Gin, nu prisijunk... Nu kada, jei ne dabar? Tik skaitydama vargu ar labai tobulėsi, kritika (sveika) visuomet yra gerai.
Aišku, čia neprimygtinai tau siūlau, bet...
Tikrai būtų smagu tave matyti čia. Man atrodo, kad ir tu toks laimingas atsitiktinumas būtum
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 06, 22:12)
...zinai, sveika sutvarkyti foto palaukt kuri laika ir is naujo paziuret.. visai kitaip pasirodo
dar ikelt i foruma ir dar kitaip atrodys
Padange man patinka sviesa ir skaidrumas, bet truksta ryskumo siek tiek.O kaip tokia sviesa isgavai, cia studijoj?
O as po truputi tvarkausi savo senas foto, dzievuliau kiek klaidu matau jau Gerai, kad kai kurias dar eina "isgelbeti", bent modeliuka ne viduryje palieku...
Gaila, kad cia blykste naudota, tai odele nudeginta...
O as po truputi tvarkausi savo senas foto, dzievuliau kiek klaidu matau jau Gerai, kad kai kurias dar eina "isgelbeti", bent modeliuka ne viduryje palieku...
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 06, 21:12)
Nu čia jau kosmosas...
Papildyta:
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 06, 23:38)
O čia su PS dirbta odai kas nors ar natūraliai vaiko tokia lygutėlė? Kaip šilkinė Faina foto.
Odelei tikrai nieko nedariau naturali tokia ji bet manau kad del blysktes ji prarado dali savo naturalios teksturos
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 06, 23:38)
Padange man patinka sviesa ir skaidrumas, bet truksta ryskumo siek tiek.O kaip tokia sviesa isgavai, cia studijoj?
studijoj
pas draugus
vis isbandau as ta studijini apsvietima
ir kuo toliau tuo labiau jo noriu
tik niekaip nesuprantu kaip ta ryskuma isgaut
atrodo lyg ir yra ... bet nuo ko cia jis priklauso nuo optikos ar nuo ekspozicijos
QUOTE(Padangė @ 2009 06 07, 10:46)
studijoj
turiu as pora lempu,. skecius ir etc... manau pradzioj reiktu ismokt gerai fotografuot be viso to visgi gerai ir idomiai susviesti yra menas... zinoma ir zinios plius praktika cia tik pastebejimas toks nes as pradzioj puoliau irgi su juo zaist susizavejusi.. bet man nevykusiai gaudavosi. bet gal tau bus kitaip
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 07, 09:47)
turiu as pora lempu,. skecius ir etc... manau pradzioj reiktu ismokt gerai fotografuot be viso to visgi gerai ir idomiai susviesti yra menas... zinoma ir zinios plius praktika cia tik pastebejimas toks nes as pradzioj puoliau irgi su juo zaist susizavejusi.. bet man nevykusiai gaudavosi
o su kokia optika fotkini? kad tokios nuotraukos ryskios
QUOTE(Padangė @ 2009 06 07, 10:50)
o su kokia optika fotkini? kad tokios nuotraukos ryskios
prie naturalaus apsvietimo su 60mm f2.8
su naturaliu apsvietimu galima zaist iki nukritimo... bandyt seselius, ryskuma, uzdengiant sviesa, slopinant... neskubek su studijiniu palauk kol tiksliai zinosi ko nori cia zinoma tik pasiulymas
Merginos, turiu pasiulyma (na gal kiek ir kvailokas bet) po situ nd atlikimo nenoretumet geriau igilinti ir uzfiksuoti teorijos darant kitus nd pagal tam tikras galiojancias taisykles, pvz trecdaliu taisykle, yra kozkokia auskinio pjuvio taisykle, na tiesa sakant as ju visu net nzn, bet va butu proga suzinoti.
A, kaip manot?
A, kaip manot?