Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Nu uztaikiau uzeit... biggrin.gif Zitlali mano zinute cia perkelus biggrin.gif

Ievosiau, nu nezavi manes ta plastika, oi ne cool.gif Skaidrios, placiai atmerktos akytes yra viena, jos tokios yra, jas galima taip nufotografuoti. Taciau daug "fotografu" arba tiksliau pasakius photoshopu meistru biggrin.gif nu persistengia iki negalejimo...na kad ir cia(is tavo idetos "niam niam" galerijos)
user posted image

arba

user posted image

na ar cia sveika sitaip??? doh.gif Oda morkine mergytes, pas berniuka isvis nebepanasu kad oda butu...kas su akim padaryta...tiesiog matosi tie visi pixeliai ten privaryti. Manes asmeniskai ne kiek nedziugintu tokios mano vaiko nuotraukos schmoll.gif

user posted image
Kas is sio vaikucio padaryta... doh.gif

Yra nemazai komercija uzsiimanciu fotografu, kurie tikrai daro puiku darba. Bet tavo pasirinktas puslapiukas, sakyciau, vienas is silpnesniu cool.gif

Mano idetos nuorodos pvz. stephanie rauser, pasiziurek, tikri, gyvi momentai, neplastikiniai zmones, kiekviena nuotrauka su nuotaika ir jausmu. Ir nereikia visai, kaip pasakei "miano" cia ikeskot. Tiesiog tokiomis nuotraukomis dziaugciausi, o ne pixeliu pripumpuotom akim ir kiekviena isplauta pora is veido iki kol tai nebepanasu i zmagaus oda doh.gif

Bet jauciu kiekvienas pagal savo "grozio" supratima renkames, ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 06 birželio 2009 - 00:05
sveikos,nezinau kaip sakyt ar aciu uz naujus "namus" ar "mokyklele" aciuks.gif
vis uzbegu paskaitau paziurineju nuotraukas bet nedrystu komentuot nesijauciu verta nes pati nieko gero neimetu unsure.gif

Ievosius dekui uz "linkus" apie nuotrauku korekcija tikrai idomu rolleyes.gif ir is dalies pritariu tau del sio pasisakymo nes net temeles pradzioje imestas straipsnis apie 5 fotografo "brendimo" stadijas ir ten tikra teisybe bent man ax.gif bet ir c-girl teisi shose nuotraukose jau buvo perlenkta lazda doh.gif

Zitlali man patinka tavo fotografavimo stilius ,bet kaip ir nuotaika ,nuotraukos gali but truputi geresnes ar blogesnes , is visko juk mokomes rolleyes.gif
....ir aciu visoms uz komentarus nes taip pradedu suprast kaip reikia izvelgti ne tik kas grazu ar ne, bet ir techninius dalykus.

alexxandra katino foto labai israiskingos ,fotogeniska modeli turi mirksiukas.gif kartais net nereikia net uzraso tongue.gif

pastarosiom dienom nekilo rankos fotkinti tai dedu is senesniu zinau yra klaidu bet gal jus dar ka pamatysit ,sioje nusoko fokusas ant tvoros doh.gif bet ji man miela ...

user posted image

o sioje j/b pilkokas ir fonas ziauriai nepatinka doh.gif bet jau taip isejo ...

user posted image

na ir kaip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerolli: 06 birželio 2009 - 00:41
QUOTE(c-girl @ 2009 06 06, 01:02)
Ievosiau, nu nezavi manes ta plastika, oi ne cool.gif Skaidrios, placiai atmerktos akytes yra viena, jos tokios yra, jas galima taip nufotografuoti. Taciau daug "fotografu" arba tiksliau pasakius photoshopu meistru biggrin.gif  nu persistengia iki negalejimo...

drinks_cheers.gif tikrai nebegrazu net
Atsakyti
Jezus Marija, istraukei kas baisiausia turbut blink.gif lotuliukas.gif
As kai ka kitokio nusiziurejau ir sau i kataloga isisaugojau....

user posted image

user posted image

user posted image

Apie plastikine oda - schmoll.gif man taip pat ji nea (net tris kartus savo posta ana perskaiciau, niu bet tikrai apie plastikines odos mylejima nerasiau ax.gif ). Bet jei vienas kitas spuodelis pataisytas ar koks randelis uztusuotas - cia as nieko bloga nematau.
Skaidrios akys - galit mane pomidorais uzmetyt, man jos grazu.Tik aisku ir jos turi but proto ribose.
Ziurejau as tas nuorodas, kur idejei - taip, sutinku, pagautos emocijos, nuotaika ir jausmas alsuoja is foto.Bet ne apie toki "miana" as kalbejau.Tokiose darbuose as jo ir neieskau.
Del ko man tas psl buvo niam niam:tikrai ne del to, kad persistengta su ps akis paskaidrinti ar oda "pagrazinti", ar spalvas "pagyvinti".Pirmiausia as ziurejau i fotografavimo kampa, rakursa, poza, kadravima.Kokios spalvos tarpusavyje deretu ir detales, kas trukdo, kas maiso.Ziurejau i darbus ir galvojau, gal kada ta ar ana reiktu pabandyti namie su savais kliackais padaryti.Apie persistengima su ps iki negalejimo pagalvojau tik tuomet, kai pasakei.Pradzioj as ji visai atmeciau ir nesistengiau matyti, nes ne del to ziurau kitu darbus, kad matyt tik kas blogai, o del to kad matyti, kas gerai ir "kabina", ir pabandyti tai atkartoti praktikoje...
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 06, 00:32)
Taip, tokios nuotraukos yra  daugiau

na, as visada ziuriu ir kas blogai (tik daznai nepastebiu) ir kas gerai... smile.gif manau kuo daugiau gilinies i fotografija tuo daugiau skonis kinta ir supratimas apie foto... cia ir sau taikau smile.gif

QUOTE(solo @ 2009 06 06, 00:43)

aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 birželio 2009 - 08:22
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 06, 00:58)
Apie plastikine oda -  schmoll.gif  man taip pat ji nea (net tris kartus savo posta ana perskaiciau, niu bet tikrai apie plastikines odos mylejima nerasiau  ax.gif ).

Nerasei taip, bet tame puslapyje as maciau dauguma foto su isplautais iki beprotybes veidukais ir uzsarpintom akim, tai ir susidare ispudis kad tai tau patinka, nes patiko butent tas puslapis 4u.gif
Apie spuogelio ar rando nuemima visai kita kalba, ir pati nuimu jei reikia ax.gif bet kai oda nebepanssi i oda tai ka as zinau... cool.gif

Atsakyti
o kaip tokia foto...

turbut fonas lb blashko?? blush2.gif

user posted image

kazkokia nesamone...kai ikeliu foto ....vienu tonu tamsesne atrodo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjaurastis: 06 birželio 2009 - 10:24
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 06, 10:13)
o kaip tokia foto...

turbut fonas lb blashko?? blush2.gif

O koki tu fona isivaizduoji prie sito zmogaus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 06, 12:27)
O koki tu fona isivaizduoji prie sito zmogaus? bigsmile.gif

plytine apgriuvusia arba nedastatyta siena ...
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 06, 10:41)
plytine apgriuvusia arba nedastatyta siena ...

O man asmeniskai,tai fonas labai patinka.Zmogus persimetes terbike per peti,uzsirukes cigarete,iseina,ar palieka tai kas yra antram fone.Tas zmogus toks kaimiskas ir tie namai tokokie kaimiski.Man kaip kompozicija labai patinka.Si karta negaliu nieko pasakyti apie nukirstas galvas ar bloga j/b vertima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 05, 08:55)
Labas rytas  bigsmile.gif
Ei, merginos, gal neisimkim foto , nes po to norisi pavartyti dar tema atgal kai ka paskaitineti o foto ir baba, o tada komentarus skaitai ir be tikslo....

drinks_cheers.gif pora dienu nebuvau, o kiek nuotrauku neliko unsure.gif

QUOTE(Will @ 2009 06 05, 09:20)
Aš kątik n vietų išbandžiau, net lauke buvau, vistiek custom pageltęs  unsure.gif tik du bandymai normalūs gavosi, kai saulė išlindo ir apšvietimas pagerėjo  lotuliukas.gif

saulei islindus WB vel keist reikia jei rankinis (custom) matyt sesely buvai negerai nustacius ax.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 05, 19:36)
Geru kadru  4u.gif

Cia is seimos albumo.. Bonda prase ikelt.. bandau atrinkti ka parodyti smile.gif

zinok, man su istorijom labiau patinka 4u.gif ir manau istorija gali kazkiek kokybes/ kompozicijos ir kt techniskumu kompensuoti ax.gif na, sitos nuotraukos dvelkia siluma, meile, namu jaukumu... moki ir ta perteikti, tad lauksim (bent jau as) ir tokiu darbu mirksiukas.gif nesakau, kad kitose to nera, bet pvz., ir man vartant nuotrauku albuma daug idomiau matyti ka veikiau, koki zaislai, o ne tik statiskai sustojus, suakmenejus tai sekundei. Matau, kad mano suvokimas auga ir vis tik ismokstu nemazai rolleyes.gif

Papildyta:
Kerolli, pirma nelabai- nosiukas ilgas atrodo g.gif is per arti fotkinai, tai iskreiptas vaizdas g.gif
O antra idomi, truputi daugiau erdves norisi, ir man spalvu norisi ax.gif gal j/b vertimas ne iki galo isdirbtas, nezinau, mazai bandziau, bet to man norisi to skaidrumu kaip Zitlali nuotraukose blush2.gif

Bjaurastie (sunku toki kreipini rasyt), man visai neblogai, fonas neblasko, tik noretusi vertikalaus kadro g.gif rankos truksta, galetu gal net visa alkune but g.gif

ai, dar Rasytces pedutes patiko, gal spalvotos labiau ax.gif ir Bondos(?) irisai (?)melyni

man stilis, nieko gero, fotografavimo krize, noriu veidrodzio tongue.gif su zoomu nebloga efekta isgaunu, bet... manekenas tongue.gif vietoj nenustovi ar bega ne i ta puse ar per toli it t.t. ir pan. kaimynes metuku mergyte fotkinau, bet mama nenori fotkintis, o mergyte ant keliu unsure.gif vienu zodziu blush2.gif
gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 06 06, 12:12)
ir man vartant nuotrauku albuma daug idomiau matyti ka veikiau, koki zaislai, o ne tik statiskai sustojus, suakmenejus tai sekundei. Matau, kad mano suvokimas auga ir vis tik ismokstu nemazai

na, nuotrauku albuma-taip, nesiginciju. Taciau kartais 'statiska' nuotrauka geriau nei nekokybiska buitine. Be to visur reikia ziureti i esme, as neskirstau nuotrauku ala studijine ar pagauta veiksme. Studijiniu yra nuostabiu foto! Foto fotkei nelygu smile.gif ne i tai reiketu manau kreipti demesi 4u.gif Cia daugiau skonio reikalas.. razynku (nu kaip sitas zodis patiko biggrin.gif ) galima rasti ir ten ir ten.. viskas nuo pateikimo priklauso 4u.gif

o diskusija apie plastika kaip supratau jau is ankstesniu komentaru po viena foto yra amzina fotografu tarpe smile.gif
Cia VV darbai smile.gif Ji yra laimejusi ne vienam pasaulinio lygio konkurse (kaip supratau is komentaru) bet pas ja nemazai foto su nulaizyta oda smile.gif
http://fotokudra.lt/...=220077&nav=aut
http://fotokudra.lt/...=162923&nav=aut
http://fotokudra.lt/...=154459&nav=aut
http://fotokudra.lt/...=148519&nav=aut
http://fotokudra.lt/...g=91602&nav=aut
http://fotokudra.lt/...g=91156&nav=aut
http://fotokudra.lt/...g=79074&nav=aut
http://fotokudra.lt/...g=65887&nav=aut
http://fotokudra.lt/...g=65670&nav=aut
ir t.t. bet man jos darbai super smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 birželio 2009 - 11:41