Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(akviliux_ @ 2009 06 09, 14:59)

Sitie dubeneliai yra albume, tik nikas nenurodytas
Atsakyti
liamuna aciu!
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 06 09, 16:43)
Sitie dubeneliai yra albume, tik nikas nenurodytas

vat ir galvoju, kad po atsiskaitymo lyg gi sudėjau.... doh.gif o pasirašyt ir pamiršau....
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 09, 15:41)
Tai gi kompas mano numirelis - negyvelis, kaupiu foto kurias piskinu fotike  unsure.gif Laukiu naujo  rolleyes.gif O interneta darbe turiu, tai gerai nors speju sekti  biggrin.gif Labai transe del to  verysad.gif patinka man visokie konkursai  biggrin.gif ziauriai skaaaatina  thumbup.gif dar as pagal horoskopa liutas - man butina varzytis  blush2.gif

Bet tu juk senai perisijungei...Tai kiek jau laiko tas kompas mirsta,puse metu? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 09, 15:21)
Man atrodo, foto kurios nedalyvaus konkurse galima cia rodyti  g.gif Kam jau taip grieztai  unsure.gif Juk nevisos idomios vykusios foto pretenduoja i konkursa  cool.gif

Nu tai gal labai negausiu pylos... Keli bandymai, kurie tikrai nedalyvaus ir ta bobelė jokiu budu nedalyvaus, nes ji mano ND pozavo biggrin.gif
WB rankiniu budu nustatytas. Geresnės foto gaunasi prie natūralaus saulėto apšvietimo. rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 09 birželio 2009 - 15:53
QUOTE(akviliux_ @ 2009 06 09, 15:48)
vat ir galvoju, kad po atsiskaitymo lyg gi sudėjau.... doh.gif  o pasirašyt ir pamiršau....

Nu va matai,per ta pamirsima,kad nereiketu perdaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akviliux_ @ 2009 06 09, 15:48)
vat ir galvoju, kad po atsiskaitymo lyg gi sudėjau.... doh.gif  o pasirašyt ir pamiršau....

biggrin.gif
pasitaiko. uztai daugiau taip nedaryk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 09, 16:52)
Nu va matai,per ta pamirsima,kad nereiketu perdaryti lotuliukas.gif

tai vat, kad jau Ju.ju suabejojo mano vienu variantu... tai sakau būsiu palikta po pamoku, o be fotiko po pamokų nekas būtų ph34r.gif lotuliukas.gif

žodžiu nuspręskit, ką su manim daryt ir duokit žinot fear.gif
Papildyta:
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 09, 16:54)
biggrin.gif
pasitaiko. uztai daugiau taip nedaryk  rolleyes.gif

stengsiuosi.... blush2.gif
Atsakyti
Zana auuu auuu, jei gali parasyk, kaip nustatyti trumpesni islaikyma naudojant blykste.Baigiu save uzgrauzt ir fotika uzkankinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 09, 15:13)
Klausimas. zinau zinau - blondine. Bandymus baltas baltame iskart kelt i fotki ar jei as tikrai nemanau, kad ten bus mano a la "konkursiniai" darbai, galiu kelt čia? kaip kad lašus?

manyciau kad galima, pvz jei abejoji ar ta linkme kuri, ar gal koks juokingas kadras susimaste bekuriant, tik jau sie darbai negales dalyvauti konkurse.

O del fotkinimo bruozo-nemanau kad mes jau nat tiek pazenge kad atspetume arba jau turetum savo. blush2.gif

QUOTE(akviliux_ @ 2009 06 09, 15:59)
g.gif  kažkaip nesupratau, kodėl nepažymėta, kad aš WB atsiskaičius  g.gif , kadangi pati prisijungti dabar nebegaliu, tai negaliu ir patikrinti ar įdėta į albumą, bet kad viskas buvo užskaityta, tai tikrai... Tai kam nesunku pažiūrėkit ar dirbitnio ir natūralaus pašvietimo mano wb albume  doh.gif

paziureti albume gali uzejus ant nuorodos pirmoje zinuteje. 4u.gif tik jau korguot nieko negalesi. Issiunciau ir tau. 4u.gif

QUOTE(akviliux_ @ 2009 06 09, 16:37)

o kitų nuomonės nebus? Nes man Auto labiau į mėlynumą... custom baltesnis atrodo...  g.gif

o man atrodo gerai 4u.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 06 09, 16:51)
Nu tai gal labai negausiu pylos... Keli bandymai, kurie tikrai nedalyvaus ir ta bobelė jokiu budu nedalyvaus, nes ji mano ND pozavo biggrin.gif
WB rankiniu budu nustatytas. Geresnės foto gaunasi prie natūralaus saulėto apšvietimo. rolleyes.gif

man pilkokos tavo nuotraukos, o paskutinei su boba tai perastrus seselis ax.gif
Atsakyti
Nieks nesakot kaip judesi gaudyt... g.gif mkay smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 09, 17:50)
Nieks nesakot kaip judesi gaudyt...  g.gif mkay smile.gif

ma atrodo kazkaip su islakymu zaidziant, mono fotikas tam nepajiegus, bet jei gerai prisimenu tai,pasirenki ilgesni islaikyma, sufokusuoji, ir tada spaudi knopke ir seki su fotiku judanti objekta, (gal ir nusisneku) blush2.gif
Atsakyti