Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(solo @ 2009 06 08, 18:17)
Kaip jums?  biggrin.gif

Va cia tai vaizdas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Solo, liux bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2009 06 08, 17:32)
Solo, liux bigsmile.gif

Ne ne, čia ne mano, čia iš Zitlali to puslapio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 06 08, 18:33)
Ne ne, čia ne mano, čia iš Zitlali to puslapio  biggrin.gif

aaaa hihihi.gif

dabar paziurejau i savo viena lasa, kamputyje viens stebetojas isryskintas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Kitten thumbup.gif thumbup.gif tik kvadratas nepatinka... bet cia as liga jiem turiu tongue.gif o siaip liux bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 06 08, 18:17)
Kaip jums?  biggrin.gif  (ne mano)

labai thumbup.gif as vakar kaip tik irgi tokias nuotraukas ziurinejau, i aki krito sita
user posted image
pati irgi bandziau, galbut veliau ikelsiu jei isejo kas nors doro blush2.gif

kitten, bet pats lasas koks ryskus, gerai sufokusuotas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tin-tin: 08 birželio 2009 - 17:56
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 08, 18:47)
Kitten  thumbup.gif  thumbup.gif tik kvadratas nepatinka... bet cia as liga jiem turiu tongue.gif o siaip liux  bigsmile.gif

Zitlali, aciu 4u.gif
Ai, cia neisvengiamai kvadrata apkirpau, blaske demesi kai kurie objektai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tin-tin @ 2009 06 08, 18:50)
kitten, bet pats lasas koks ryskus, gerai sufokusuotas  bigsmile.gif

aciu blush2.gif mokomes mokomes biggrin.gif
Atsakyti
Turiu kl:pastebejau, kad jei ant M pasidarau ir ijungiu blyskte islaikyma maziausia duoda 200, trumpesnio niekaip neina pasidaryti?Gal kas zino kaip tai isspresti?
Atsakyti
ir diafragma didziausia leidzia f4,5 pasirinkti verysad.gif cia ne vien ant M, ant visu rankiniu rezimu taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 08 birželio 2009 - 18:33
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 08, 18:32)
ir diafragma didziausia leidzia f4,5 pasirinkti  verysad.gif cia ne vien ant M, ant visu rankiniu rezimu taip.

Ievosiau nežinau nuo ko tai priklauso, man taip irgi ilgą laiką buvo, bet vakar bandziau lašus fotkint tai ant M ir su blykste viskas kuo puikiausiai susitvarke. Ir f keiciasi ir islaikymas. taip ir likau nesupratus. ir dabar keiciasi.. lyg ir nekeičiau jokių nustatymų.

Pabandyk pirma nusistatyt nustatymus, o tik tada blykstę įjungt.
Nors nežinau nuo ko tai priklauso, nes mano pries puse min vel buvo uzsioziaves... unsure.gif
kazkokia nemoksa - nesuprantu del ko cia taip.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 08 birželio 2009 - 18:57
Ievosius,gal pazuminai,kad diafragma diziausia leidzia 4,5 pasirinkt g.gif
Man ant M grynnai viska leidzia paciai nusistatyt,taip pat ir islaikyma ax.gif
Atsakyti
nu fainu cia lasiuku pridejot thumbup.gif wub.gif patiko vaivorykstes tipo lasiukai kur keliose foto, bet biski zmogus pabeges is fizikos pamokos buvo kaip mokesi apie vaivorykstes spalvas ko gero biggrin.gif Ju yra 7, jei ka ax.gif paskutines spalvos turejo buti -zydra, melyna, violetine biggrin.gif

o man klausimas iskilo, o kaip zinot kada gerai cia tie lasiukai bus padaryti ar tas kaiusinis? ar cia jau tik kurybinis darbas del saves ir niekas nebevertins?
o kokiu budu toliau mokinsimes? tiesiog darant kurybinius ND ir klausant kritikos?

Atsakyti