Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

manau gerai... smile.gif vijjai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 birželio 2009 - 12:43
[quote=vijja,2009 06 09, 13:36]
4u.gif

būk gerute ar gali man parašyti ir smulkiau papasakoti kaip reikia tiesiai įkelt į forumą, nu niekaip nesigauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pagieza2 @ 2009 06 09, 13:16)
norejau pasiteirauti, kiek mazdaug kainuotu geras fotikas, su kuriuo galbut galeciau ir vestuvemis uzsiimti?  rolleyes.gif

na, fotikas pats savaime nepadarys graziu ir kokybisku foto wink.gif bet geresnis tik fotikas kainuoja nuo 2000 Lt , pataisys mane merginos jei klystu. Toliau objektyvas, prieziuros priemones, statyvas, filtrai jei reik zinoma ir t.t. 4u.gif

Kimine, kelkt foto nuoroda per [IMG] , o siaip yra apie tai tema SM 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 birželio 2009 - 12:46
QUOTE(Kimine @ 2009 06 09, 13:40)

4u.gif

būk gerute ar gali man parašyti ir smulkiau papasakoti kaip reikia tiesiai įkelt į forumą, nu niekaip nesigauna  doh.gif

gal tu kopijuoji nuotraukos nuorodą g.gif
atsivertus nuotrauką per dešinį klavišą pasirink "properties" nukopijuok nuotraukos adresą ir atsakomam lange dėk per IMG,jei dar neaišku,klausk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 09 birželio 2009 - 12:49
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 09, 12:37)

Betgi nesimato kaip kinta ryškumo zona. vijja, reikėjo padaryti tarpą tarp kalendoriaus ir drambliuko,fokusuot drambliuką ir žiūrėt kaip kinta kalendoriaus ryškumas.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 09, 13:37)
QUOTE(solo @ 2009 06 09, 13:46)
Betgi nesimato kaip kinta ryškumo zona. vijja, reikėjo padaryti tarpą tarp kalendoriaus ir drambliuko,fokusuot drambliuką ir žiūrėt kaip kinta kalendoriaus ryškumas.

atsiprašau,kad suklaidinau,bet aš padėjau Kiminei sukelti jos nuotraukytes,čia ne mano blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 06 09, 13:46)

aa.. tyliu.. na ne veltui ir nekomentuoju as nd smile.gif
Atsakyti
mėginu dar kartą kelti savo zoominimą, tuoj prakaitą šluostysiuos smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image

na va, išmokau ir aš įkelti, ačiū visom už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kimine: 09 birželio 2009 - 13:24
QUOTE(Kimine @ 2009 06 09, 12:57)
Na kaip ar mano diafragma užskaityta, ar vis dar mokytis  ax.gif

manau gerai. 4u.gif

QUOTE(Kimine @ 2009 06 09, 14:18)
mėginu dar kartą kelti savo zoominimą, tuoj prakaitą šluostysiuos  smile.gif

lyg ir tvarkoj tongue.gif
Atsakyti
o ką dabar su tais darbeliais daryt, jūs juos keliat į fotki, bet slaptažodį skaičiau, kad pakeitėt. Oj kokia aš patenkinta, kad užskaitėt, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimine @ 2009 06 09, 13:32)
o ką dabar su tais darbeliais daryt, jūs juos keliat į fotki, bet slaptažodį skaičiau, kad pakeitėt. Oj kokia aš patenkinta, kad užskaitėt,  4u.gif

Nera sitiems darbeliams slaptazodzio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimine @ 2009 06 09, 14:32)
o ką dabar su tais darbeliais daryt, jūs juos keliat į fotki, bet slaptažodį skaičiau, kad pakeitėt. Oj kokia aš patenkinta, kad užskaitėt,  4u.gif

o tai jau visi darbai padaryti? g.gif
o fokusavimas buvo ? trys daiktai? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 06 09, 14:34)
Nera sitiems darbeliams slaptazodzio mirksiukas.gif

tai kad psw pakeistas bendrai albumui mirksiukas.gif
Atsakyti