Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kad blykste blogis, as zinau smile.gif bet va durnas klausimas buvo iskiles, aciu kad gavau atsakyma bigsmile.gif

kitas klausimas, o su kokiu islaikimu fotkinti dumus rugdtancius pvz nuo cigaretes? siandien bandziau levai gavosi sad.gif((

stai dar vienas mano laselis blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Zitlali,labai liuksiski lasiukai thumbup.gif
Papildyta:
Zana4,man tavo lasas labai patiko thumbup.gif O kaip del fono?Ar pasiteisino? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 07, 22:19)
Zitlali,labai liuksiski lasiukai thumbup.gif
Papildyta:
Zana4,man tavo lasas labai patiko thumbup.gif O kaip del fono?Ar pasiteisino? bigsmile.gif

dekui wub.gif
blush2.gif kas butent del fono? as cia f padidinau, o uz to laso, tiesiog tamsuma buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 07, 21:21)
dekui  wub.gif
blush2.gif  kas butent del fono? as cia f padidinau, o uz to laso, tiesiog tamsuma buvo  bigsmile.gif

o kieno cia lasas, kad toks baltas? koks islaikymas pas tave?
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 07, 22:21)
o kieno cia lasas, kad toks baltas? koks islaikymas pas tave?

tuoj islaikima paziuresiu smile.gif
pienas cia blush2.gif lasiukai lasejo nuo kapsules (vaistu biggrin.gif )
iso 100, islaikymas 1/60, F 5,6 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 07, 21:25)
tuoj islaikima paziuresiu smile.gif
pienas cia  blush2.gif  lasiukai lasejo nuo kapsules (vaistu  biggrin.gif )
iso 100, islaikymas 1/60, F 5,6  4u.gif

aciu.
nelabai su ta kapsule supratau ax.gif Dabar nuejau i vonia ir galvoju, nuo ko man cia pradeti su tais lasais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 07, 21:57)
Ich is per arti fotkinai... ziek parodysiu kaip viena is pazengusiu padare, kad fantazija ijungtumet:
O siaip nu zinok kazkaip nzn.. nlb...  ax.gif ne kurybinis darbas visai... padejai balta kiausini ant balto pagrindo ir tiek...

Zinau, kad be fantazijos, kaip ir parasei, tik padejau ir nufotkinau blush2.gif
Pavyzdys labai grazus bigsmile.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 06 07, 22:17)
stai dar vienas mano laselis  blush2.gif

Kaip grazu 4u.gif Man nepavyko nei vienas lasas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 06 07, 22:29)
Zinau, kad be fantazijos, kaip ir parasei, tik padejau ir nufotkinau blush2.gif
Pavyzdys labai grazus bigsmile.gif
Kaip grazu 4u.gif Man nepavyko nei vienas lasas doh.gif

aciu 4u.gif
as va jau rezgiu minti del kiausiniu, bet gal atidesiu kitai dienai smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

nesitikėjau, kad savaitgalį toks aktyvumas bus thumbup.gif
Labai pritariu c-girl ir dėl plastikinės odos, ir dėl vienoooodų kadrų doh.gif Suprantu, kad visi į savo albumus deda, bet vistiek oi kaip neįdomu doh.gif Panašiai kaip su vestuvinėmis foto fotoateljė- pavartai albumą pas draugus, oi kokia keista foto su lagaminais lotuliukas.gif , po kurio laiko pas antrus, trečius ir t.t. lagaminai tie patys, tik žmonės kiti doh.gif fe cool.gif Viso nespėjau peržiūrėti, bet viena galerija sužavėjo natūralumu ir gyvumu wub.gif Tik tiek, kad tokias nuotraukas išties sunku padaryti, ypač, jei jas daro pašalinis žmogus, nes momentai kasdien nesikartoja...

QUOTE(Rico @ 2009 06 06, 12:12)
saulei islindus WB vel keist reikia jei rankinis (custom) matyt sesely buvai negerai nustacius 

Žinau 4u.gif baltą lapą fotkinau prieš kiekvieną bandymą doh.gif

Visų nuotraukų nebepakomentuosiu, bet patiko paningo bandymai, ypač žanos bigsmile.gif Ir lašiukai jos super, o jau Zitlali lašiukai blink.gif thumbup.gif

QUOTE(Kimine @ 2009 06 07, 22:07)
Labas visom, norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų su savo Canon A590, ar priimsit?

sveika prisijungusi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 07, 22:42)

Visų nuotraukų nebepakomentuosiu, bet patiko paningo bandymai, ypač žanos  bigsmile.gif  Ir lašiukai jos super, 

didelis aciu wub.gif
Atsakyti
O kur man kelti ND, čia ar į photobuketą? g.gif
Atsakyti
Na ir mano lašiukai ax.gif tiesa nekrentantis ,su jais dar praktikuojuosi doh.gif
user posted image

na o ND pradžiai reikia parodyti čia mūsų '''dėstitojoms'' mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almara: 07 birželio 2009 - 22:12