Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(inesaS @ 2009 06 09, 19:36)
Fotoaparato instrukcijoje yra parasyta mirksiukas.gif

hihihi.gif norėjau tą patį sakyt. šiaip aš šiandien esu bjauri labai, tai bandau susitvardyt ir visur (namie, darbe, virtualioj erdvėj) neprikalbėt ko nereikia.

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 09, 20:03)
As pastebejau,kad lauke leidzia islaikyma bet koki padaryti, o pvz namie,tik max 200  unsure.gif
Hmm... aš ne specas bet čia gal tada reikia ekspozicija sviesint? g.gif

tą aną, kerolli lašiukai man patiko. Kodėl vandenėlis žalias? ta prasme nuo ko? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 09, 20:55)
Baba neber zanos  verysad.gif
Kiek beskaitau tai supratau kad mazesnio islaikymo prie vidines blysktes neina padaryti, tik prie pridetines...  unsure.gif

man paciai tas aktualu tai kaip supratau reikia fotkint ant S (maziausias islaikymas) bet reikia tada kad sviesu butu labai ir nenaudot blykstes g.gif tada pagausi lasa gerai g.gif (gal) eisiu pati bandyt smile.gif efoto siaip daug straipsniu geru smile.gif apsisviesk kuo nors ir fotkink

jooo keroli super skaidrus lasiukai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 birželio 2009 - 20:26
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 08, 23:35)
parssyk,kaip galima pasikeisti?  ax.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 09, 17:32)
Zana auuu auuu, jei gali parasyk, kaip nustatyti trumpesni islaikyma naudojant blykste.Baigiu save uzgrauzt ir fotika uzkankinti  unsure.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 09, 20:41)
Matau Zana yra  bigsmile.gif Tuoj mano nezinios kancios pasibaigs  bigsmile.gif
Keroli, geri lasiukai, tik gal su ps ryskumo spalvom pridek, turetu dar labiau isrysketi viskas  bigsmile.gif

sveikos panos bigsmile.gif

jetau, gal ne taip suprasta likau del tos blykstes, as turejau omeny radau kaip pasikeisti tokiu budu kuriuo tu minejai blush2.gif

zodziu as ijungiau blykkste, paspaudziau knopkyte padidinimo, ir ten pasikeiti blykstes rezima , toks langas atsidaro 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
nesigauna kaip sakiau smile.gif bet uztad kitaip gaunas.. blykste nusireguliuot reik... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 09, 20:44)
nesigauna kaip sakiau smile.gif bet uztad kitaip gaunas.. blykste nusireguliuot reik...  g.gif

o kaip ta blykste reguliuojasi?
Zitlali, pasidalink efoto nuorodom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2009 06 09, 20:37)
sveikos , kiek daug graziu ideju su lasiukais  bigsmile.gif  as nieko originalaus nesugalvojau  ax.gif  tik kolkas bandau  su jais susidraugaut ,kad butu fokuse  g.gif  stai mano pataskimai ...

Visai neblogi pasitaskymo rezultatai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 09, 15:21)

Merginos gal kas turi 35-tuka  g.gif Zitlali, paskaicius tave, dar labiau pradejau bijoti isigyti fixa  unsure.gif Nes neisivzd saves be zoomo  cool.gif Pas tave lygtais 60 - tukas, tai ziauriai man isvis butu  unsure.gif Nes mano tele 55-200 dry.gif tai kai 55, negaliu nieko padoraus isspausti, na niekaip negaliu ismokt, tai sakau gal su 35 siektiek patogiau butu  g.gif  g.gif

vat man tas pats. Dabar ziurineju objektyva, galvojau irgi 60-tuka imti,kaip Zlitlali, bet abejoju,kad zoomo nera g.gif Nes man su savo kitiniu vargas del zoomo,noretusi didesniu galimybiu. Tai turbut taip iseina,kad reikia tureti du objektyvus, pvz kad ir 60-tuka, ir dar koki zoomini (nezinau,tele jie turbut vadinasi unsure.gif ).
Atsakyti
Neradau namie nei jokios pipetės, nieko, kad gautųs dideli lašai... tai reiks nusipirkt kokių kūdikių buteliukų ar ko. Patarkit, ką pirkt, kad tokie dideli lašai būtų biggrin.gif Nes mažiukų mano fotikas nefotkusuoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 09 birželio 2009 - 21:05
Sveikos gyvos per diena smile.gif

kad jau prisitasket jus cia, tai net slaaapia biggrin.gif saunuoles visos thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 09, 15:01)
...................... bet koks malonumas kai yra zoom'as  wub.gif fantastika... [/color]

o as kaip tik uzsiskiedziau canon 100mm f2.8 macro - jau svaigstu ir zinau kad turesiu, tik nezinau kaip greitai biggrin.gif o zoomas tai jo - geris, man irgi patinka, bet ir fikso noriu i kolekcija biggrin.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 09, 17:32)
........................., kaip nustatyti trumpesni islaikyma naudojant blykste.Baigiu save uzgrauzt ir fotika uzkankinti  unsure.gif

niugi kad nusistacius ant rankinio rezimo viska galima fotike reguliuot pagal save ir blykste tikrai nenureguliuos jusu pasirinktu parametru smile.gif
Atsakyti
Idedu foto kritikai ax.gif

user posted image
Atsakyti
Tiny,idomi foto pasakyciau.Tas antras palnas toks uzrukintas.Gaila,kad vyras prisimerkes,matyt saule sviete,ane?Bet padegimai zinok i akis lenda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 09, 22:13)
Idedu foto kritikai  ax.gif

kazkaip per daug jau skiriasi pirmas ir antras planas smile.gif kazkur jau perspaudei bebandydama biggrin.gif
Atsakyti