Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 09, 22:41)
na taip.. pasiziurek kaip dalinamos erdves, niekur nerasi 3-4 'sluoksniu' sulipintu vieno ant kito vienodom proporcijom smile.gif

Vat kai pasaket,dabar ir pastebejau. thumbup.gif

Kimine,man lyg gerai tavo ND.

Rasytce, jb 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 09 birželio 2009 - 23:02
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 09, 12:01)

Vienzo, i kompozicija pasirinkta nekreipkit demesio didelio, nepatinka ta dziuvena roze ir pan, bet tik bandziau kazka isgauti, kad persisviestu..

o cia su kuo uzlasinai ar apipurskei ta dziuvena roze? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 09, 14:01)
Na va, su duru ramsciu fotkinau (cia mano objektyva ta kita 18-135 taip pavadino tongue.gif tipo sh.. )

nauja isigijai? bigsmile.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 06 09, 14:13)
Klausimas. zinau zinau - blondine. Bandymus baltas baltame iskart kelt i fotki ar jei as tikrai nemanau, kad ten bus mano a la "konkursiniai" darbai, galiu kelt čia? kaip kad lašus?

jei ne analogiskas darbas tavo dalyvaus konkurse -manau galima mirksiukas.gif jei kokie bandymai ir pan -o ko ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 09, 15:51)
Tai kiek jau laiko tas kompas mirsta,puse metu? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif panasiai. Po "Ritmo" vezem pas meistra, musu pastovus kompo meistras buvo isvazeves, tai teko vesti pagal rekomendacija unsure.gif Ir va nuo to laiko po "remonto" isvis raguciai jam cool.gif Sustingsta lygioj vietoj, jau kas tik ji neziurejo cool.gif Tei va laukiu pinigu, kuriuos norejau skirti naujam fixui, isleisiu juos naujam kompui ax.gif Aj, seniai jau reikejo naujo, nes PS vos pavezdavo...

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 09, 16:50)
Nieks nesakot kaip judesi gaudyt...  g.gif mkay smile.gif

Fotkinu paninga aisku tik ant M. Sureguoliuoju fotika prie aplinkos, ir tada jau bandau atsispirti nuo islaikimo, pagal ji pataisau visa kita. Darau kuo ilgesni, bet ne per ilga.Ir kaip ir sake, judu kartu su sufokusuota masina. kartais pati judu greiciau nei masina lotuliukas.gif Nes mano miestely masinos juda leciau nei mano vaikas elektromobilyje doh.gif Na ir 99 proc. nuotraukuose zmones masinoj atsisuke i mane rolleyes.gif Mocus man sekesi geriau pagauti, bet ju laukt reikia bilekiek kol pravaziuos. Na ir aisku sureguliavus parametrus is tos vietos nezingsnio, sedziu ant suoliuko ir laukiu masinu biggrin.gif Kai kokia vertesne demesio pasoku ir saudau bigsmile.gif O vyras semkas grauzia salia cool.gif Taip ir leidziam vakarus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 09, 14:23)
Kaip jus nuspresit pacios taip ir bus. mirksiukas.gif

inesa, kodel jus..juk visos sprendziam thumbup.gif drinks_cheers.gif , manyciau..gi ir tu dalyvausi ir temoj, ir nd? ar klystu as? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 10 birželio 2009 - 08:11
Citra patiko tavo pajuris, einu paziuresiu kokia tavo technika rolleyes.gif

Beje, vakar bandziau lasus rolleyes.gif Patiko thumbup.gif Ir vakar kieme pafotkinau mergaite, kuria seniai norejau fotografuoti. Taciau nusivyliau unsure.gif Ji man atrode tokia grazi, miela, o nuotraukuose nei puse to meilumo nesimato unsure.gif Ar as nesugebejau perteikti , arba ji nefotogeniska...nzn... Bandysiu sian vel mergaiciu zaidimus paveiksluoti...
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 10, 08:10)
Fotkinu paninga aisku tik ant M. Sureguoliuoju fotika prie aplinkos, ir tada jau bandau atsispirti nuo islaikimo, pagal ji pataisau visa kita. Darau kuo ilgesni, bet ne per ilga.Ir kaip ir sake, judu kartu su sufokusuota masina. kartais pati judu greiciau nei masina  lotuliukas.gif Nes mano miestely masinos juda leciau nei mano vaikas elektromobilyje  doh.gif  Na ir 99 proc. nuotraukuose zmones masinoj atsisuke i mane  rolleyes.gif Mocus man sekesi geriau pagauti, bet ju laukt reikia bilekiek kol pravaziuos. Na ir aisku sureguliavus parametrus is tos vietos nezingsnio, sedziu ant suoliuko ir laukiu masinu  biggrin.gif Kai kokia vertesne demesio pasoku ir saudau  bigsmile.gif O vyras semkas grauzia salia  cool.gif Taip ir leidziam vakarus  mirksiukas.gif

Oj linksmai tu tas masinas saudai biggrin.gif Paskaiciau,net prajuokino thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 10 birželio 2009 - 08:16
Laba 4u.gif
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 10, 09:10)
Na ir aisku sureguliavus parametrus is tos vietos nezingsnio, sedziu ant suoliuko ir laukiu masinu  biggrin.gif Kai kokia vertesne demesio pasoku ir saudau  bigsmile.gif O vyras semkas grauzia salia  cool.gif Taip ir leidziam vakarus  mirksiukas.gif

Nuotaikingas aprasymas biggrin.gif Dabar, kai rodysi paninga, tai taip ir isivaizduosiu, kad vyras sedi salia taves ant suoliuko ir semkes gliaudo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 09, 15:03)
Bet pas mus kiek pamenu buvo ir ne visai baltu? blush2.gif

aha mirksiukas.gif bet gal dabar darom vien baltus g.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 09, 15:21)
tai sakau gal su 35 siektiek patogiau butu  g.gif  g.gif

turi Puke mirksiukas.gif tik cia retai besilanko, pas pazengusius dazniau mirksiukas.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 06 09, 15:51)
Keli bandymai, kurie tikrai nedalyvaus ir ta bobelė

bobele tai gerule lotuliukas.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 06 09, 16:44)

O del fotkinimo bruozo-nemanau kad mes jau nat tiek pazenge kad atspetume arba jau turetum savo. blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 09, 16:50)
Nieks nesakot kaip judesi gaudyt...  g.gif mkay smile.gif

ziurint koki tu nori judesi mirksiukas.gif ar paninga vadinama daryt, ar siaip judeswi, ar sustingusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 10, 09:10)
O vyras semkas grauzia salia  cool.gif Taip ir leidziam vakarus  mirksiukas.gif

super biggrin.gif

as vakar kraupau kaip prie ezero mama savo vaika fotkino : atsistok, ziurek i mane, sypsokis, pasuk galva... nu kokios tos foto gaunasi? vaikas tai vos didesnis uz manaji, apie 3 metukus kokius... pats smagumas tokius gaudyt uzsiemusius savais reikalais o ne nupozuotus. bet gal cia tik man taip atrodo....
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 10, 08:15)
Oj linksmai tu tas masinas saudai  biggrin.gif Paskaiciau,net prajuokino  thumbup.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 10, 08:17)
Nuotaikingas aprasymas  biggrin.gif Dabar, kai rodysi paninga, tai taip ir isivaizduosiu, kad vyras sedi salia taves ant suoliuko ir semkes gliaudo  lotuliukas.gif

Nematoma mano fotiko apsauga cool.gif Nes vakarais narkomanai pradeda listi is namu, tai nzn kas jiems saus i galva - bijau baisiai. Bet ir namuose gi nesedesi. Tai jau viena su dideliu juodu fotiku vakare neinu unsure.gif

Viena karta tupinejau , vaika fotkindama ir kelnes plyso per pacia idomiausia vieta doh.gif Na iki namu dar toli , taip ir vaiksciojom, man geda nzn kaip, o vyras sako : "Nesijaudink, nieks ten neziuri, visi fotika nuziurineja" doh.gif Atsilikes mano miestelis oj atsilikes... nes cia sustriausi fotikai yra kuo mazesni, o as su tokia bandura rolleyes.gif
tuoj gausiu uz spama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 06 09, 18:13)

as irgi siandien bandziau judesi fotkint, bet nelabai kas gavosi  doh.gif kiek suprantu ant Tv reikia fotkint(canon'e)  unsure.gif

judesi as bandau fotkint ant islaikymo prioriteto mirksiukas.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 09, 19:55)

Kiek beskaitau tai supratau kad mazesnio islaikymo prie vidines blysktes neina padaryti, tik prie pridetines...  unsure.gif

keisti tie veidrodziai tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 10, 08:21)
turi Puke mirksiukas.gif tik cia retai besilanko, pas pazengusius

O pas Puke, nzn koks fotikas aplamai Canon, Nikon..

bliamba, sito noreciau Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G arba Sigma 30mm F1.4 EX DC HSMkaina kaip ir nieko Nikkoro (dvigubai pigesnis uz Sigma rolleyes.gif )...einu i obj. tema pasiklausiu, gal kas atsilieps ax.gif Nes kitur atsiliepimai kaip ir nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 10 birželio 2009 - 09:10