Niu va su vandeniu prisizaidziau siam kartui, dabar prisedau geriau tema paskaityti...
Niekas jokiu perestroiku neorganizuoja, cia tik mintis buvo, kad galima visa musu darba, tiek ND, tiek sav. tema labiau susiteminti, nes kiek pamenu ne as viena dar praeitoj temoj klausiau apie tai, bet taip niekas ir nepasake.Tai susidare ispudis, kad arba niekas nezino tiksliai kas kaip, arba kad, na nesinori galvoti kad kazkas
nedraugiskas yra.... Tiesiog konkretumo delei gerai butu vienas ar keli zmogeliukai kuruojantys tai.Gal yra savanoriu?
Ich tavo vysnios man patiko, tik kadravimo kitokio norisi, gal vertikaliai pabandyk?
Zana ryskus lasiukas, man ziurisi, gal tik apkarpyciau as siek tiek... Ir antras laselis
tik desnes per daug.Man net tas zalias daiktas nemaiso...
Alesandra tas puslapiukas man dar lobis, tiek naudingu dalyku suzinau, o be to ir anglu zinias pagilinu for free
Zitlali na jei cia krize, tada man tik sleptis su savo lasiukais po lapais....
Citra pabandyk su unsharp (nzn ar gerai parasiau) mask, bet atsargiai neperdaugink.Po to su levels, contrast.Be je vienas yra budas kaip ir spalvas pagyvinti ri ryskiau padaryti:pasidarai du tokius pacius sluoksnius.virsutiniam nustatai blending options i soft light, o tada dar sio sluoksnio opacity pastumdai ir paziurai ar reik mazinti ja ar nea.Jei jau labai neaiskiai pasakiau klausk.Bandysiu detaliau paaiskinti.
O cia mano laseliai... Nesu patenkinta absoliuciai rezultatais nes nemazai pavargau.Bet supratau kad man reikia trikojo su galvute,ot.Nes fokusuoti bandziau rankiniu, tai viena ranka ne kas, sunkoka, o ant autofokuso neina taip gerai prizuminti, vis fokusas pabega...
Sita man patiko tik del lasiuko sirdutes forma.Ryskumo truksta..
Marazmas.
Cia man spalva patinka, tik noretusi viso ryskaus, o ne tik dalies.