Mano vakarykštis bandymas Ar žiūrisi?
bandau flickr, nesupratau , kodėl taip sumažino fotkę? Gal koks nustatymas... ryt pasidomėsiu
QUOTE(ich @ 2009 06 07, 17:26)
Bandziau siandien su vandeniu pazaist...Kaip?
Neblogai visai
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 07, 18:27)
pabandziau siandien lasiukus pagauti, ir auto nupyskinti vaziuojancia laukiu kritikos
Saunuole, labai gerai pasidarbavai
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 07, 18:55)
o kaip sis laselis? bonkos geriau nebutu matyt?
Super
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 07, 21:00)
Bandziau ir as lasus sian gaudyt.. bet nesu patenkinta... man krize totali jauciu vel dingsiu kuriam laikui is eterio...
Eik tu sau, kaip fainai cia tau gavosi
Nedink nedink Cia mums reiketu slepis savo kadrus su taviskiais palyginus Bet gi visos susirinkom cia mokytis...
Vat čia ir bėda, kad į pirmaklasių albumą aš moku įdėti, o čia tai ne
QUOTE(Will @ 2009 06 07, 22:06)
Mano vakarykštis bandymas Ar žiūrisi?
bandau flickr, nesupratau , kodėl taip sumažino fotkę? Gal koks nustatymas... ryt pasidomėsiu
Zalias vaikiukas
as noreciau kad mane kada istiktu tokia "krize" kaip Zitlali ir galeciau padaryti tokiu fotkiu
QUOTE(žmogiukas @ 2009 06 07, 23:11)
as noreciau kad mane kada istiktu tokia "krize" kaip Zitlali ir galeciau padaryti tokiu fotkiu
Aha, tikrai
QUOTE(Sadi @ 2009 06 07, 22:09)
aciu, dabar jau truputuka aiskiau darosi.
Dabar pabandziau pazaisti su tais laseliais-nieko nesigauna. nesuprantu,kaip jums tokie ryskus ir aiskus gaunasi Pvz kaip Zana tu tuos paskutinius lasiukus darei? Pylei,lasinai vandeni? Nes su fokusu man visai prastai sioj vietoj
Pasiziurejau kokiu lievu nuotrauku pridejau Pas uosvius buvau, o ten skystuju kristalu monitorius... Atrode visai nieko. Bet kai namuose atsidariau SM, tai net baisu pasidare
Bandau taisyti padeti su gelytemis po lietaus
Bandau taisyti padeti su gelytemis po lietaus
QUOTE(Sadi @ 2009 06 07, 23:09)
grazu
as jau nufotkinau kiausi
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 07, 23:38)
aciu, dabar jau truputuka aiskiau darosi.
Dabar pabandziau pazaisti su tais laseliais-nieko nesigauna. nesuprantu,kaip jums tokie ryskus ir aiskus gaunasi Pvz kaip Zana tu tuos paskutinius lasiukus darei? Pylei,lasinai vandeni? Nes su fokusu man visai prastai sioj vietoj
vieno kadro man neuzteko manau is pirmo kart sudetinga , o siaip, as ankstesnes foto lasinau is buteliuko kubus, galima is pepetes is saukstuko,
paskutinius lasus , tiesiog kapsule imerkiau i piena iskeliau auksciau ir gaudziau laselius, matau kad ruosiasi krist ir pykst, yra
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 06 07, 23:42)
bet jau 1 vieta, tikrai sauni ideja buvo as taip nesugalvociau
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 07, 22:46)
as jau nufotkinau kiausi
vieno kadro man neuzteko manau is pirmo kart sudetinga , o siaip, as ankstesnes foto lasinau is buteliuko kubus, galima is pepetes is saukstuko,
paskutinius lasus , tiesiog kapsule imerkiau i piena iskeliau auksciau ir gaudziau laselius, matau kad ruosiasi krist ir pykst, yra
o fokusuoji kaip? kaip rasytce rase,kad nusitaikai i kazkoki daikta, poto lauki lasiuku?