Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Mano vakarykštis bandymas ax.gif Ar žiūrisi? blush2.gif
user posted image

bandau flickr, nesupratau , kodėl taip sumažino fotkę? Gal koks nustatymas... ryt pasidomėsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 06 07, 17:26)
Bandziau siandien su vandeniu pazaist...Kaip? blush2.gif

Neblogai visai bigsmile.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 06 07, 18:27)
pabandziau siandien lasiukus pagauti, ir auto nupyskinti vaziuojancia  blush2.gif  laukiu kritikos

Saunuole, labai gerai pasidarbavai 4u.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 06 07, 18:55)
o kaip sis laselis? bonkos geriau nebutu matyt?  blush2.gif

Super bigsmile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 07, 21:00)
Bandziau ir as lasus sian gaudyt.. bet nesu patenkinta... man krize totali  verysad.gif jauciu vel dingsiu kuriam laikui is eterio...

Eik tu sau, kaip fainai cia tau gavosi bigsmile.gif

Nedink nedink 4u.gif Cia mums reiketu slepis savo kadrus su taviskiais palyginus blush2.gif Bet gi visos susirinkom cia mokytis...
Atsakyti
Vat čia ir bėda, kad į pirmaklasių albumą aš moku įdėti, o čia tai ne blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Mūsų Bloge yra visų ND nugalėtojai smile.gif

http://fotopradziamo...iausininis.html
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 07, 22:06)
Mano vakarykštis bandymas  ax.gif  Ar žiūrisi?  blush2.gif
bandau flickr, nesupratau , kodėl taip sumažino fotkę? Gal koks nustatymas... ryt pasidomėsiu  doh.gif

Zalias vaikiukas blush2.gif
Atsakyti
as noreciau kad mane kada istiktu tokia "krize" kaip Zitlali biggrin.gif ir galeciau padaryti tokiu fotkiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 06 07, 23:11)
as noreciau kad mane kada istiktu tokia "krize" kaip Zitlali  biggrin.gif ir galeciau padaryti tokiu fotkiu smile.gif

Aha, tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 06 07, 22:09)

aciu, dabar jau truputuka aiskiau darosi.

Dabar pabandziau pazaisti su tais laseliais-nieko nesigauna. nesuprantu,kaip jums tokie ryskus ir aiskus gaunasi unsure.gif Pvz kaip Zana tu tuos paskutinius lasiukus darei? Pylei,lasinai vandeni? Nes su fokusu man visai prastai sioj vietoj doh.gif
Atsakyti
Pasiziurejau kokiu lievu nuotrauku pridejau doh.gif Pas uosvius buvau, o ten skystuju kristalu monitorius... Atrode visai nieko. Bet kai namuose atsidariau SM, tai net baisu pasidare blink.gif

Bandau taisyti padeti su gelytemis po lietaus blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tikiuosi neuzpyks antrokes jei idesiu lasiuku priziniu vietu foto-Lasu ND blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 06 07, 23:09)

bigsmile.gif grazu

as jau nufotkinau kiausi biggrin.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 07, 23:38)
aciu, dabar jau truputuka aiskiau darosi.

Dabar pabandziau pazaisti su tais laseliais-nieko nesigauna. nesuprantu,kaip jums tokie ryskus ir aiskus gaunasi  unsure.gif Pvz kaip Zana tu tuos paskutinius lasiukus darei? Pylei,lasinai vandeni? Nes su fokusu man visai prastai sioj vietoj  doh.gif

vieno kadro man neuzteko blush2.gif manau is pirmo kart sudetinga , o siaip, as ankstesnes foto lasinau is buteliuko kubus, galima is pepetes smile.gif is saukstuko,
paskutinius lasus , tiesiog kapsule imerkiau i piena iskeliau auksciau ir gaudziau laselius, matau kad ruosiasi krist ir pykst, yra bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 06 07, 23:42)
Tikiuosi neuzpyks antrokes jei idesiu lasiuku priziniu vietu foto-Lasu ND  blush2.gif

bigsmile.gif bet jau 1 vieta, tikrai sauni ideja buvo wub.gif as taip nesugalvociau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 07, 22:46)
as jau nufotkinau kiausi  biggrin.gif
vieno kadro man neuzteko  blush2.gif  manau is pirmo kart sudetinga , o siaip, as ankstesnes foto lasinau is buteliuko kubus, galima is pepetes smile.gif is saukstuko,
paskutinius lasus , tiesiog kapsule imerkiau i piena iskeliau auksciau ir gaudziau laselius, matau kad ruosiasi krist ir pykst, yra  bigsmile.gif

o fokusuoji kaip? kaip rasytce rase,kad nusitaikai i kazkoki daikta, poto lauki lasiuku?
Atsakyti