Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laba 4u.gif

Nespeju su jumis savaitgaliais...

Patiko buitiniai Zitlali kadrai. Katino foto wub.gif Rasytces kadras toks visai idomus.... Ievosiau, tavo paskutine foto irgi super 4u.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 07, 11:44)
Merginos, turiu pasiulyma (na gal kiek ir kvailokas bet) po situ nd atlikimo nenoretumet geriau igilinti ir uzfiksuoti teorijos darant kitus nd pagal tam tikras galiojancias taisykles, pvz trecdaliu taisykle, yra kozkokia auskinio pjuvio taisykle, na tiesa sakant as ju visu net nzn, bet va butu proga suzinoti.
A, kaip manot?

As tik uz drinks_cheers.gif Mums per anksti dar mena spausti, neisigilinus i taisykles smile.gif

Idedu savo bandyma gaudyti judesi...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 07 birželio 2009 - 11:24
Man tas pats smile.gif

Merginos, turiu atviresniu kadru, noriu parodyt... nezinau ar tai pigu ar ne smile.gif kur kelt galiu? slapt visi tie patys?
Atsakyti
Dar gelyciu idedu smile.gif

Man patinka pirmuju 3 nuotrauku spalvos ir paskutiniu 2 kompozicija. Geriausios sakyciau 1 ir paskutine. O kaip jums? g.gif

Beje pastebejau, kad su rankiniu WB naturaliam apsvietime S... gaunasi. Fotografuota apsiniaukusioje gamtoje, tai geriausi rezultatai gavosi ant debeselio nustatymo.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 07, 12:44)
Man tas pats smile.gif

Merginos, turiu atviresniu kadru, noriu parodyt... nezinau ar tai pigu ar ne smile.gif kur kelt galiu? slapt visi tie patys?

Nepamenu, iki kada buvo duota laiko ND atlikti g.gif Tada jau zadejom keisti slaptazodzius.
Atsakyti
Labas rytas cool.gif
Bandžiau su lašais draugaut, jau link tos pusės judu, bet dar netenkina galutinis rezultatas. reiks žaisti.

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 07, 10:44)
Merginos, turiu pasiulyma (na gal kiek ir kvailokas bet) po situ nd atlikimo nenoretumet geriau igilinti ir uzfiksuoti teorijos darant kitus nd pagal tam tikras galiojancias taisykles, pvz trecdaliu taisykle, yra kozkokia auskinio pjuvio taisykle, na tiesa sakant as ju visu net nzn, bet va butu proga suzinoti.
A, kaip manot?

Aš tik už drinks_cheers.gif Dar anksti laužt mianą biggrin.gif ir į taisykles gilintis kartu lengviau nei pavieniui. Aš noriu jaustis stabiliai žinodama pagrindus, o kompozicija kol kas man visiškas peilis, tai sutinku 100%

Be to, nra ai6kšios savaitės temos - nei tai baltas baltame, nei tai lašai ir kažkaip nėra į ka koncentruotis. Man atrodo reikia atsakingo asmens pradžiai iš antrokių tikriausiai, kas netingėtų sužiūrėti šitą reikalą ax.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 07, 11:44)

Slapt. tie patys, kai didžioji dauguma pristačius ND, tai gal reiktų pasikeist??

Tiny, judesys neblogas , tik ar horizontas kažkaip krypsta, ar mergaitė virsta? Ar mano akys kreivos? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 07 birželio 2009 - 12:04
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 07, 12:50)
Tiny, judesys neblogas , tik ar horizontas kažkaip krypsta, ar mergaitė virsta? Ar mano akys kreivos?  unsure.gif

Del mergaites nieko negaliu pasakyti, nes cia berniukas biggrin.gif
Atsakyti
Labutis !
alexxandra, fotkini Nikon D80 ir AF-S Nikkor 18-105 !
Kaip stiklas ? Ar patenkinta juo?
Galvoju pasikeisti savo kitinį į Nikkor 18-105

Tiny, geras bandymas ! Apačios norėtųsi daugiau !
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 07, 11:53)
Del mergaites nieko negaliu pasakyti, nes cia berniukas  biggrin.gif

Atsiprašau... 4u.gif biggrin.gif Nu nesimato, nu biggrin.gif
QUOTE(olo @ 2009 06 07, 11:57)
Labutis !
alexxandra, fotkini Nikon D80 ir AF-S Nikkor 18-105 !
Kaip stiklas ? Ar patenkinta juo?
Galvoju pasikeisti savo kitinį į Nikkor 18-105

Amm... olo čia mano pirmas ir vienintelis objektyvas, tai aš neturiu su kuo palyginti, nes jokio kito ir nesu bandžius. Mane tenkina. Be to, aš galvoju, kad ir maniškis kitinis, ne?
Atsakyti
sveikos ,
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 07, 08:44)
A, kaip manot?

pritariu siai minciai drinks_cheers.gif

Tiny man visai nieko ,tik kazkaip keistai virsta ir lygtai kyla i virsu ziurint i ratus bei truputi truksta dalies apacoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 07, 10:44)
A, kaip manot?

As siulau ND,tokia tvarka kokia mes darem.Pirma manau pasipratkikuojam fokusuoti.Kas is tu treksdaliu taisykles,jei fokusas grybaus.Aisku,yra cia jusu keliatas kurioms juokingi tokie ND,bet supraslit ir kitas kurios tik cia pradejo rimciau dometis fotografija.Baltas-baltame butu neblogas pasipraktikavimas fokusuoti,kai nelabai fokusuojasi. mirksiukas.gif Be to ND techniniai kurybiniai,taip,kad galima panaudoti visas zinias kokias tik turit.Aisku,as jusu nepriversiu,as tik siulau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 07, 14:19)
As siulau ND,tokia tvarka kokia mes darem.Pirma manau pasipratkikuojam fokusuoti.Kas  is tu treksdaliu taisykles,jei fokusas grybaus.Aisku,yra cia jusu keliatas kurioms juokingi tokie ND,bet supraslit ir kitas kurios tik cia pradejo rimciau dometis fotografija.Baltas-baltame butu neblogas  pasipraktikavimas fokusuoti,kai nelabai fokusuojasi. mirksiukas.gif Be to ND techniniai kurybiniai,taip,kad galima panaudoti visas zinias kokias tik turit.Aisku,as jusu nepriversiu,as tik siulau mirksiukas.gif

Visiskai pritariu Inesai. 4u.gif
Tikrai balto kiausinio baltame fone fotografavimas nera lengvas dalykas, kaip kam gal atrodo. Panasaus sunkumo uzduotis kaip ir su wb, bent jau man taip buvo. O jei dar menine dali pridedi, tai tikrai idomios ir gal but ne is pirmo karto pavyksiancios praktikos igauni.

O kompozicija jau tada, kai moki technika. 4u.gif

Antrokes, nepamirskit uz miesta balsuoti. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 07, 11:50)
Slapt. tie patys, kai didžioji dauguma pristačius ND, tai gal reiktų pasikeist??

As ir pritariu,kad slapt galetume jau ir pasikeisti.nes dauguma esam atsisakite.

Tiny judesys man kazko nelabai. apacia susilieja, nzn gal taip turetu buti g.gif Arba fokuso tenai truksta. Ir siaip.labai mirga pati foto- net akyse raibaliuoja biggrin.gif
del geliu,tai man pirma gal labiausiai, nors man asmeniskai ir toj kazko truksta rolleyes.gif

Zlitlali, ar rekomenduotum savo 60-tuka pirkti, norint paveiksluoti vaikus ir gamta? Dabar ziurineju objektyva,bet esu pasimetusi truputeli. Kokio noreciau-baisiai didelius pinigus kainuoja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 07 birželio 2009 - 14:02
QUOTE(Tiny @ 2009 06 07, 12:14)

Tiny - saunuole thumbup.gif gerai spokiukas gavosi bigsmile.gif

niu ka, patyliukais sedziu nes nebspeju smile.gif bandau ikelti bent kelias foto blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti