Tai ka i darbeli kipsim
baltas baltame oi kai o sunku
jau bandziau fotkint tai
Labryt
Jau lasiuku grozis Ir fantazijos netruksta, saunuoles As vakar irgi bandziau, bet ner taip lengva Pasirodau bandyma(cia ant greicio zaidziau, kol maze miegojo)
Ir as norec psw
Jau lasiuku grozis Ir fantazijos netruksta, saunuoles As vakar irgi bandziau, bet ner taip lengva Pasirodau bandyma(cia ant greicio zaidziau, kol maze miegojo)
Ir as norec psw
Labs ryts
nieko sau ant greičio
Nu ką, reikia kibt fotiką ir bandyt baltą baltame
QUOTE(so-fun @ 2009 06 09, 09:39)
Labryt
Ir as norec psw
Ir as norec psw
nieko sau ant greičio
Nu ką, reikia kibt fotiką ir bandyt baltą baltame
QUOTE(fizė @ 2009 06 09, 08:57)
mano pirmas bandymas "Šypsenėlė"
O tai kam cia keli?Ar nusprendet,kad nereikalingas albumas?
QUOTE(inesaS @ 2009 06 09, 10:00)
o tai aš įkėliau šiaip Aš kaip supratau, kad į albumą jau tas foto kelt kurios dalyvaus konkurse
QUOTE(fizė @ 2009 06 09, 09:05)
o tai aš įkėliau šiaip Aš kaip supratau, kad į albumą jau tas foto kelt kurios dalyvaus konkurse
Nesuprantu ka reiskia siaip?Jei tu rodai,tai tau atrodo,kad verta demesio,o jei jau verta demesio,tai dek ten kur ir susitarem, i albuma.Dabar bardakas kazkoks gaunasi.Nors darykit kaip jums atrodo geriau.
Albume gali buti iki 3 foto,jas iki balsavimo pradzios galima pakeisti,isimti.
QUOTE(inesaS @ 2009 06 09, 10:11)
Nesuprantu ka reiskia siaip?Jei tu rodai,tai tau atrodo,kad verta demesio,o jei jau verta demesio,tai dek ten kur ir susitarem, i albuma.Dabar bardakas kazkoks gaunasi.Nors darykit kaip jums atrodo geriau.
gerai nedėsiu čia , aš galvojau kaip ir lašiukus dedat taip galima ir balta baltame idet
Labas rytas
nebūtinai, ir pirmoje žinutėje parašyta, kad tik siūloma
smagus bandymas
o kodėl negalima čia? Juk ir lašiukus dabar visos kelia, praktikuojasi, kaip sakant, o veliau jau darysim konkursinius
Iki kada darom baltas baltam? Dvi savaites ar vieną?
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 09, 09:44)
O aš dar klausimą turiu - baltas baltame - apibrėžta, kad tai turi būti kiaušinis ar gali būt bet koks kitas baltas daiktas?
nebūtinai, ir pirmoje žinutėje parašyta, kad tik siūloma
QUOTE(fizė @ 2009 06 09, 09:57)
mano pirmas bandymas "Šypsenėlė"
smagus bandymas
QUOTE(inesaS @ 2009 06 09, 10:00)
o kodėl negalima čia? Juk ir lašiukus dabar visos kelia, praktikuojasi, kaip sakant, o veliau jau darysim konkursinius
QUOTE(fizė @ 2009 06 09, 10:05)
Iki kada darom baltas baltam? Dvi savaites ar vieną?
QUOTE(fizė @ 2009 06 09, 09:14)
gerai nedėsiu čia , aš galvojau kaip ir lašiukus dedat taip galima ir balta baltame idet
O tai paskelbtas lasiuku konkursas? Nezinojau.Galvojau siaip lasinat,mokinates.
Papildyta:
Darykit kaip jums patogiau.
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 09, 09:44)
O aš dar klausimą turiu - baltas baltame - apibrėžta, kad tai turi būti kiaušinis ar gali būt bet koks kitas baltas daiktas?
manau kad gali but betkoks
QUOTE(inesaS @ 2009 06 09, 10:18)
nebent savaites tema, nes albumuka sukuriau tik baltas baltame, ar norit du konkrsus vienu metu?