Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 10, 10:00)
bet oras pasitaike sian prastas, tai neteks pazaist smile.gif

Prasto oro nebuna tongue.gif
jei nesauleta- puiki proga paninga isbandyt mirksiukas.gif islaikyma pasidarysi gana ilga bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Ačiū už naujus duomenis 4u.gif
*Citra* JB pajūrys su žmogeliukais man labai.

Kai atidarinėsit temutę mano fotikas dabar Canon 450d mirksiukas.gif einu studijuot instrukcijos. Ufff... atrodo su tuo jau viskas aišku buvo, dabar nuo pradžių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 10, 11:00)

aha, nepatikslinau smile.gif paningas ir sustinges.. tam kad sustingusi pagaut tikriausiai reikia labai trumpo islaikymo ir sviesos.. taip speju ane? smile.gif o paninga jau studijavau.. bet oras pasitaike sian prastas, tai neteks pazaist smile.gif

Aha, sustingusiam truputis islaikymas, panasiai kaip judancius vaikus, sportininkus -gi ir judesyje pastoviai jie mirksiukas.gif -cia jei nori sustingusi, o ne isplaukusi pagaut mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 06 10, 12:06)
Prasto oro nebuna tongue.gif
jei nesauleta- puiki proga paninga isbandyt  mirksiukas.gif islaikyma pasidarysi gana ilga  bigsmile.gif

Matai su vaiku einant buna... nepaliksiu juk namuose rolleyes.gif

QUOTE(bonda @ 2009 06 10, 12:07)
Aha, sustingusiam truputis islaikymas, panasiai kaip judancius vaikus, sportininkus -gi ir judesyje pastoviai jie mirksiukas.gif  -cia jei nori sustingusi, o ne isplaukusi pagaut mirksiukas.gif

4u.gif aciu
Atsakyti
laba
gražių nuotraukų pridėjot,o man kažkaip nesiseka doh.gif
Zitali ačiū už nuorodas ,
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 10, 10:52)

siaip esu iki gyvo kaulo kauniete, bet dabar tenka jau antrus metus gyventi Visagine dry.gif  I kauna tik savaitgaliais  verysad.gif

kažkaip iškarto ir pagalvojau kad apie Visagina rašai ,aš ten mokiausi
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 10, 10:12)
Matai su vaiku einant buna... nepaliksiu juk namuose  rolleyes.gif

O vaikas vezime nemiega? Lietaus apsauga turi? Neisisuksi tongue.gif mars i trasa tongue.gif blush2.gif
aisku, ateina laikas ir nuobodu jiem daros vezimuos sedeti, bet jei veiksmas aplink vyksta kartais uzima ax.gif
ups OT blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 06 10, 11:16)
kažkaip iškarto ir pagalvojau kad apie Visagina rašai ,aš ten mokiausi

Hm? o kaip atspejai??turbut del narkomanu biggrin.gif einam i bendraminciu temele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 06 10, 11:06)

jei nesauleta- puiki proga paninga isbandyt  mirksiukas.gif islaikyma pasidarysi gana ilga  bigsmile.gif

jooo, su ilgu islaikymu tai man su savo fotiku is vis reik tamsos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 06 10, 12:19)
O vaikas vezime nemiega? Lietaus apsauga turi? Neisisuksi tongue.gif mars i trasa  tongue.gif  blush2.gif
aisku, ateina laikas ir nuobodu jiem daros vezimuos sedeti, bet jei veiksmas aplink vyksta kartais uzima  ax.gif
ups OT  blush2.gif

Vezime miega kol jis juda doh.gif tai tada nebent as vezima su paningu gaudysiu nuo kalniuko kokio lotuliukas.gif

vienzo einu fotkint ka nors smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 birželio 2009 - 11:25
QUOTE(bonda @ 2009 06 10, 10:20)
jooo, su ilgu islaikymu tai man su savo fotiku is vis reik tamsos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif as ana vakara norejau judesiui nufotkinti (dar nesakysiu, gal pavyks igyvendinti) tai iki 9.30 lauke prabuvau ir vis per sviesu arba nesimato judesio doh.gif o paskui su mazium uzmigau blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti