Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 06, 19:43)

Nors esu tylus skaitytojas bet negaliu neisikishti, Natalie Shau darbai mazai bendro turi su fotografija, bet darbai tikrai ispudingi, o dar keisciau tai, kad ji yra visishka savamoksle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 06 06, 21:46)
Nors esu tylus skaitytojas bet negaliu neisikishti, Natalie Shau darbai mazai bendro turi su fotografija, bet darbai tikrai ispudingi, o dar keisciau tai, kad ji yra visishka savamoksle smile.gif

Taip, tai manipuliacijos smile.gif taciau bendro turi su fotografija smile.gif zinot kaip su tais talentais tikrais...manau gimstama smile.gif kodel neprisijungiat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 birželio 2009 - 20:49
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 06, 22:47)
Taip, tai manipuliacijos smile.gif taciau bendro turi su fotografija:) zinot kaip su tais talentais tikrais... gimstama smile.gif

Kas del talentu, tai jei ne laimingi atsitiktinumai gyvenime tai kai kurie talentai taip ir nebutu ishlinde i dienos sviesa smile.gif Natalijos atveju, jei nebutu padovanoje fotoaparato smile.gif

Ztiali, oi, per mazai ishmanymo, per mazai laiko ir per mazai drasos smile.gif Gal kadanors, o dabar pabusiu pilkasis kardinolas mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 06 birželio 2009 - 20:52
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 06, 20:47)
Taip, tai manipuliacijos smile.gif taciau bendro turi su fotografija smile.gif zinot kaip su tais talentais tikrais...manau gimstama smile.gif kodel neprisijungiat?

O kaip tai pasidaro? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 06 06, 21:51)
1. Kas del talentu, tai jei ne laimingi atsitiktinumai gyvenime tai kai kurie talentai taip ir nebutu ishlinde i dienos sviesa smile.gif Natalijos atveju, jei nebutu padovanoje fotoaparato smile.gif

2. Ztiali, oi, per mazai ishmanymo, per mazai laiko ir per mazai drasos smile.gif Gal kadanors, o dabar pabusiu pilkasis kardinolas  mirksiukas.gif  biggrin.gif

1. taip.. kaip ir viskas gyvenime... truputis sekmes, atsitiktinumo, tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje smile.gif
2. Gaila.. manau turit ka papasakoti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 06 06, 21:56)

Foto manipuliacija - tai vaizdo ar vaizdų redagavimas ir kombinavimas sukuriant dirbtinį, neegzistuojantį vaizdą, iliuziją, apgaulę. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 06, 14:28)
Per daug virsaus palikta ir desines truksta... cia mano galva taip  4u.gif
Sita geriau  4u.gif antroj nepatinka desinys melynas krastas ir tas lendantis melynumas po smeliu... o siaip simpatiska foto.. tik man moters ar vyro kojos per daug.. ji uzgozia mazaja pedute savo dydziu.. kirpciau  g.gif

Tarsymui.. is tos pacios serijos.. neidomu ane..  g.gif pozair tiek  g.gif
user posted image

dekui del pirmos galvojau blogiau ... o del antros kaip pasakei tai supratau ko ji man nevisai patiko ,nes akcentas i didesne koja g.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 06, 14:44)
Keroli patiko man berniukas uostantis gelyte, bet tik lb tamsus vertimas j/b.
Pedutes - gal kitokio kampo noretusi, bet spalvos man ziurisi.
Papildyta:
Zitlali paskutine man kazkaip nea....  ax.gif Gal jei kaires puses beveik visai nesimatytu ir tirstesnis seselis butu tada kitas vaizdas.Be to nosies seselis nedekingai krenta...

aciu uz komentara , su j/b tik pradedu pazindintis ,kolkas neradau kaip padaryt skaistesne nuotrauka ax.gif

alexxandra tu dvieju nuotrauku autores albuma kudroje esu macius tikrai isskirtines daug darbo ir laki fantazija bigsmile.gif ,bet man dar daaugti reikia iki normalaus fotografavimo, o sekancios man dvelkia siluma ypac ta su vandeniu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerolli: 06 birželio 2009 - 21:06
ojey, lyg naujom akim pamaciau savo foto blink.gif istrink plz.. einu ir as istrinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 06, 22:56)

Manipuliacija yra "lipdymas" ish daugybes nuotrauku, fakturu, daiktu, kartais daiktai tiesiog sukuriami/nupiesiami smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 06 birželio 2009 - 21:05
QUOTE(GinCherry @ 2009 06 06, 22:03)
Manipuliacija yra "lipdymas" ish daugybes nuotrauku, fakturu, daiktu, kartais daiktai tiesiog sukuriami/nupiesiami smile.gif

vnz aukstasis pilotazas...
Atsakyti
Zitlali grazus auto, tik man grudo daugoka, bet fotogeniska esi mirksiukas.gif
Atsakyti
Zitlali,GinCherry 4u.gif Mano akims,tai aukstasis pilotazas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 06, 21:08)
vnz aukstasis pilotazas...

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 06 06, 22:10)
Zitlali grazus auto, tik man grudo daugoka, bet fotogeniska esi  mirksiukas.gif

nelabai tas auto.. agresyvi atrodau, oda kazkokia grubleta del nekokybiskos foto, plius grudo padauginau doh.gif zinai, sveika sutvarkyti foto palaukt kuri laika ir is naujo paziuret.. visai kitaip pasirodo smile.gif del fotogeniskumo tai zinai... tik veidas gal ir fotogeniskas smile.gif bet aciu 4u.gif

Kokios nuotraukos http://1x.com/photos/latest-additions/ rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 birželio 2009 - 21:27