Pasibandziau pazaisti su lasiukais- nieko man nesigauna arba as turiu per mazai kantrybes, juos gaudyti Nes jusu lasiuku cia prisiziurejus, net geda saviskius deti Bet esu uzsisipyrusi moterele, ir tikiuosi isomoksiu juos pagauti tokius pat grazius,kaip ir jus.
Cia vieni is geresniu
Tai vat, po pusantros dienos bandymu gaudyti lasiukus, sumasciau islekti i pajuri,ir paieskoti ten idomesniu kadru
kelias i...
Spalvotas variantas
Vabalas,vabalelis..
Draugyste
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 09, 21:51)
Gal ne taip supratau,bet tu lyg rasei,kad radai efoto nemazai straipsniu apie lasiukus.
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 09, 21:55)
Citra antra foto tik horizonta tiesink... uj kaip jaucias tokioje erdveje, kad jis netiesus
Lasam kantrybes reik ir terliones daug.. as jau issisemiau...
Vabalas blogai sufokusuotas, arba ryskumo zona platesne reikejo pasirinkt
Gele ryski, bet man nlb idomi
Lasam kantrybes reik ir terliones daug.. as jau issisemiau...
Vabalas blogai sufokusuotas, arba ryskumo zona platesne reikejo pasirinkt
Gele ryski, bet man nlb idomi
Aciu,nors viena foto nebloga
Vabalas dabar ir pati pamaciau kad blogai sufokusuotas. Bet sudetingas variantas man su tais vabalais- rankele dreba baisiai
O del to horizonto,tai zinok visaip stengiausi fotkiint,kad jis kuo tiesesnis butu,sitas kadras lyg labiausiai vykes atrode,bet vat,vistiek astrioji akis pastebejo
Del geles,tai ir norejau isgauti jos ryskuma- man pavyko
*Citra*, man patiko tiek spalvotas tiek nespalvotas kelio variantas Tik horizontas kaip Zitlali sake, krenta i akis Moku pataisyti, tai galiu jau kabinetis
QUOTE(inesaS @ 2009 06 09, 21:59)
*Citra*,lasai labai liuks
Aciu. na cia buvo lengviausias variantas- pasileidus dusa Paciai lasinti ir gaudyti -sunkiai gaunasi.
QUOTE(Tiny @ 2009 06 09, 22:05)
*Citra*, man patiko tiek spalvotas tiek nespalvotas kelio variantas Tik horizontas kaip Zitlali sake, krenta i akis Moku pataisyti, tai galiu jau kabinetis
Aciu. Isduok paslapti kaip
Zitlali, aciu uz pavyzdukus Supratau, ka norejai pasakyti
O sitas kadras jau neplokscias, ane Nors seseliu nematau
O sitas kadras jau neplokscias, ane Nors seseliu nematau
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 09, 23:01)
1. Gal ne taip supratau,bet tu lyg rasei,kad radai efoto nemazai straipsniu apie lasiukus.
2. rankele dreba baisiai
3. O del to horizonto,
2. rankele dreba baisiai
3. O del to horizonto,
1. ne apie lasus, bendrai cia - http://www.efoto.lt/straipsniai , o cia apie blykste skaiciau http://www.efoto.lt/...bininke_blykste
2. Makro fotkinant ir siaip daug ka fotkinant, peizazus, natiurmortus, na, praktiskai bet ka apart vaiku foto reik naudot trikoji arba kita kieta pagrinda antraip neisgausi tu to astrumo..
3. naudok photoshopa arba kita programa tiesint
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 09, 23:07)
Aciu. na cia buvo lengviausias variantas- pasileidus dusa Paciai lasinti ir gaudyti -sunkiai gaunasi.
Cia paskaityk
http://fotografuojam...-photoshop.html
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 09, 22:51)
a kodel spalvotam zmogeliukai isnyko
o siaip tai visai nieko nespalvota bet as gal dar labiau prituupus buciau, na nezinau tiesiog
QUOTE(Tiny @ 2009 06 09, 23:08)
na kaip nematai rankoves susiraityme seselis, stalas desineje apsviestas stipriau nei leidziantis i kaire, nuo mergaites irgi yra svelnus seselis.. nors siaip per sviesi man nuotrauka... per ryskus lapai, per vaiskus raistis plaukuose...
Citra, kai pakomentavo foto tavo kuri man patiko, pritariu Rasytcei, pasiziurejau, kad foto pirmos dvi dalys dalinasi beveik vienodai... nelabai gerai...