Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(inesaS @ 2009 06 09, 09:18)
O tai paskelbtas lasiuku konkursas? bigsmile.gif Nezinojau.Galvojau siaip lasinat,mokinates.
Papildyta:
Darykit kaip jums patogiau. mirksiukas.gif

Man InesaS patinka smile.gif Duoda pylos kaip reikiant thumbup.gif
bet šiaip ir ant pirmokių nereikia pykt, mes gi nebuvom su jumis kai buvo jau išėjusios pas pažengusias ir taisyklių arba bent praktikos kaip buvo daroma nežinom. O atspėt irgi nelabai galim smile.gif Tai dar reikia į ritmą įsivažiuot, o dabar jau aišku kaip turi būt daroma cool.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 06 09, 07:53)
butinai, kas gi kritikuos?  tongue.gif

jau gavau - aciuuuuu smile.gif

QUOTE(fizė @ 2009 06 09, 10:05)
o tai aš įkėliau šiaip  lotuliukas.gif  Aš kaip supratau, kad į albumą jau tas foto kelt kurios dalyvaus konkurse  blush2.gif

galima galima.

Inesa, na jei nori tai lai kelia bile ka ir bet ka wink.gif jei tu nenoresi tai ir nekomentuosi, na jei tiesiog nori zmogus parodyt, pasidziaugt gautu jam idomiu kadru wink.gif kiba mums gaila, kad des cia. ji tik pasitikrino ar ta linkme dirba wink.gif

va pas pazengusias pilna kadru judesyje, nors konkursas net nebuvo prasidejes - tai nereiskia, kad neglaima det smile.gif

bukim truputi ir atlaidesnes pirmokelems - nei cia mokykla kokia, kad pabaigus ja gyvenimas pasisuks vienaip ar kitaip. taip kad paprasciau gal i visa tai - cia tik viskas musu paciu malonumui daroma ir be jokios prievartos smile.gif

Oi, pavariau as cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 09, 09:15)
Labas rytas  tongue.gif

Iki kada darom baltas baltam? Dvi savaites ar vieną?  g.gif

Albume tokia info:
Baltas baltame

Darbas techniskai kurybinis: reikia nufotografuoti balta daikta baltame fone, idejus fantazijos ir kuribiskumo, bei laikantis techniniu taisykliu: ryskumas, fokusas ir pan. dedam 3 nuotraukas nuo vieno dalyvio, Nuotraukas dedam nuo birzelio 9 d. iki birzelio 23 iki 20 val., balsuosim nuo 06.23 20 val. iki 06.25 20 val. Nuotraukas dedam anonimiskai, bet po komentarais pasirasyti BUTINA.
Papildyta:
Beje, kokiu principu vyks balsavimas?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 08, 15:45)
Tiesa mamos biggrin.gif geriausi lasiukai is vaikisku zinduku  lotuliukas.gif as idejau taure i puodeli didesni, pasiemiau buteliuka su zinduku dideliu, pripyliau ten vandens ir spaudziau zinduka, tai lasai toki dideli varvejo ir neprisilaiste biggrin.gif (su ipjova pas maniski zindukas  rolleyes.gif gal pravers smile.gif )

as lasinau is leles baby borno buteliuko lotuliukas.gif lotuliukas.gif
siaip superiniu ideju prikelet su lasais -pirmai tokiu niekas nebuvo sumastes, isskaites, parodes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 09, 10:49)
as lasinau is leles baby borno buteliuko lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
siaip superiniu ideju prikelet su lasais -pirmai tokiu niekas nebuvo sumastes, isskaites, parodes thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ir as dabar kiek pamenu, tai nieks musu nei mustravo, nei seke kas kokius darbus yra pridaves, o cia tai grieztai viskas doh.gif, ant trumpo pavadelio kaip sakoma biggrin.gif bet is kitos puses tai tikrai daug kurybingesnes man atrodo cia susirinko ir pazanga darancios greitai - bus idomu labai ir toliau wink.gif

saunuoles (-iai) jus visi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 06 09, 09:29)
manau kad gali but betkoks  4u.gif
nebent savaites tema, nes albumuka sukuriau tik baltas baltame, ar norit du konkrsus vienu metu?  g.gif

manau kad uzteks po 1
o jei po du imsi tei nei vienas nebus geras blush2.gif
bent jau as taip manau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 09, 04:55)
Nebedarysiu daugiau wb dienos sviesoj,nes nezinau kas ten blogai,

dar bandyk mirksiukas.gif kantrybes mirksiukas.gif
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 09, 08:44)
O aš dar klausimą turiu - baltas baltame - apibrėžta, kad tai turi būti kiaušinis ar gali būt bet koks kitas baltas daiktas?

bet koks mirksiukas.gif

QUOTE(fizė @ 2009 06 09, 09:14)
gerai nedėsiu čia  blush2.gif , aš galvojau kaip ir lašiukus dedat taip galima ir balta baltame idet  unsure.gif

galima, manycioau..kiek pamenu ir mes dedavom cia...tik i konkursa jau aceit nugludintus tongue.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 06 09, 09:29)
ar norit du konkrsus vienu metu?  g.gif

ne schmoll.gif

QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 06 09, 09:47)

Beje, kokiu principu vyks balsavimas?

reiks paskui surasyt kazkam tiksliai..na vertini 5 labiasuia patikusias foto, kuri labiausia 5 balai, kitai 4, paskui 3, 2 ir 1 mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 09, 09:59)
tai tikrai daug kurybingesnes man atrodo cia susirinko ir pazanga darancios greitai - bus idomu labai ir toliau wink.gif

thumbup.gif thumbup.gif ir smalsios, ieskancios thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Liamuna, ir man pasw 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
Dekui uz psw 4u.gif

O kiek ir koookiu lasiuku bigsmile.gif saunuoles 4u.gif ir kiek ideju bigsmile.gif

Del blykstes ir islaikymo g.gif reiks pabandyti, bet pas mane tik stiprumas reguliuojas ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

as tai kazkaip nlb noriu vel kartot tuos pacius ND biggrin.gif blush2.gif Ypac su baltu baltame sunkiai sekesi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 06 09, 08:36)
  baltas baltame oi kai o sunku  blush2.gif

biggrin.gif o kas sake, kad cia bus lengva tongue.gif

QUOTE(so-fun @ 2009 06 09, 08:39)
Pasirodau bandyma(cia ant greicio zaidziau, kol maze miegojo)

user posted image

gaila kad virsutinis lasiukas apkirptas, o taip nieko visai rolleyes.gif Ir rozes viduriukas centruotas...

QUOTE(alexxandra @ 2009 06 09, 08:44)
liamuna, ačiū psw wink.gif

ir as - aciu sakau biggrin.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 06 09, 09:59)
bet is kitos puses tai tikrai daug kurybingesnes man atrodo cia susirinko ir pazanga darancios greitai - bus idomu labai ir toliau wink.gif

saunuoles (-iai) jus visi  biggrin.gif  4u.gif

reik reik grieztumo, kad tvarka butu biggrin.gif kad niekas neatsipalaiduotu - tada rezultati bus geresni smile.gif Visa laika pas griezta mokytoja lankomumas 100 proc, i dalyka moka visi moka mintinai thumbup.gif

Nespesiu sudalyvauti Baltas baltam, nes kompas bus tik po Joniniu unsure.gif Bet fotkinsiu butinai ir parodysiu cool.gif O tai tik 2 savaites konkursui? Turiu pasiulyma - skirti konkursui menesi, bet daryti kaip kad ir anksciau technini ir kurybini konkursus kartu. Pvz techninis prasideda nuo 1 birzelio iki 1 liepos, o kurybinis nuo 15 birzelio iki 15 liepos. Gaunasi kad pora savaiciu jie susikerta. Gal kam viena tema pasirodys neidomi, tai gales kitai ruostis ax.gif Nzn ar aiskiai issakiau ka norejau blush2.gif Gal kas supras cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 09 birželio 2009 - 10:27
QUOTE(boruzka @ 2009 06 09, 10:18)

as tai kazkaip nlb noriu vel kartot tuos pacius ND  biggrin.gif  blush2.gif Ypac su baltu baltame sunkiai sekesi  doh.gif

taigi anie ND nebeprievartiniai biggrin.gif
Atsakyti