QUOTE(Zitlali @ 2009 06 08, 13:10)
Na, as padejau veidrodi ant kriaukles, po kranu, kad nesisviestu man kranas uzkisau pilka ranksluosti, nusistaciau blykste ant 1/64 atrodo, pastaciau ant trikojo fotika, paleidau krana, kad kapsetu, sufokusavau i taskymosi vieta ir spaudaliojau istisai tokia ir gudrybe... mastau turetu idomiai gautis ant stiklo o po juo kokia lempa pakisus, dar gal po stiklu koki audini spalvota, kad persisviestu tada blica nerysku... reiks pabandyti.. ale namai kaip po karo
Aciu..
Bet siaip idomi tema lasai, nes fantazijai ribu su lasais ner.. labai labai platu...
Aciu..
Bet siaip idomi tema lasai, nes fantazijai ribu su lasais ner.. labai labai platu...
ir tu sakai,kad fantazijos neturi
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 08, 13:47)
Fize uzkreciami tie lasiukai,ane? Is manes vakar mb juokesi, sako moteriskei lyg ir ne klimaksas o jau pabludo Kaip mazas vaikas vandeni taskosi.
maniskis irgi pirsta prie smilkinio sukioja Nesupranta jisai tokiu dalyku.
O jie ar ir neturi but skirtingi, juk skirtingas wb?
Einu bandyt dar karta
Einu bandyt dar karta
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 08, 14:03)
maniskis irgi pirsta prie smilkinio sukioja Nesupranta jisai tokiu dalyku.
O maniskis tai ir minti man dave ir kartu su manim taskesi.
Papildyta:
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 08, 14:05)
Tai sunku suziureti kuris dabar geras.Jetau,ar jums dar ne bloga nuo namu darbu
QUOTE(inesaS @ 2009 06 08, 14:07)
super tau
Ievosiau,man regis cloudy per rozinis
Va kaip dabar?
Tiesa sakant man cluody patampa tokios spalvos kokios fonas yra Bandziau jau ir su zaliu fornu ir geltonu ir va melynu, vis nusispalvina?Gal kas zino kodel taip yra?
Auto
Cloudy
Pre
Inesas as suprantu, kad tom, kurios turi juos tikrinti jie tikrai atsibode, bet man dar nea, juk ju deka as geriau savo fotoaparato galimybes pazystu ir praktikos igyju.
O cia wb dirbitiniam apsvietime
Auto
Lempa
Pre
O kaip sitie?
Tiesa sakant man cluody patampa tokios spalvos kokios fonas yra Bandziau jau ir su zaliu fornu ir geltonu ir va melynu, vis nusispalvina?Gal kas zino kodel taip yra?
Auto
Cloudy
Pre
Inesas as suprantu, kad tom, kurios turi juos tikrinti jie tikrai atsibode, bet man dar nea, juk ju deka as geriau savo fotoaparato galimybes pazystu ir praktikos igyju.
O cia wb dirbitiniam apsvietime
Auto
Lempa
Pre
O kaip sitie?
inesas, kiek supratau gerai naturaliam, taip?
QUOTE(inesaS @ 2009 06 08, 14:44)
Kas sukurs uzrakinama albumo skilti?
galiu pabandyt.
bet gal dar tada iki 8 val laukiam veluojancius, ir tad rakinam.
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 08, 14:53)
inesas, kiek supratau gerai naturaliam, taip?
Ir dirbtinam gerai
Dekui labai.
Bet dar i fotki kelt gal nelabai galiu, gal dar keletos mokytoju palaukt reik, ar nea?
Almara aga jie visi vienodi.Bet taip sneka tik i akis, prie draugu ir kitu zmoniu net su pasididziavimu giriasi, kad oho kokiu dalykeliu zmona prisigalvoja ir kokie rezultatai buna.Daznai net geda buna kai nepelnytai prigiria....