Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ir vėl iš pradžiamokslių mane išmetė ir į lentelę neįkėlė biggrin.gif Na, aš žinau, ko nesu padarius, šiandie padarysiu.
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 06 08, 10:58)

pirma nelabai man.. antra patiko tik kadruociau vertikaliai, kad tik laiptai butu smile.gif na, ne vien.. bet esme laiptuose.. nes db nelabai aisku kur ziureti, ar i siena ar i laiptus ar dar kur smile.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 08, 11:12)
Dar va viena kvietka turiu 

per sviesu, pereksponuota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 08, 11:44)
As irgi pamirsau pasakyti,kad padirbtum tu dar su tom tresnesm.Man labai patiko ideja ir vaizdas,bet pati matai,kad dar reikia pakankinti ta stikline mirksiukas.gif Nepatingek mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Reiks tada dar nesipirkt, nes jos metomos taip gerai nusiplove ir greit dingo blush2.gif
user posted image
O kaip sita? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 08 birželio 2009 - 11:26
liamuna, Kūlverstukas, inesaS saunuoles dideli daba padaret thumbup.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 08, 06:00)

Kerolli nesvarbu, kad lasus fotkinti, bet vaikas kadre yra. Negaliu zinok ziuret i tokias nuotraukas kur vaikui blykste i veida nustatyta...  4u.gif

zinau tiesiogine blykste yra "blogis", bet jei neskaitant blykstes blush2.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 08, 08:12)
Dar va viena kvietka turiu  ax.gif Man noretusi, kad kotas nebutu toks masyvus, bet cia jau gele tokia...

user posted image
Papildyta:

spalvos ir riskumas,bet dar as technikoj nelabai ax.gif bet tas kotas spaudzia tas gelytes is virsaus pabandyk tu ja pavartyt ta nuotauka ir pakirpt mirksiukas.gif

Rico man idomi ta i sviesa kur tu ja darei blush2.gif o pirma visai nieko tik noretusi gal ryskesnio to motorolisto g.gif nezinau net ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2009 06 08, 10:26)
Rico man idomi ta i sviesa kur tu ja darei  blush2.gif  o pirma visai nieko tik noretusi gal ryskesnio to motorolisto  g.gif  nezinau net  ax.gif

Ai, po centra karta vaiksciojau, tarp Cannon Str, Bank ir London Bridge.
Dekui uz kritika visom 4u.gif

Ich, patinka tresnes, as ana diena irgi galvojau pabandyt, bet nespejau ax.gif
Atsakyti
ich trešnės thumbup.gif Kur čia fotografuota? Ar kokio pagrindo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 06 08, 10:38)
Reiketu sudaryti ir aktyvu antrokiu sarasiuka

as aktivi ax.gif skaitau pastoviai, tik kaip minejau laukiu naujo kompo namuose, todel nelabai galiu ka rodyti, visas paskutines fotkes laikau fotike dar, nes bijau i sena kompa perpumpuot, nes nzn kuri jo akimirka bus paskutine doh.gif . Paskaitau jus darbe ir tiek unsure.gif

Zitlali aisku tavo foto,kurias pavadinai buitiaku, labai fainos, bet vistiek noretusi pamatyti kur tu labiau atsitraukus nuo vaiko. Tegu buna tas nefotogeniskas bardakas, tegul buna nefotogeniski rubeliai - cia juk gyvenimas. Stai tokiu tavo kasdieniu foto noreciau paziureti wink.gif Labai patiko tavo lasiukai - svajoju apie tokia krize bigsmile.gif

Zana labai patiko tavo paningas thumbup.gif Nes pati savaitgali ji kankinau - manau irgi payko, aisku ne visai kaip tau, bet savotiskai irgi idomiu kadru yra, kai tik galesiu - parodysiu tongue.gif
Atsakyti
keliu likusius ND (būkit malonios, nekreipkit dėmesio į betvarkę doh.gif )

2.1 Diafragma

f 3.5
user posted image

f 7.1
user posted image

f 11
user posted image

2.2 Zoom

user posted image

user posted image

user posted image

2.3 Artėjimas