Oj.. vienzo uzsizaidziau su lasais... geru ideju nete prisiziurejau, dar viena reikia igyvendinti, nukopijuot kitaip tariant pabandykit, tam, kad lasiukyje atsispindetu kazkokie vaizdai, reikia uz ju, per kazkoki atstuma tuos vaizdus padet... pvz pas mane tokios spalvos gavosi ir lasiukai margi, nes uz ju pakabinau skarele
gaila nesimato ju skaidrumo... kai dideles foto graziau atrodo bet pabandykit, bet ka padet galima uz ju ir taip idomiai gaunas
Oj.. vienzo uzsizaidziau su lasais... geru ideju nete prisiziurejau, dar viena reikia igyvendinti, nukopijuot kitaip tariant pabandykit, tam, kad lasiukyje atsispindetu kazkokie vaizdai, reikia uz ju, per kazkoki atstuma tuos vaizdus padet... pvz pas mane tokios spalvos gavosi ir lasiukai margi, nes uz ju pakabinau skarele
Tiesa mamos geriausi lasiukai is vaikisku zinduku as idejau taure i puodeli didesni, pasiemiau buteliuka su zinduku dideliu, pripyliau ten vandens ir spaudziau zinduka, tai lasai toki dideli varvejo ir neprisilaiste (su ipjova pas maniski zindukas gal pravers )
Beje, kur techninių ND nuoroda 1 psl, kur įkelti foto? Nėra pas mane kairėj pusėj "add photo", nors visų matau. Na, aš atsiskaitau šiuos, paskui įkelsiu WB dirbtinam apšvietime: zoominant:
gaila nesimato ju skaidrumo... kai dideles foto graziau atrodo bet pabandykit, bet ka padet galima uz ju ir taip idomiai gaunas