Del slaptazodzio gal dar savaite palaukiam, nes manau dar yra kas neatsiskaite visko, nes kiek pamenu ana tema bebaiginejnt pora nauju prisijunge ax.gif Beje ir as dar wb turiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 07, 14:19)
Tai as taip ir sakiau, kad po situ visu ND, kur jau yra numatyti, darom kitus, kur butu galima ir didesnes teorijos zinias praktikoj pritaikyti.Turejau omeny, kad ne is karto einam prie meniniu ND ir konkursu.
Del slaptazodzio gal dar savaite palaukiam, nes manau dar yra kas neatsiskaite visko, nes kiek pamenu ana tema bebaiginejnt pora nauju prisijunge  ax.gif  Beje ir as dar wb turiu... blush2.gif

Del slaptazodzio.......tai zinok visada bus tokiu kurie prisijungs prie jau isisbegejusiu.Tada jie des ND i tema,o po to jau gaus slaptazodi.Iki 8 yra dar 1,5 dienos.Tikrai imanoma atsiskaityti,kam ne daug liko. mirksiukas.gif Nes tie kas neturi ka veikti,bando kazka daryti,tai lasus gaudyti(beje,tikrai reiketu prie fokuso ND juos prirasyti,nes pripazinkit,ne tiek ir daug buvo tokiu nuotrauku kur lasai fokuse mirksiukas.gif) Manau jau tikrai pribrendom konkreciai uzduociai,tada tures ka veikti tie kas neturi ka veikti lotuliukas.gif .O kas cia is karto siulo eiti prie meniniu ND? g.gif
Atsakyti
Zana bitutes ir ziedeliu ryskumas bigsmile.gif thumbup.gif .tik gal man noretusi ja apkript kitaip.
Gal pvz taip:

user posted image

Del tvarkos, pritariu Aleksandrai, reiktu vieno ar poros zmoniu, kurie aiskiai apibreztu savaites tema ir nd, tik gal reiktu ne viena sav o dvi viskam daryti.Gal "alia komendanta" rinkti ir pacios kas pora savaiciu keiciantis temai ir nd.Arba rotacijos principu kas kiek laiko kiekv. is musu galim "alia komendantu" buti.Tikslas: kad vienas zmogus susistemintu info, o gal ir pagal savaites tema ir nd koki ir rastini apibendrinima padarytu su technine info ir pan.O ta info po to galim saugoti ir vis kuriant tema i pirma psl kelti.

Bet cia tik mintis....
Atsakyti
Kazkokios perestroikes temoj... man viskas buvo ir yra gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 birželio 2009 - 14:37
As irgi uz Techninius ND nes meno temomis neturiu kuo isiterpti. O ir be techniniu ziniu lauzt meno nesiryztu ax.gif
As jau anoj temoj prasiau ivardinti sekanti ND bet likau neisgirstai tai ir stebiu is apkasu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo twicsi: 07 birželio 2009 - 14:43
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 07, 15:35)
Zana bitutes ir ziedeliu ryskumas  bigsmile.gif  thumbup.gif .tik gal man noretusi ja apkript kitaip.
Gal pvz taip:

user posted image

bigsmile.gif dekui, man labai patiko tavo apkarpymas bigsmile.gif as tikejausi kad kas nors patars kaip apkarpyti, nes bitute kaip ir centre buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 07, 14:35)
Del tvarkos, pritariu Aleksandrai, reiktu vieno ar poros zmoniu, kurie aiskiai apibreztu savaites tema ir nd, tik gal reiktu ne viena sav o dvi viskam daryti.Gal  "alia komendanta" rinkti ir pacios kas pora savaiciu keiciantis temai ir nd.Arba rotacijos principu kas kiek laiko kiekv. is musu galim "alia komendantu" buti.Tikslas: kad vienas zmogus susistemintu info, o gal ir pagal savaites tema ir nd koki ir rastini apibendrinima padarytu su technine info ir pan.O ta info po to galim saugoti ir vis kuriant tema i pirma psl kelti.
Bet cia tik  mintis....

Gal padarom pirmus Baltas-baltame ND,o po to jau viskas isispres savaime.Pacios pamtysit ties kuom norit labiau pasipraktikuoti ir atitinkamai siulysit sekancius ND.Zinokit 2 savaites butu pats tas.Desim iki 3 foto nuo vieno zmogaus,manau tikrai bus erdves fantaziju ir viziju igivendinimui mirksiukas.gif
Del rastinio apibendrinimo,tai jau jus jei norit ,tai ir darykit.Jusu tema gi,jei jums atrodo,kad tai reikalinga tai tada aiku,kodel gi ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 07 birželio 2009 - 15:00
QUOTE(inesaS @ 2009 06 07, 14:54)
Gal padarom pirmus Baltas-baltame ND,o po to jau viskas isispres savaime.Pacios pamtysit ties kuom norit labiau pasipraktikuoti ir atitinkamai siulysit sekancius ND.Zinokit 2 savaites butu pats tas.Desim iki 3 foto nuo vieno zmogaus,manau tikrai bus erdves fantaziju ir viziju igivendinimui mirksiukas.gif

aš sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 07, 14:17)
Citra, man jis ok, bet ziurinejuosi jau kita smile.gif siaip geras objektyvas.

aciu. O gal gali kazka kito rekomenduoti? Gal tu biski rauki objektyvuose? rolleyes.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 06 07, 14:32)
Del slaptazodzio.......tai zinok visada bus tokiu kurie prisijungs prie jau isisbegejusiu.Tada jie des ND i tema,o po to jau gaus slaptazodi.Iki 8 yra dar 1,5 dienos.Tikrai imanoma atsiskaityti,kam ne daug liko. mirksiukas.gif Nes tie kas neturi ka veikti,bando kazka daryti,tai lasus gaudyti(beje,tikrai reiketu prie fokuso ND juos prirasyti,nes pripazinkit,ne tiek ir daug buvo tokiu nuotrauku kur lasai fokuse mirksiukas.gif) Manau jau tikrai pribrendom konkreciai uzduociai,tada tures ka veikti tie kas neturi ka veikti lotuliukas.gif .O kas cia is karto siulo eiti prie meniniu ND? g.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 07, 14:35)
Kazkokios perestroikes temoj... man viskas buvo ir yra gerai.

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 07, 14:58)
aciu. O gal gali kazka kito rekomenduoti? Gal tu biski rauki objektyvuose?  rolleyes.gif

*Citra*,o kokio tu ieskai? bigsmile.gif
Atsakyti
dar lasiukus savo idesiu, blush2.gif minusa zinau sios foto biggrin.gif
kazka reikia apkirpti, tik nz ka g.gif
user posted image
user posted image
del ND baltas baltame, bandziau biskutuka, namu salygom, va je sunkoka tikrai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 07 birželio 2009 - 15:11