Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 08, 13:38)
kad man bent puse

Na, as padejau veidrodi ant kriaukles, po kranu, kad nesisviestu man kranas uzkisau pilka ranksluosti, nusistaciau blykste ant 1/64 atrodo, pastaciau ant trikojo fotika, paleidau krana, kad kapsetu, sufokusavau i taskymosi vieta ir spaudaliojau istisai smile.gif tokia ir gudrybe... mastau turetu idomiai gautis ant stiklo o po juo kokia lempa pakisus, dar gal po stiklu koki audini spalvota, kad persisviestu g.gif tada blica nerysku... g.gif reiks pabandyti.. ale namai kaip po karo blink.gif

QUOTE(Rico @ 2009 06 08, 14:04)

Aciu..

Bet siaip idomi tema lasai, nes fantazijai ribu su lasais ner.. labai labai platu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 08 birželio 2009 - 13:11
QUOTE(fizė @ 2009 06 08, 13:42)
pabandžiau ir aš pagaudyt lašiukų,

QUOTE(kitten` @ 2009 06 08, 13:54)
Nieko ir as idomesnio su lasiukais nesugalvoju blush2.gif

Fainai tie lasiukai ryskiam fone atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 08 birželio 2009 - 13:16
QUOTE(ich @ 2009 06 08, 14:09)
Kaip toki fona padarei? blush2.gif

čia plastikiniam žaliam bliude biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

as po savaitgalio tik db normaliai prisesti prie pc laiko radau doh.gif negaliu dar atsipeiketi doh.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
dar vieni lašiukai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 08, 11:13)
Visus ND jau atsiskaite-
Padanges
ich
Tarzaniuke
Tin-tin
Siandien
Citra
Tiny
Zana4
alexxandra
Kulverstukas
keroli
twicsi
kitten

Ne tiek ir daug cia jusu g.gif

o sarasas tai oi koks ilgas. tongue.gif

QUOTE(bonda @ 2009 06 08, 11:24)
nepamirskit ir antrokiu blush2.gif  tongue.gif

tongue.gif

QUOTE(Will @ 2009 06 08, 11:53)

Manęs sąraše visai nėra  verysad.gif  Kai mažis užmigs, sukelsiu likusius atsiskaitytus ND, jei tik fotki nesispyrios...

QUOTE(kerolli @ 2009 06 08, 12:26)
liamuna, Kūlverstukas, inesaS saunuoles dideli daba padaret  thumbup.gif

cia kulverstuk ir InesaS saunules 4u.gif , as kol pribegom bandziau skaiciuot tai jos jau viska ir suskaiciavo biggrin.gif

QUOTE(fizė @ 2009 06 08, 12:53)

thumbup.gif
Atsakyti
lašai lašiukai smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 06 08, 14:28)
as po savaitgalio tik db normaliai prisesti prie pc laiko radau  doh.gif  negaliu dar atsipeiketi  doh.gif  blush2.gif

Grazus ziedeliai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(fizė @ 2009 06 08, 14:37)
lašai lašiukai  smile.gif

Oho, fize kad isisiautejo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 08 birželio 2009 - 13:41
Mano wb naturaliam apsvietime (tamsokos, nes saules nedaug pas mumi patenka rytine puse unsure.gif)

Auto
user posted image

Cloudy
user posted image

Pre
user posted image

Ar labai blogai?
Beje pastebejau, jei per daug balta lapa imu rankiniams kaip pagrinda baltos nustatymui, tai mano baltas daiktas gelsvas atrodo, jei pilkesni tada daiktas baltesnis.Reiks jauciu tos korteles pilkos paieskoti nusipirkti, kad viskas teisingiau butu... unsure.gif
Atsakyti
Kas sukurs uzrakinama albumo skilti? bigsmile.gif
Atsakyti
Boruzka man graziai ziurisi tik sviesiau truputi reiktu.Pabandyk su ps pasviesinti...
Zitlali argumentuota kritika visada naudinga.Dauguma atveju ji net naudingesne uz visus wub.gif ir wauw.Todel jei matosi, kas blogai, prasau sakyti.

Fize uzkreciami tie lasiukai,ane? Is manes vakar mb juokesi, sako moteriskei lyg ir ne klimaksas o jau pabludo doh.gif Kaip mazas vaikas vandeni taskosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 08 birželio 2009 - 13:49
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 08, 14:47)

Fize uzkreciami tie lasiukai,ane? Is manes vakar mb juokesi, sako moteriskei lyg ir ne klimaksas o jau pabludo  doh.gif Kaip mazas vaikas vandeni taskosi.

oi, tikrai, kad užkrečiami biggrin.gif Mano MB dar nėra namie, tai galiu pyčkint kol nemato, nes irgi pagalvos, kad man jau tiu tiu lotuliukas.gif
Atsakyti