Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zana4 @ 2009 06 07, 17:55)
o kaip sis laselis? bonkos geriau nebutu matyt?  blush2.gif

oi koks grazus lasiukas thumbup.gif
kaip veidrodukas bigsmile.gif
matosi fotografo seseliukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Zana, gal ir nevisai pagal taisykles, be jei nori kad to "butelio" nesimatytų, tai gali apkirpt...

Paziurek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 07 birželio 2009 - 18:46
Zana, grazuciai lasai bigsmile.gif
O as dabar techninio klausimo del tu lasu norejau paklausti. Kai juos paveiksluojat, fotika rankose laikot,ar kur padeta ant pagrindo kokio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 07 birželio 2009 - 18:55
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 07, 19:42)
Zana, gal ir nevisai pagal taisykles, be jei nori kad to "butelio" nesimatytų, tai gali apkirpt...

Paziurek smile.gif

aciiu 4u.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 07, 19:54)
Zana, grazuciai lasai  bigsmile.gif
O as dabar techninio klausimo del tu lasu norejau paklausti. Kai juos paveiksluojat, fotika rankose laikot,ar kur padeta ant pagrindo kokio?

dekui 4u.gif

as rankose laikiau, neturejau kur padeti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 07, 19:54)

na rankose, o kodel mastai kad pasidejus reiktu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 07, 19:09)
na rankose, o kodel mastai kad pasidejus reiktu?  smile.gif

kazkaip sove i gava,kad jei nori kad vanduo istykstu, reikia kazka mesti i ji ar pilti, ir pan, o ranka,kurioj fotikas,gali sudrebeti. Ir siaip idomu,kaip sufokusuoti i
ta laseli rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 07, 12:50)
Aš tik už  drinks_cheers.gif Dar anksti laužt mianą  biggrin.gif ir į taisykles gilintis kartu lengviau nei pavieniui. Aš noriu jaustis stabiliai žinodama pagrindus, o kompozicija kol kas man visiškas peilis, tai sutinku 100%

drinks_cheers.gif
QUOTE(twicsi @ 2009 06 07, 15:42)
As irgi uz Techninius ND nes meno temomis neturiu kuo isiterpti. O ir be techniniu ziniu lauzt meno nesiryztu  ax.gif

drinks_cheers.gif
as irgi uz techninius ND pasirasau, dar daug ismokt reikia, nejauku isiterpt su nemoksiskom foto blush2.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 07, 20:13)
kazkaip sove i gava,kad jei nori kad vanduo istykstu, reikia kazka mesti i ji ar pilti, ir pan, o ranka,kurioj fotikas,gali sudrebeti. Ir siaip idomu,kaip sufokusuoti i
ta laseli  rolleyes.gif

tai jau paprasyk pagalbos, kad kas pametytu ir pataskytu kol tu fotkinsi smile.gif

su rankiniu fokusu sufokusuok i numanomai istryktancia vieta smile.gif o jei su autofokusu, tai pakisk koki daikta i ta numatoma vieta, sufokusuok ir jau tada taskyk ir fotkink smile.gif

o kaip kitaip biggrin.gif
Atsakyti
O as ka uzradau bigsmile.gif Angliskai skaitancioms laabai manau geru patarimu rasit apie lasiuku fotografavima.... lasiukai Viso net virs 40psl skaitymo, bet paciam pirmam geras patarimas kaip ryskiai ir su atspindziais pagauti lasiukus.As jau uzsikabinau, jei tik vakare dar jegu bus varysiu daryt pati bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 07, 19:35)
O as ka uzradau  bigsmile.gif Angliskai skaitancioms laabai manau geru patarimu rasit apie lasiuku fotografavima.... lasiukai Viso net virs 40psl skaitymo, bet paciam pirmam geras patarimas kaip ryskiai ir su atspindziais pagauti lasiukus.As jau uzsikabinau, jei tik vakare dar jegu bus varysiu  daryt pati  bigsmile.gif

Aha, aš kaip tik šitą skaitau dabar biggrin.gif
O šiaip aš esu užsiprenumeravus visas DPS naujienas, kartais gerų dalykų tokiem nemoksom kaip aš galima rasti ir labai paprastai paaiškinta.

Dar čia yra. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 07 birželio 2009 - 19:37
user posted image

Idomus variantas bigsmile.gif
Atsakyti
Bandziau ir as lasus sian gaudyt.. bet nesu patenkinta... man krize totali verysad.gif jauciu vel dingsiu kuriam laikui is eterio...
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 birželio 2009 - 20:00