Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

ax.gif kadravimas nelabai... vertikalios galetu buti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 birželio 2009 - 17:08
Sveiki bye1.gif
As vel pabandysiu prisiduot su wb nd---paskutine man likusia privaloma uzduotim
Dienos sviesoj

Auto wb
user posted image

Saulute
user posted image

Rankinis wb,nors ir kaip ta balta lapa kraipiau i sviesa,balciau jau neiseina schmoll.gif
user posted image

Ich,man tavo patiko mintis su stikline ir vysniom,bet visas minusas,kad tamsokos,bent jau man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 07, 15:12)
Bet juk yra VISA tema apie objektyvus... perversk, rekomendaciju sociai rasi. As pirksiu 24-70mm f 2.8, tik pries tai blykste isigysiu.

perskaiciau ta tema,atsirinkau kelis variantus. Vienas is ju 17-55mm f 2.8
Atsakyti
sveikos smile.gif

vis dar vargstu su WB blink.gif

auto
user posted image
debesėlis
user posted image
rankinis
user posted image

unsure.gif
Atsakyti
pabandziau siandien lasiukus pagauti, ir auto nupyskinti vaziuojancia blush2.gif laukiu kritikos
user posted image

user posted image
dublis 2 wink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 07 birželio 2009 - 17:38
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 07, 18:27)
pabandziau siandien lasiukus pagauti, ir auto nupyskinti vaziuojancia  blush2.gif  laukiu kritikos

Koks grazus lasas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 06 07, 18:32)
Koks grazus lasas rolleyes.gif

bigsmile.gif aciu 4u.gif

tavo vysniukes man patiko, tik noretusi ryskumo daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 06 07, 17:26)
Bandziau siandien su vandeniu pazaist...Kaip? blush2.gif

man tai labai sauniai atrodo, ypac pirmoji, tik gal ryskesne galetu but, bet siaip liuks thumbup.gif mane domina, koks cia fonas? ten siaip siena tokia balta, ar uzdetas koks lapas ar pan? blush2.gif

zana4, labai ryskus lasas bigsmile.gif o masinike irgi neblogai pavykus, gaila man taip neiseina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tin-tin: 07 birželio 2009 - 17:38
Nei Giedres nei Pokahontos wb negeras - teks dar karta bandyt smile.gif

Zana - nu tu pavarai bigsmile.gif ypac su tuo paningu doh.gif man taip neiseina, kaip tau kad cool.gif net auto numeriai matosi, nu v.z. saunuole tu wink.gif

ich bandymai faini ir idejos,tik fokusas ne ten kur reikia wink.gif pabandyk su manual nussitatyt ten kur numatai, kad vanduo bus istryskes tada fotkink, nes dabar ant stiklines isores apacioj jis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 07 birželio 2009 - 17:44
QUOTE(Tin-tin @ 2009 06 07, 18:37)
man tai labai sauniai atrodo, ypac pirmoji, tik gal ryskesne galetu but, bet siaip liuks  thumbup.gif mane domina, koks cia fonas? ten siaip siena tokia balta, ar uzdetas koks lapas ar pan?  blush2.gif

Man irgi ryskesnes gal noretusi, bandziau per flickr kelt, bet neradau kaip, tai per phptobucket keliau doh.gif
Ten siena, pas mane sienos visur baltos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 06 07, 18:37)
zana4, labai ryskus lasas  bigsmile.gif o masinike irgi neblogai pavykus, gaila man taip neiseina  smile.gif

bigsmile.gif aciu, labai malonu wub.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 06 07, 18:44)
Zana - nu tu pavarai  bigsmile.gif ypac su tuo paningu  doh.gif man taip neiseina, kaip tau kad  cool.gif net auto numeriai matosi, nu v.z. saunuole tu wink.gif

bigsmile.gif oi dekui rasytce, is taves isgirsti is tiesu labai malonu blush2.gif wub.gif
p.s. pakartokit man kas tas paningas biggrin.gif niu neigudusi dar prie terminu blush2.gif

fotkinau pro langa, realiai su masiniuku 5 kadrus padariau, bet ne su viena o su skirtingom smile.gif del nr masinos, net uzresusuoti norejau blush2.gif siaip kompe nr isvis gerai matosi, cia per image keliau tai visvien ne ta kokybe kaip pas mane pc ax.gif
su lasu 10 kadru tikrai buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 07 birželio 2009 - 17:49
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 07, 18:48)
bigsmile.gif  oi dekui rasytce, is taves isgirsti is tiesu labai malonu  blush2.gif  wub.gif
p.s. pakartokit man kas tas paningas  biggrin.gif  niu neigudusi dar prie terminu  blush2.gif

4u.gif visada prasom

ka nufotkinai tai ir yra paningas biggrin.gif kai foonas laaabai isplaukes ir jauciasi judesys wink.gif
Atsakyti