Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Tiny thumbup.gif saunuole.. nu liux 4u.gif
Atsakyti
liamuna, aciu uz slaptazodi 4u.gif

Kaip dabar?

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 08, 22:29)
Tiny  thumbup.gif saunuole.. nu liux  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Tiny,faini lasiukai.man toks vaizdas,kad jie nekrenta,bet kyla thumbup.gif
Atsakyti
Tiny, lašiukai thumbup.gif

Sakykit, kaip jūs tokius lašiukus pagaunat, nu niekaip aš jų nepagaunu blush2.gif , dar tokių ryškių unsure.gif
Va ir dabar nuėjau pabandyt, tai nėra į ką žiūrėt doh.gif
Atsakyti
Na nesuprantu ar aš viena tik nematau jūsų foto g.gif g.gif ar jos čia taip greit yra išimamos iš ėterio
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 06 08, 22:41)
Na nesuprantu ar aš viena tik nematau jūsų foto  g.gif  g.gif ar jos čia taip greit yra išimamos iš ėterio

aš tai matau rolleyes.gif
Atsakyti
Ir vel neleidzia pasirinkti islaikymo. verysad.gif Velniava kazkokia.Jauciuos fool.gif Paaiskinkit kas nors?
Liamuna aciu uz pswrd. 4u.gif
Tiny, dabar man geriau laseliai labiau issiskiria.Niu bet pavyko tau gerai juos pagauti, saunuole 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 08 birželio 2009 - 21:45
solo, Tiny, super lašiukai thumbup.gif

Aš truputį nesuprantu blush2.gif Dabar darom baltas baltam, iki kada? Dvi savaites? O paskui lašiukus? Bet dabar visos lašiukus fotkinat unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 08, 22:46)
solo, Tiny, super lašiukai  thumbup.gif

Aš truputį nesuprantu  blush2.gif  Dabar darom baltas baltam, iki kada? Dvi savaites? O paskui lašiukus? Bet dabar visos lašiukus fotkinat  unsure.gif

na dabar siaip eksperimentai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 06 08, 21:21)
si tema mokslams ir toliau tarnaus, o i albuma reikes det amonimiskai iki balsavimo. Nejau tik is vieno darbo galim kazko ismokti? juk klausimu kuo toliau tuo daugiau  mirksiukas.gif
pvz galim gi kelt ir kitas nuotraukas, aiskintis ar techniskai tvarkinga, kokios taisykles pritaikytos, kaip ta ar ana nufotkint, ir .t.t.t. na nezinau, juk tiek daug viskuo dar nezinoma, netobula... 4u.gif

4u.gif supratau dabar doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 08, 22:17)
Del tos problemos kur pirmai rasiau, jau radau kaip sutvaryti. yahoo.gif  Pasirodo reikia pakeisti Flash shutter speed, tada keiciasi ir islaikymas naudojant blyskte.Aciu visagaliui internetui  yahoo.gif

o per kur ta greiti keitei? as niekur pas save neradau unsure.gif
Atsakyti
Smagu, kad patiko Aciu uz pagiriamaji zodi 4u.gif
QUOTE(fizė @ 2009 06 08, 22:40)
Sakykit, kaip jūs tokius lašiukus pagaunat, nu niekaip aš jų nepagaunu  blush2.gif , dar tokių ryškių  unsure.gif

Oi oi, labai daug bandymu padariau, kol toki vaizdeli isgavau doh.gif Tai tik kantrybes galiu palinketi ir mygtuka tinkamu laiku paspaust 4u.gif
Atsakyti