Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 10, 08:13)
Citra patiko tavo pajuris, einu paziuresiu kokia tavo technika  rolleyes.gif

aciu.
Zinau labai graziu vietu pajury, bet vat,kaip perteikti ta grozi foto g.gif Nes su dabartinem mano fotografavimo ziniom ir kitiniu objektyvu- galimybes labai ribotos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 10, 08:39)
bliamba, sito noreciau Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G arba Sigma 30mm F1.4 EX DC HSMkaina kaip ir nieko Nikkoro (dvigubai pigesnis uz Sigma  rolleyes.gif )...einu i obj. tema pasiklausiu, gal kas atsilieps  ax.gif Nes kitur atsiliepimai kaip ir nieko  mirksiukas.gif

Idomu, o jis D80 tinka. Nes kiek supratau obj temoj su vienais (pvz D40) galima portertus fotkint, su kitais neiseis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 10 birželio 2009 - 08:45
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 10, 08:45)
Idomu, o jis D80 tinka. Nes kiek supratau obj temoj su vienais (pvz D40) galima portertus fotkint, su kitais neiseis.

siaip as zalia obj. ir veidrodiniuose - nesenai turiu. Neturejo Julia bedu, nusipirko veidrodi biggrin.gif Ypac man tamsus miskas tos raideles prie obj. markes blush2.gif
Atsakyti
Citros labai gražus pajūris kur j/b su žmogeliukais. Patinka man nuotraukos nuotaika.
O va pienė visai nekabina, o kad vabalas nesufokusuotas kažkas jau berods minėjo

Ju.Ju. prajuokino. Kai davė tokios rimtai nerimtos kalbos smile.gif Galiu eit toliau dirbt, perskaičius viską.
Atsakyti
alexxandra, perziurejau tavo blog'a. Super thumbup.gif Labai jau apetita skatinancios nuotraukos, seile net nutyso.. taip noreciau to kepsnio medaus marinate rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 09, 20:51)
kelias i...
user posted image

gerai atrodo smile.gif dar su grybais thumbup.gif nebuciau pagalvojus, kad grybai smely auga bigsmile.gif ir nuo laiptu- kitoks kampas, nors dangus griuva net ir pataisytoj g.gif

Papildyta:

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 10, 07:10)
hihihi.gif panasiai. Po "Ritmo" vezem pas meistra, musu pastovus kompo meistras  buvo isvazeves, tai teko vesti pagal rekomendacija  unsure.gif Ir va nuo to laiko po "remonto" isvis raguciai jam  cool.gif Sustingsta lygioj vietoj, jau kas tik ji neziurejo  cool.gif Tei va laukiu pinigu, kuriuos norejau skirti naujam fixui, isleisiu juos naujam kompui  ax.gif Aj, seniai jau reikejo naujo, nes PS vos pavezdavo...
Fotkinu paninga aisku tik ant M. Sureguoliuoju fotika prie aplinkos, ir tada jau bandau atsispirti nuo islaikimo, pagal ji pataisau visa kita. Darau kuo ilgesni, bet ne per ilga.Ir kaip ir sake, judu kartu su sufokusuota masina. kartais pati judu greiciau nei masina  lotuliukas.gif Nes mano miestely masinos juda leciau nei mano vaikas elektromobilyje  doh.gif  Na ir 99 proc. nuotraukuose zmones masinoj atsisuke i mane  rolleyes.gif Mocus man sekesi geriau pagauti, bet ju laukt reikia bilekiek kol pravaziuos. Na ir aisku sureguliavus parametrus is tos vietos nezingsnio, sedziu ant suoliuko ir laukiu masinu  biggrin.gif Kai kokia vertesne demesio pasoku ir saudau  bigsmile.gif O vyras semkas grauzia salia  cool.gif Taip ir leidziam vakarus  mirksiukas.gif

Del kompo- jei ne laptopas, tai gi ram'u ir/ar kieta diska papirksit ir turetu uztekt

O del fotografavimo lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif dabar su kiekvienu kadru galvosim ir apie veiksma uz kadro thumbup.gif jau net suintrigavai kur gyveni blush2.gif

Kerolli lasiukai patiko ax.gif
Zitlali- geru pavyzdziu pridejai ir ideju bigsmile.gif
DPS ir man patinka- labai aiskai viskas
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 06 10, 09:48)
*Del kompo- jei ne laptopas, tai gi ram'u ir/ar kieta diska papirksit ir turetu uztekt

**O del fotografavimo  lotuliukas.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif dabar su kiekvienu kadru galvosim ir apie veiksma uz kadro  thumbup.gif jau net suintrigavai kur gyveni  blush2.gif

*senukas jis jau 10 metu greit bus - nusibodo i ji kisti pastoviai unsure.gif atitranavo jau savo cool.gif
** mirksiukas.gif smagu kad pakeliu nuotaika 4u.gif
siaip esu iki gyvo kaulo kauniete, bet dabar tenka jau antrus metus gyventi Visagine dry.gif I kauna tik savaitgaliais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 10, 09:40)

bonda, miela malonu smile.gif
man keista, kad mūsų tema bendraminciuose neprigyja, juk turėtų būt įdomu kasdienėm mintim pasidalint. jei čia jau nelabai galima...
Atsakyti
Tiksliai, miargos, varom paplepesim, juk idomu arciau susipazinti ir aplamai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 10, 09:27)
..................."Nesijaudink, nieks ten neziuri, visi fotika nuziurineja" 

doh.gif lotuliukas.gif tai gerai, kad tavo vyras toks suprantantis, ir kantriai laukiantis, kol tu ten savo kadrus pripyskinsi thumbup.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 10, 09:39)
O pas Puke, nzn koks fotikas aplamai Canon, Nikon..

pas puke Nikon D40
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 10, 10:08)
pas puke Nikon D40

dekui 4u.gif pasiklausiu butinai jos
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 10, 10:08)
doh.gif  lotuliukas.gif tai gerai, kad tavo vyras toks suprantantis, ir kantriai laukiantis, kol tu ten savo kadrus pripyskinsi  thumbup.gif

as irgi jo laukiu... tik is medziokles doh.gif Kiekvienas turim savo zaislus, todel gal ir suprantam vienas kita rolleyes.gif
Atsakyti
Tai kaip ir padariau aš tuo penkis darbelius. 4u.gif Kas dabar su jais?
Toliau suprantu baltas-baltam.
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 10, 09:08)
o cia su kuo uzlasinai ar apipurskei ta dziuvena roze? ax.gif
nauja isigijai? bigsmile.gif

su zinduku ax.gif dar zinai, gerai tarnauja purkstukas gelem, tik ji reik varvint, o ne purksti... tada toki lasai dideli prikimba ir dar pastebejau, kad pavirsius ant kurio nori lasiuka uzkabinti turi buti labai sausas, tada jie prikimba, nes jei ant nupurksto ar dregno pavirsiaus kabinsi, jie nusiridens smile.gif
nene, senasis, pirmasis smile.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 10, 09:10)
Taip ir leidziam vakarus  mirksiukas.gif

hihihi.gif

QUOTE(bonda @ 2009 06 10, 09:21)
ziurint koki tu nori judesi mirksiukas.gif  ar paninga vadinama daryt, ar siaip judeswi, ar sustingusi mirksiukas.gif

aha, nepatikslinau smile.gif paningas ir sustinges.. tam kad sustingusi pagaut tikriausiai reikia labai trumpo islaikymo ir sviesos.. taip speju ane? smile.gif o paninga jau studijavau.. bet oras pasitaike sian prastas, tai neteks pazaist smile.gif
Atsakyti