Kad blykste blogis, as zinau bet va durnas klausimas buvo iskiles, aciu kad gavau atsakyma
kitas klausimas, o su kokiu islaikimu fotkinti dumus rugdtancius pvz nuo cigaretes? siandien bandziau levai gavosi ((
stai dar vienas mano laselis
QUOTE(inesaS @ 2009 06 07, 22:19)
Zitlali,labai liuksiski lasiukai
Papildyta:
Zana4,man tavo lasas labai patiko O kaip del fono?Ar pasiteisino?
Papildyta:
Zana4,man tavo lasas labai patiko O kaip del fono?Ar pasiteisino?
dekui
kas butent del fono? as cia f padidinau, o uz to laso, tiesiog tamsuma buvo
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 07, 21:21)
o kieno cia lasas, kad toks baltas? koks islaikymas pas tave?
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 07, 22:21)
o kieno cia lasas, kad toks baltas? koks islaikymas pas tave?
tuoj islaikima paziuresiu
pienas cia lasiukai lasejo nuo kapsules (vaistu )
iso 100, islaikymas 1/60, F 5,6
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 07, 21:25)
tuoj islaikima paziuresiu
aciu.
nelabai su ta kapsule supratau Dabar nuejau i vonia ir galvoju, nuo ko man cia pradeti su tais lasais
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 07, 21:57)
Ich is per arti fotkinai... ziek parodysiu kaip viena is pazengusiu padare, kad fantazija ijungtumet:
O siaip nu zinok kazkaip nzn.. nlb... ne kurybinis darbas visai... padejai balta kiausini ant balto pagrindo ir tiek...
O siaip nu zinok kazkaip nzn.. nlb... ne kurybinis darbas visai... padejai balta kiausini ant balto pagrindo ir tiek...
Zinau, kad be fantazijos, kaip ir parasei, tik padejau ir nufotkinau
Pavyzdys labai grazus
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 07, 22:17)
stai dar vienas mano laselis
Kaip grazu Man nepavyko nei vienas lasas
QUOTE(ich @ 2009 06 07, 22:29)
Zinau, kad be fantazijos, kaip ir parasei, tik padejau ir nufotkinau
Pavyzdys labai grazus
Pavyzdys labai grazus
aciu
as va jau rezgiu minti del kiausiniu, bet gal atidesiu kitai dienai
Sveikos,
nesitikėjau, kad savaitgalį toks aktyvumas bus
Labai pritariu c-girl ir dėl plastikinės odos, ir dėl vienoooodų kadrų Suprantu, kad visi į savo albumus deda, bet vistiek oi kaip neįdomu Panašiai kaip su vestuvinėmis foto fotoateljė- pavartai albumą pas draugus, oi kokia keista foto su lagaminais , po kurio laiko pas antrus, trečius ir t.t. lagaminai tie patys, tik žmonės kiti fe Viso nespėjau peržiūrėti, bet viena galerija sužavėjo natūralumu ir gyvumu Tik tiek, kad tokias nuotraukas išties sunku padaryti, ypač, jei jas daro pašalinis žmogus, nes momentai kasdien nesikartoja...
Žinau baltą lapą fotkinau prieš kiekvieną bandymą
Visų nuotraukų nebepakomentuosiu, bet patiko paningo bandymai, ypač žanos Ir lašiukai jos super, o jau Zitlali lašiukai
sveika prisijungusi
nesitikėjau, kad savaitgalį toks aktyvumas bus
Labai pritariu c-girl ir dėl plastikinės odos, ir dėl vienoooodų kadrų Suprantu, kad visi į savo albumus deda, bet vistiek oi kaip neįdomu Panašiai kaip su vestuvinėmis foto fotoateljė- pavartai albumą pas draugus, oi kokia keista foto su lagaminais , po kurio laiko pas antrus, trečius ir t.t. lagaminai tie patys, tik žmonės kiti fe Viso nespėjau peržiūrėti, bet viena galerija sužavėjo natūralumu ir gyvumu Tik tiek, kad tokias nuotraukas išties sunku padaryti, ypač, jei jas daro pašalinis žmogus, nes momentai kasdien nesikartoja...
QUOTE(Rico @ 2009 06 06, 12:12)
saulei islindus WB vel keist reikia jei rankinis (custom) matyt sesely buvai negerai nustacius
Žinau baltą lapą fotkinau prieš kiekvieną bandymą
Visų nuotraukų nebepakomentuosiu, bet patiko paningo bandymai, ypač žanos Ir lašiukai jos super, o jau Zitlali lašiukai
QUOTE(Kimine @ 2009 06 07, 22:07)
Labas visom, norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų su savo Canon A590, ar priimsit?
sveika prisijungusi
QUOTE(Will @ 2009 06 07, 22:42)
Visų nuotraukų nebepakomentuosiu, bet patiko paningo bandymai, ypač žanos Ir lašiukai jos super,
didelis aciu
O kur man kelti ND, čia ar į photobuketą?