Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(akviliux_ @ 2009 06 09, 14:59)
g.gif  kažkaip nesupratau, kodėl nepažymėta, kad aš WB atsiskaičius  g.gif , kadangi pati prisijungti dabar nebegaliu, tai negaliu ir patikrinti ar įdėta į albumą, bet kad viskas buvo užskaityta, tai tikrai... Tai kam nesunku pažiūrėkit ar dirbitnio ir natūralaus pašvietimo mano wb albume  doh.gif

akviliux nei tam, nei tam nėra... unsure.gif

tai sutarėm, kad jokių baltas baltam darbų čia nekeliam? visai visai visai jokių.
ot gaila, taip norėjau savo bobą parodyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 09 birželio 2009 - 15:05
4u.gif ir as noreciau psw blush2.gif kazkaip nedraugauju su fotiku tai neturiu ka rodyt schmoll.gif
Atsakyti
[quote=alexxandra,2009 06 09, 15:38]
Kimine, nesusigaudau tavo darbuose...Parasuk kelintas ND, kur su diagrama, parasyk diafragmos kitima, kur su zoominimu - židinio nuotoli, nes betvarke konkreti smile.gif tikiu, kad norisi visko greitai, čia ir dabar, bet butų gerai, jei pataisytum smile.gif

O kaip pažiūrėti židino nuotolį taip ir nežinau blush2.gif tai ir pataisyti negaliu
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 09, 16:04)
akviliux nei tam, nei tam nėra...  unsure.gif

niu ir žiopla aš... keliu iš naujo, žiūrėsim ar vertinimas nepasikeitė 4u.gif
Natūraslus apš.:
AUTO
user posted image
Debesėlis
user posted image
CUSTOM
user posted image

Dirbtinis apš.:
AUTO
user posted image
kaitriniu lempu sviesos rezimas
user posted image
CUSTOM
user posted image
Atsakyti
QUOTE(akviliux_ @ 2009 06 09, 15:03)
Kažkaip taip širdį skauda, kai neturi, tada ir visokie gražūs vaizdai lengviau matosi, tarsi sako kaip gražu, o tu nufotkint negali  lotuliukas.gif

kiaules desnis doh.gif Man tai tik uztenka nepasiimt savo banduros is kart VISKA pradedu matyti ir pastebeti. Arba kai tik paimu viena obj. manydama kad issiversiu, zut but prireikia antro doh.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 06 09, 15:04)
tai sutarėm, kad jokių baltas baltam darbų čia nekeliam? visai visai visai jokių.
ot gaila, taip norėjau savo bobą parodyt biggrin.gif

Man atrodo, foto kurios nedalyvaus konkurse galima cia rodyti g.gif Kam jau taip grieztai unsure.gif Juk nevisos idomios vykusios foto pretenduoja i konkursa cool.gif

Merginos gal kas turi 35-tuka g.gif Zitlali, paskaicius tave, dar labiau pradejau bijoti isigyti fixa unsure.gif Nes neisivzd saves be zoomo cool.gif Pas tave lygtais 60 - tukas, tai ziauriai man isvis butu unsure.gif Nes mano tele 55-200 dry.gif tai kai 55, negaliu nieko padoraus isspausti, na niekaip negaliu ismokt, tai sakau gal su 35 siektiek patogiau butu g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(akviliux_ @ 2009 06 09, 15:16)
niu ir žiopla aš... keliu iš naujo, žiūrėsim ar vertinimas nepasikeitė  4u.gif
Natūraslus apš.:

Man naturaliam auto baltesnis ax.gif
O dirbtiniam - gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Keliu ir aš savo. Natūaliam apšvietime:
AUTO
user posted image
DEBESĖLIS
user posted image
CUSTOM
user posted image
Atsakyti
Zitlali, nu duodi su tais lasiukais bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimine @ 2009 06 09, 15:21)
Keliu ir aš savo. Natūaliam apšvietime:

as uzskaitau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 09, 15:30)
as uzskaitau  4u.gif

Ju.Ju ,O kodel tu nedalyvauji pas pazengusias ND ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 09 birželio 2009 - 15:34
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 09, 16:21)
kiaules desnis  doh.gif Man tai tik uztenka nepasiimt savo banduros is kart VISKA pradedu matyti ir pastebeti. Arba kai tik paimu viena obj. manydama kad issiversiu, zut but prireikia antro  doh.gif

Man naturaliam auto baltesnis  ax.gif
O dirbtiniam - gerai  rolleyes.gif

nu tikrai čia tas kiaulės dėsnis valdo... doh.gif

o kitų nuomonės nebus? Nes man Auto labiau į mėlynumą... custom baltesnis atrodo... g.gif
Atsakyti
o kas man padės su tais trim darbeliais (zoom,artėjančiu ir trys daiktai), kaip aš galėčiau pažiūrėti su kokiais nustatymais aš juos fotkinau. Kad galėčiau tvarkingai pateikti blush2.gif . Žinau,kad kažkaip ant nuotraukos užėjus galima pažiūrėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 09, 15:33)
Ju.Ju ,O kodel tu nedalyvauji pas pazengusias ND ? blush2.gif

Tai gi kompas mano numirelis - negyvelis, kaupiu foto kurias piskinu fotike unsure.gif Laukiu naujo rolleyes.gif O interneta darbe turiu, tai gerai nors speju sekti biggrin.gif Labai transe del to verysad.gif patinka man visokie konkursai biggrin.gif ziauriai skaaaatina thumbup.gif dar as pagal horoskopa liutas - man butina varzytis blush2.gif
Atsakyti