Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Citra negerai tie isdegimai... per ryskus... man nepatinka, Tiny perspaudei su spalvom

Bonda aciu 4u.gif labas rytas bigsmile.gif

Citra vanduo patiko kur islaikymas 1/20 pabandyk daugiau, idomiau nufotkint su kokiom detalem, graziai apsviestas

Kerolli nesvarbu, kad lasus fotkinti, bet vaikas kadre yra. Negaliu zinok ziuret i tokias nuotraukas kur vaikui blykste i veida nustatyta... 4u.gif

Ievosiau, skaidrus lasiukai thumbup.gif pirma man gal labiausiai g.gif ten kur ant apelsino, per daug prigrustas kadras mano galva, labai ju daug, nelabai ziuris (cia jei idomi mano kritika), o siaip liux
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 08 birželio 2009 - 08:06
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 05, 23:32)
Motina, sugalvojusi iamzinti savo pirmojo poros men kudikelio foto, ir nori ji matyti siltai isupta i kailiuka, su mociutes megzta kepure ir plikom kojytemis, placiai atmerktomis ir skaidriomis akimis

ai, cia skonio ir noro riekalas mirksiukas.gif as kai pati ziauriai nemegstu fotkintis, tai vaikas ir liko nuskriaustas -jokios fotosesijos neturejo ir abejoju, kad tures blush2.gif ir pati nedarius as su ja jokiu a la studijiniu fotkiu blush2.gif viskas ekspromtu pas mus mirksiukas.gif ne sir vaikas visas tik veiskme buna mirksiukas.gif ir man paciai smagiau matyt foto, kurios bent man kazka sako, nei i koki kaili isupta tongue.gif bet sakau, cia jau skonio/noro reikalai mirksiukas.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 06 06, 00:02)
Taciau daug "fotografu" arba tiksliau pasakius photoshopu meistru

bet kaip tas akis tokias padaro? nu siaip idomu blush2.gif kad kaip stiklines g.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 06, 05:46)
manau kuo daugiau gilinies i fotografija tuo daugiau skonis kinta ir supratimas apie foto... cia ir sau taikau smile.gif
:

drinks_cheers.gif as tau pritariu drinks_cheers.gif jauciu ziauriai ziauriai pervesrtom smegenim jau sitoj srityje, nei pries pvz pusmeti mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Rico @ 2009 06 06, 11:12)
man stilis, nieko gero, fotografavimo krize, noriu veidrodzio tongue.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif viskam doh.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 06, 11:18)

Cia VV darbai smile.gif Ji yra laimejusi ne vienam pasaulinio lygio konkurse (kaip supratau is komentaru) bet pas ja nemazai foto su nulaizyta oda smile.gif

ir t.t. bet man jos darbai super smile.gif

oi, cia mano foto meila wub.gif -taip sakant blush2.gif tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 06, 17:43)
uhu... tik prisiminiau diskusija ir imeciau profilaktiskai smile.gif

jau kiek nuorodu pridejai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 06 06, 21:10)
Zitlali grazus auto, tik man grudo daugoka, bet fotogeniska esi  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif labai net drinks_cheers.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 06, 23:38)

Gaila, kad cia blykste naudota, tai odele nudeginta...

mano panos mazos fotkes irgi beveik visos su blycu cool.gif
QUOTE(Tiny @ 2009 06 07, 11:14)

Idedu savo bandyma gaudyti judesi...

aisku, netobulas, bet man tavo bandymas is esmes patiko thumbup.gif zinau, akd labai sudetinga pagaut sitaip gerai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 07, 17:27)
pabandziau siandien lasiukus pagauti, ir auto nupyskinti vaziuojancia  blush2.gif 

nu kaip pirmieji bandymai -tai tikrai super thumbup.gif aisku, horizonta masinose tieisnt riektu, nu bet va esme pagavai to paningo thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 06 07, 18:08)
Del ND....gal gali buti kitas baltas daiktas,ne butinai kiausinis?Kaip galvojat?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif taip taip -ne tik kiausas mirksiukas.gif

ir akzkas klause dle blyco -tai be blyco 4u.gif
Atsakyti
Almara geras lapukas su lasais, tik su spalvom kazkas.. nerysku (ne del fokuso, o del spalvu nerysku) kazkaip idomiai... bet siaip gerai
Atsakyti
sveikutes,

savaitele atostogavom, tai atsilikau nuo jusu blush2.gif

Koki ND daryt?

WB jau padariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 07, 20:00)
man krize totali  verysad.gif jauciu vel dingsiu kuriam laikui is eterio...

nebandyk net dingt 4u.gif ax.gif wub.gif tongue.gif
QUOTE(Tiny @ 2009 06 07, 23:48)
Pabandziau su spalvom pazaisti  blush2.gif

o su akim ka darei?
Atsakyti
Labas rytas, prisedau su kavute paskaityt. biggrin.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 06 07, 22:16)
As neturiu baltu kiausiniu doh.gif Uz tai ir noriu koki kita daikta fotografuoti.Nors bendriau jus juk galit kiausus,o as koki nors kita balta g.gif

man zinok net idomaiu butu su kokiu kitokiu daiktu blush2.gif

QUOTE(Kimine @ 2009 06 07, 23:00)
O kur man kelti ND, čia ar į photobuketą?  g.gif

cia kelk. 4u.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 08, 00:50)
Ir siaip, gal kas zinot,kaip dar galima su PS ryskuma isgauti?

ji galima tik siek tiek pabriesti, nes jei foto nekokybiska/neriski tai jau nieko ir nepadarysi mirksiukas.gif

-----------------

Na tai Naujieji ND : BALTAS BALTAM , keiciam slaptazodi, ir pradedam kurti? g.gif
Slaptazodi pakeisim vakare, kad dar veluojantys galetu idet paskutinius darbelius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 08 birželio 2009 - 09:14
Merginos,tai reikia sukurti skilti albume,sugalvoti pasvorda,issiusti visoms kieno ND yra ten sudeti ir paskelbti Namu darbus. ax.gif
liamuna drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 08 birželio 2009 - 09:13
QUOTE(inesaS @ 2009 06 08, 10:12)
Merginos,tai reikia sukurti skilti albume,sugalvoti pasvorda,issiusti visoms kieno ND yra ten sudeti ir paskelbti Namu darbus. ax.gif
liamuna  drinks_cheers.gif

kas tuo uzsiims? nes reikes kiekvieno ND darba dar surasti albume, patikrinti ar viska atsiskaites. g.gif
Atsakyti
tai Baltas baltam g.gif na ok einu darbuotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 06 08, 09:15)
kas tuo uzsiims? nes reikes kiekvieno ND darba dar surasti albume, patikrinti ar viska atsiskaites. g.gif

Aha,gal yra savanoriu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 08, 10:18)
Aha,gal yra savanoriu? blush2.gif

gal keliems? pvz as galiu kiek maze leis sutikrint per diena ir sarasiuka sudaryt, bet jei nespesiu? blush2.gif gal kas nors dar? pvz: as tikrinsiu pradedant is virsaus, o kas kitas is apacios mokiniu saraso g.gif
Tada vakare sumesm atsiskaiciusiuju sarasa ir issiuntinesim nauja psw. ax.gif
Atsakyti