Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(liamuna @ 2009 06 09, 14:36)
o tai jau visi darbai padaryti?  g.gif
o fokusavimas buvo ? trys daiktai?  ax.gif
Papildyta:
tai kad psw pakeistas bendrai albumui  mirksiukas.gif

ne, nepadaryti, bet mėginsiu kuo greičiau apsisukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 06 09, 13:36)
o tai jau visi darbai padaryti?  g.gif
o fokusavimas buvo ? trys daiktai?  ax.gif
Papildyta:
tai kad psw pakeistas bendrai albumui  mirksiukas.gif

doh.gif As kai ieinu tai man atrodok,kad visi gali tai padaryti doh.gif Atsiprasau uz kalidinga info blush2.gif
Atsakyti
artėju prie objekto ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Kimine,gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, su duru ramsciu fotkinau (cia mano objektyva ta kita 18-135 taip pavadino tongue.gif tipo sh.. ) tai nepasakyciau, kad lb jau blogai g.gif to astrumo tokio ir skaidrumo ner.. bet nieko tragisko... (cia tom, kurios klausinejo apie objektyva manes...) bet koks malonumas kai yra zoom'as wub.gif fantastika...

user posted image

klausykit, o kaip judesi gaudot? kaip padaryti ta lakstanti fokusa? ar eit nusibaust man ir perskaityt instrukcija kelis kart tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 birželio 2009 - 14:08
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 09, 12:52)
aa.. tyliu.. na ne veltui ir nekomentuoju as nd smile.gif

O aš bijojau tau prieštaraut kaip nepirmokei laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 06 09, 15:06)
O aš bijojau tau prieštaraut kaip nepirmokei laugh.gif

oj baik tu, sakyk tik kai nusisneku tongue.gif isventinimo izadu i antrokus nebuvo , tokia pat pirmoke biggrin.gif

einu toliau lasu kankint... neatsibodo Jum dar tie mano lasai su meiles romanais kaip dariau? g.gif pagavau kabli koki tais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 birželio 2009 - 14:11
Klausimas. zinau zinau - blondine. Bandymus baltas baltame iskart kelt i fotki ar jei as tikrai nemanau, kad ten bus mano a la "konkursiniai" darbai, galiu kelt čia? kaip kad lašus?

InesaS, nepyk uz durnus klausimus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 09 birželio 2009 - 14:14
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 09, 14:13)
Klausimas. zinau zinau - blondine. Bandymus baltas baltame iskart kelt i fotki ar jei as tikrai nemanau, kad ten bus mano a la "konkursiniai" darbai, galiu kelt čia? kaip kad lašus?

InesaS, nepyk uz durnus klausimus smile.gif

As nepykstu.Kaip jus nuspresit pacios taip ir bus. mirksiukas.gif
Atsakyti
trys daiktai 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Manau, kad teisingoausia butu jei cia keliamos foto ir po to dalyvausiancios konkurse nebutu atspejamos pagal zmogaus braiza ar anksciau rodytas bandomasiais fotkes cia, nes tada gali buti, kad simpatijos atiteks geriau zinomam nikui ar pan. taip, kad jei deda cia, tai nieko panasaus neturetu buti dedama ten.... arba is vis ta tema kuria yra varzomasi konkurse nedeti nei vienos fotkes i bendra tema.... i tema galetumem deti tik siaip fotkes ne konkurso tema, kuriu atzvilgiu noretumem sulaukti viesos kritikos ar pagyru 4u.gif
Atsakyti
Kimine, nesusigaudau tavo darbuose...Parasuk kelintas ND, kur su diagrama, parasyk diafragmos kitima, kur su zoominimu - židinio nuotoli, nes betvarke konkreti smile.gif tikiu, kad norisi visko greitai, čia ir dabar, bet butų gerai, jei pataisytum smile.gif

Pritariu tarzaniukei wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 09 birželio 2009 - 14:41