Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Tai ka i darbeli kipsim thumbup.gif
baltas baltame oi kai o sunku blush2.gif
jau bandziau fotkint tai doh.gif
Atsakyti
Labryt smile.gif

Jau lasiuku grozis bigsmile.gif Ir fantazijos netruksta, saunuoles thumbup.gif As vakar irgi bandziau, bet ner taip lengva rolleyes.gif Pasirodau bandyma(cia ant greicio zaidziau, kol maze miegojo)

user posted image

Ir as norec psw rolleyes.gif
Atsakyti
Labs ryts 4u.gif

QUOTE(so-fun @ 2009 06 09, 09:39)
Labryt  smile.gif

Jau lasiuku grozis  bigsmile.gif Ir fantazijos netruksta, saunuoles  thumbup.gif  As vakar irgi bandziau, bet ner taip lengva  rolleyes.gif Pasirodau bandyma(cia ant greicio zaidziau, kol maze miegojo)

Ir as norec psw  rolleyes.gif

nieko sau ant greičio bigsmile.gif

Nu ką, reikia kibt fotiką ir bandyt baltą baltame doh.gif
Atsakyti
liamuna, ačiū psw wink.gif

O aš dar klausimą turiu - baltas baltame - apibrėžta, kad tai turi būti kiaušinis ar gali būt bet koks kitas baltas daiktas?
Atsakyti
mano pirmas bandymas hihihi.gif "Šypsenėlė"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 06 09, 08:57)
mano pirmas bandymas  hihihi.gif "Šypsenėlė"

O tai kam cia keli?Ar nusprendet,kad nereikalingas albumas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 09, 10:00)
O tai kam cia keli?Ar nusprendet,kad nereikalingas albumas? unsure.gif

o tai aš įkėliau šiaip lotuliukas.gif Aš kaip supratau, kad į albumą jau tas foto kelt kurios dalyvaus konkurse blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 06 09, 09:05)
o tai aš įkėliau šiaip  lotuliukas.gif  Aš kaip supratau, kad į albumą jau tas foto kelt kurios dalyvaus konkurse   blush2.gif

Nesuprantu ka reiskia siaip?Jei tu rodai,tai tau atrodo,kad verta demesio,o jei jau verta demesio,tai dek ten kur ir susitarem, i albuma.Dabar bardakas kazkoks gaunasi.Nors darykit kaip jums atrodo geriau.
Albume gali buti iki 3 foto,jas iki balsavimo pradzios galima pakeisti,isimti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 09 birželio 2009 - 09:15
QUOTE(inesaS @ 2009 06 09, 10:11)
Nesuprantu ka reiskia siaip?Jei tu rodai,tai tau atrodo,kad verta demesio,o jei jau verta demesio,tai dek ten kur ir susitarem, i albuma.Dabar bardakas kazkoks gaunasi.Nors darykit kaip jums atrodo geriau.

gerai nedėsiu čia blush2.gif , aš galvojau kaip ir lašiukus dedat taip galima ir balta baltame idet unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas tongue.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 06 09, 09:44)
O aš dar klausimą turiu - baltas baltame - apibrėžta, kad tai turi būti kiaušinis ar gali būt bet koks kitas baltas daiktas?

nebūtinai, ir pirmoje žinutėje parašyta, kad tik siūloma 4u.gif

QUOTE(fizė @ 2009 06 09, 09:57)
mano pirmas bandymas  hihihi.gif "Šypsenėlė"

smagus bandymas thumbup.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 06 09, 10:00)
O tai kam cia keli?Ar nusprendet,kad nereikalingas albumas?

o kodėl negalima čia? g.gif Juk ir lašiukus dabar visos kelia, praktikuojasi, kaip sakant, o veliau jau darysim konkursinius bigsmile.gif

QUOTE(fizė @ 2009 06 09, 10:05)
o tai aš įkėliau šiaip    Aš kaip supratau, kad į albumą jau tas foto kelt kurios dalyvaus konkurse 

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Iki kada darom baltas baltam? Dvi savaites ar vieną? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 06 09, 09:14)
gerai nedėsiu čia  blush2.gif , aš galvojau kaip ir lašiukus dedat taip galima ir balta baltame idet  unsure.gif

O tai paskelbtas lasiuku konkursas? bigsmile.gif Nezinojau.Galvojau siaip lasinat,mokinates.
Papildyta:
Darykit kaip jums patogiau. mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(alexxandra @ 2009 06 09, 09:44)

manau kad gali but betkoks 4u.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 06 09, 10:18)
O tai paskelbtas lasiuku konkursas? bigsmile.gif Nezinojau.Galvojau siaip lasinat,mokinates.

nebent savaites tema, nes albumuka sukuriau tik baltas baltame, ar norit du konkrsus vienu metu? g.gif
Atsakyti