QUOTE(Rico @ 2009 06 08, 10:58)
pirma nelabai man.. antra patiko tik kadruociau vertikaliai, kad tik laiptai butu na, ne vien.. bet esme laiptuose.. nes db nelabai aisku kur ziureti, ar i siena ar i laiptus ar dar kur
QUOTE(Tiny @ 2009 06 08, 11:12)
Dar va viena kvietka turiu
per sviesu, pereksponuota
QUOTE(inesaS @ 2009 06 08, 11:44)
As irgi pamirsau pasakyti,kad padirbtum tu dar su tom tresnesm.Man labai patiko ideja ir vaizdas,bet pati matai,kad dar reikia pakankinti ta stikline Nepatingek
Aciu Reiks tada dar nesipirkt, nes jos metomos taip gerai nusiplove ir greit dingo
O kaip sita?
liamuna, Kūlverstukas, inesaS saunuoles dideli daba padaret
Kerolli nesvarbu, kad lasus fotkinti, bet vaikas kadre yra. Negaliu zinok ziuret i tokias nuotraukas kur vaikui blykste i veida nustatyta...
zinau tiesiogine blykste yra "blogis", bet jei neskaitant blykstes
spalvos ir riskumas,bet dar as technikoj nelabai bet tas kotas spaudzia tas gelytes is virsaus pabandyk tu ja pavartyt ta nuotauka ir pakirpt
Rico man idomi ta i sviesa kur tu ja darei o pirma visai nieko tik noretusi gal ryskesnio to motorolisto nezinau net
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 08, 06:00)
Kerolli nesvarbu, kad lasus fotkinti, bet vaikas kadre yra. Negaliu zinok ziuret i tokias nuotraukas kur vaikui blykste i veida nustatyta...
zinau tiesiogine blykste yra "blogis", bet jei neskaitant blykstes
QUOTE(Tiny @ 2009 06 08, 08:12)
Dar va viena kvietka turiu Man noretusi, kad kotas nebutu toks masyvus, bet cia jau gele tokia...
Papildyta:
Papildyta:
spalvos ir riskumas,bet dar as technikoj nelabai bet tas kotas spaudzia tas gelytes is virsaus pabandyk tu ja pavartyt ta nuotauka ir pakirpt
Rico man idomi ta i sviesa kur tu ja darei o pirma visai nieko tik noretusi gal ryskesnio to motorolisto nezinau net
QUOTE(kerolli @ 2009 06 08, 10:26)
Ai, po centra karta vaiksciojau, tarp Cannon Str, Bank ir London Bridge.
Dekui uz kritika visom
Ich, patinka tresnes, as ana diena irgi galvojau pabandyt, bet nespejau
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 06 08, 10:38)
Reiketu sudaryti ir aktyvu antrokiu sarasiuka
as aktivi skaitau pastoviai, tik kaip minejau laukiu naujo kompo namuose, todel nelabai galiu ka rodyti, visas paskutines fotkes laikau fotike dar, nes bijau i sena kompa perpumpuot, nes nzn kuri jo akimirka bus paskutine . Paskaitau jus darbe ir tiek
Zitlali aisku tavo foto,kurias pavadinai buitiaku, labai fainos, bet vistiek noretusi pamatyti kur tu labiau atsitraukus nuo vaiko. Tegu buna tas nefotogeniskas bardakas, tegul buna nefotogeniski rubeliai - cia juk gyvenimas. Stai tokiu tavo kasdieniu foto noreciau paziureti Labai patiko tavo lasiukai - svajoju apie tokia krize
Zana labai patiko tavo paningas Nes pati savaitgali ji kankinau - manau irgi payko, aisku ne visai kaip tau, bet savotiskai irgi idomiu kadru yra, kai tik galesiu - parodysiu
QUOTE(Will @ 2009 06 08, 12:48)
ich trešnės Kur čia fotografuota? Ar kokio pagrindo?
Aciu labai Cia virtuvinis stalas