Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 08, 15:03)
yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif 
Dekui labai.
Bet dar i fotki kelt gal nelabai galiu, gal dar keletos mokytoju palaukt reik, ar nea?  unsure.gif

Kelk,jei ka-pakeisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 08, 16:03)
yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif 
Dekui labai.
Bet dar i fotki kelt gal nelabai galiu, gal dar keletos mokytoju palaukt reik, ar nea?  unsure.gif

gali kelt. 4u.gif

beja jau sukuriau albuma Baltas baltame darbams, veliau uzrakinsim.
Atsakyti
Jau tvarka viska atsiskaiciau ir sukeliau. bigsmile.gif
Dabar galiu eit namus nuo karo padeties gelbet unsure.gif
Atsakyti
Oj.. vienzo uzsizaidziau su lasais... geru ideju nete prisiziurejau, dar viena reikia igyvendinti, nukopijuot kitaip tariant tongue.gif pabandykit, tam, kad lasiukyje atsispindetu kazkokie vaizdai, reikia uz ju, per kazkoki atstuma tuos vaizdus padet... pvz pas mane tokios spalvos gavosi ir lasiukai margi, nes uz ju pakabinau skarele smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

gaila nesimato ju skaidrumo... kai dideles foto graziau atrodo smile.gif bet pabandykit, bet ka padet galima uz ju ir taip idomiai gaunas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 08 birželio 2009 - 15:29
Zitlali wub.gif eina sau kaip fainei. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 08, 16:28)
Oj.. vienzo uzsizaidziau su lasais... geru ideju nete prisiziurejau, dar viena reikia igyvendinti, nukopijuot kitaip tariant tongue.gif pabandykit, tam, kad lasiukyje atsispindetu kazkokie vaizdai, reikia uz ju, per kazkoki atstuma tuos vaizdus padet... pvz pas mane tokios spalvos gavosi ir lasiukai margi, nes uz ju pakabinau skarele smile.gif

Eik tu sau mega_shok.gif
Super thumbup.gif
Atsakyti
Tiesa mamos biggrin.gif geriausi lasiukai is vaikisku zinduku lotuliukas.gif as idejau taure i puodeli didesni, pasiemiau buteliuka su zinduku dideliu, pripyliau ten vandens ir spaudziau zinduka, tai lasai toki dideli varvejo ir neprisilaiste biggrin.gif (su ipjova pas maniski zindukas rolleyes.gif gal pravers smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 08 birželio 2009 - 15:46
Zitlali super lašiukai smile.gif

Beje, kur techninių ND nuoroda 1 psl, kur įkelti foto? Nėra pas mane kairėj pusėj "add photo", nors visų matau.
Na, aš atsiskaitau šiuos, paskui įkelsiu WB dirbtinam apšvietime:
zoominant:
user posted image user posted image
user posted image

Artėjant:
user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 08 birželio 2009 - 15:56
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 08, 16:28)

gaila nesimato ju skaidrumo... kai dideles foto graziau atrodo smile.gif bet pabandykit, bet ka padet galima uz ju ir taip idomiai gaunas  bigsmile.gif

jeetus kaip grazuuuu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Zitlali cia as vakar prisiziurejau panasaus gerio, bet va kaip padaryti ir nedaskaiciau gerai.Dekui dabar zinosiu kaip thumbup.gif
Atsakyti
Man tikriausiai nera negraziu lasiuku hihihi.gif

Solo, kol neprisijungus, nematyt "add photo" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitten`: 08 birželio 2009 - 16:09
ir kaip speti su jusu tempais g.gif doh.gif
permeciau akim tema thumbup.gif darbuojates thumbup.gif

QUOTE(kitten` @ 2009 06 08, 16:08)
Solo, kol neprisijungus, nematyt "add photo" smile.gif

drinks_cheers.gif

Zitlali, nedejuok del fotografavimo krizes blink.gif tiek foto pridejai thumbup.gif lasiukai paskutiniai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti