Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 06 08, 11:16)

Triju truksta is viso

o, dabar aišku biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kūlverstukas,aciu tau labai 4u.gif Na dabar tai jau visai viskas aisku,ko kam truksta mirksiukas.gif
Papildyta:
Rico,pirma man nea,nu nedaugau as iki tokio lygio.Antra irgi nekabina blush2.gif
Tiny,aha tikrai tas kotas truputi net pacia foto tamsina. g.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 06 08, 09:25)
gal keliems? pvz as galiu kiek maze leis sutikrint per diena ir sarasiuka sudaryt, bet jei nespesiu? blush2.gif  gal kas nors dar? pvz: as tikrinsiu pradedant is virsaus, o kas kitas is apacios mokiniu saraso  g.gif
Tada vakare sumesm atsiskaiciusiuju sarasa ir issiuntinesim nauja psw. ax.gif

nepamirskit ir antrokiu blush2.gif tongue.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 08, 09:34)
Ne, konkreciai su akim nieko nedariau  ax.gif

aisku mirksiukas.gif siaip pasitikslinau mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Labryt smile.gif

Oho kokios pertvarkos vyksta bigsmile.gif Nepamirskit ir manes, as viska atsiskaicius dar prie pazengusiuju mirksiukas.gif

Einu skaityt ka priraset blink.gif
Atsakyti
Reiketu sudaryti ir aktyvu antrokiu sarasiuka
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Kol viska perskaiciau ir pamirsau doh.gif
Aciu uz komentarus mano tresnems 4u.gif 4u.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 07, 23:38)
Dabar pabandziau pazaisti su tais laseliais-nieko nesigauna. nesuprantu,kaip jums tokie ryskus ir aiskus gaunasi  unsure.gif Pvz kaip Zana tu tuos paskutinius lasiukus darei? Pylei,lasinai vandeni? Nes su fokusu man visai prastai sioj vietoj  doh.gif

Man irgi nepavyksta lasiuku nufotografuot schmoll.gif Siandien dar pabandyt teiks...

QUOTE(inesaS @ 2009 06 07, 23:42)
Tikiuosi neuzpyks antrokes jei idesiu lasiuku priziniu vietu foto

Kaip grazu bigsmile.gif

Rico patiko labai antra nuotrauka, pirmoj noretusi ryskumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 06 08, 10:40)
Labas rytas smile.gif
Kol viska perskaiciau ir pamirsau doh.gif
Aciu uz komentarus mano tresnems 4u.gif  4u.gif

As irgi pamirsau pasakyti,kad padirbtum tu dar su tom tresnesm.Man labai patiko ideja ir vaizdas,bet pati matai,kad dar reikia pakankinti ta stikline mirksiukas.gif Nepatingek mirksiukas.gif
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Info pirmam puslapi.Pradziai dedam i tema paskui i albuma

as neturiu mygtuko kad galėčiau įkelti nuotraukas.
galiu tik rašyti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 08, 00:40)

Citra pabandyk su unsharp (nzn ar gerai parasiau) mask, bet atsargiai neperdaugink.Po to su levels, contrast.Be je vienas yra budas kaip ir spalvas pagyvinti ri  ryskiau padaryti:pasidarai du tokius pacius sluoksnius.virsutiniam nustatai blending options i soft light, o tada dar sio sluoksnio opacity pastumdai ir paziurai ar reik mazinti ja ar nea.Jei jau labai neaiskiai pasakiau klausk.Bandysiu detaliau paaiskinti.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2009 06 08, 10:45)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Info pirmam puslapi.Pradziai dedam i tema paskui i albuma

Tai kelk per radikal.ru juk daviau nuoroda.Ar ir per ten neiseina?Tada dek i albuma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 08, 08:00)
Citra negerai tie isdegimai... per ryskus... man nepatinka, Tiny perspaudei su spalvom

Citra vanduo patiko kur islaikymas 1/20 pabandyk daugiau, idomiau nufotkint su kokiom detalem, graziai apsviestas

1. Tai vat,per visa diena gaudziau vaika,ir cia vienintelis kadras,kur ji bent nenusisukusi gavosi biggrin.gif
2. aciu,bandysim. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Manęs sąraše visai nėra verysad.gif Kai mažis užmigs, sukelsiu likusius atsiskaitytus ND, jei tik fotki nesispyrios...

QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2009 06 08, 11:45)

Info apie tai, kaip įkelti nuotrauką į forumą, reikia ieškoti prie DUK mirksiukas.gif Pirmiausiai keli į internetą, o tada čia, pasinaudodama IMG funkcija 4u.gif
Atsakyti