Sveiki
As toliau kankinu wb.
dienos sviesoj,isejau i lauka ir vistiek prie rankinio rezimo,lapas ne idealiai baltas. Nesuprantu kodel : ir sviesos pakanka ir fotikas ant normo Ev uzstatytas,ISo 200 buvo
Keliu mazesnius,nes kelia ko tai vezlio greiciu
Auto
Saulute
Rankinis
Neišbraukit manęs iš mokinių sąrašo . Nieko nebespėju- prasidėjo vaikų atostogos, tai visokių reikalų pilna ir dar koncertai visokie, ir metinės, ir laidotuvės nėra kada fotiko į rankas paimti, o jeigu paimu- nieko doro nesigauna .
Jūs čia taip šauniai plepat, tobulėjat , o aš vietoj stoviu . Noriu naujo objektyvo, arba blykstės, negaliu apsispręsti kas reikalingesnis, o ir pinigų negaliu daug skirt i tai vis mąstau .
Paskutiniai mano kadrai, kuriuos galiu rodyt viešai
Su pienėm norėčiau padaryt triptiką- bet dar reikia dvi pienes nufotkinti, ale lietus lyja vis, ir pienės tuoj nužydės, kažin spėsiu šiemet ar ne?
Jūs čia taip šauniai plepat, tobulėjat , o aš vietoj stoviu . Noriu naujo objektyvo, arba blykstės, negaliu apsispręsti kas reikalingesnis, o ir pinigų negaliu daug skirt i tai vis mąstau .
Su pienėm norėčiau padaryt triptiką- bet dar reikia dvi pienes nufotkinti, ale lietus lyja vis, ir pienės tuoj nužydės, kažin spėsiu šiemet ar ne?
QUOTE(spaNguolė @ 2009 06 08, 21:17)
1.nelabai,ryskumo truksta...o is technines puses,viskas gerai ir kompozicija,man gera.
2.liux : ir ryskumas ir j/b gerai isversta,as tokia kabinciau ant sienos
(O antra nuotrauka sarpinai-ryskinai su programa kokia nors ? )
Pabandyk piene po lietaus nufotkint.Kai jos tokios sulipusios siek tiek,visai nieko atrodo.As bandziau po lietaus fotkint,man vaizdas visai patiko
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 08, 18:56)
Ievosiau nežinau nuo ko tai priklauso, man taip irgi ilgą laiką buvo, bet vakar bandziau lašus fotkint tai ant M ir su blykste viskas kuo puikiausiai susitvarke. Ir f keiciasi ir islaikymas. taip ir likau nesupratus. ir dabar keiciasi.. lyg ir nekeičiau jokių nustatymų.
Pabandyk pirma nusistatyt nustatymus, o tik tada blykstę įjungt.
Nors nežinau nuo ko tai priklauso, nes mano pries puse min vel buvo uzsioziaves...
kazkokia nemoksa - nesuprantu del ko cia taip.
Pabandyk pirma nusistatyt nustatymus, o tik tada blykstę įjungt.
Nors nežinau nuo ko tai priklauso, nes mano pries puse min vel buvo uzsioziaves...
kazkokia nemoksa - nesuprantu del ko cia taip.
Bandziau pirma nusistatyti ir tik po to blykste junkgt, vis tiek islaikymas maziausias 200.Ir gamyklinius paramentrus atstaciau ir instrukcija isnarsiau bet nieko neradau kad islaikymas susijes su blykste.
Man irgi Sapnguoles pukas patiko
QUOTE(solo @ 2009 06 08, 17:39)
gerai
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 06 08, 20:01)
o man klausimas iskilo, o kaip zinot kada gerai cia tie lasiukai bus padaryti ar tas kaiusinis? ar cia jau tik kurybinis darbas del saves ir niekas nebevertins?
o kokiu budu toliau mokinsimes? tiesiog darant kurybinius ND ir klausant kritikos?
tiesiog ikelus nuotrauka i albuma (anonimiskai kelsim) po nuotraukom galesim rasyti komentarus, kaip mums atrodys tas atlikimas, mokisimes matyti klaidas ir komentuoti.
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 08, 20:10)
As toliau kankinu wb.
dienos sviesoj,isejau i lauka ir vistiek prie rankinio rezimo,lapas ne idealiai baltas. Nesuprantu kodel : ir sviesos pakanka ir fotikas ant normo Ev uzstatytas,ISo 200 buvo
na zinok man kazkaip
QUOTE(spaNguolė @ 2009 06 08, 20:17)
sita labai patiko. , o pienes gi visa vasara zydes, tik paieskot reikes
Papildyta:
Pakeiciau albume psw. Bandau siust, kas negaus sakykit
Jau pakeistas slaptažodis Spėjau tik vienus ND įkelti, kažkaip su fotki nesigauna sutarti pastaruoju metu Kaip dabar įkelti? Esu visus atsiskaičius
wow aš net nežinau nuo ko pradėti, jei su atspindžiu
pūkas
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 08, 17:39)
wow aš net nežinau nuo ko pradėti, jei su atspindžiu
QUOTE(spaNguolė @ 2009 06 08, 20:17)
pūkas
Šendien dar su lašais bandžiau pažaist ale nieko nesigavo ,nusipirkau 3 litrus pieno galvojau braškes pamėtisiu ale kur tau
na va ką reiškia per ilgai miegot
Papildyta:
ar bus gerai ,tada ir aš norėsiu jau slapuko
QUOTE(liamuna @ 2009 06 08, 20:59)
na va ką reiškia per ilgai miegot
Papildyta:
QUOTE(almara @ 2009 06 08, 15:59)
ar bus gerai ,tada ir aš norėsiu jau slapuko