QUOTE(Zitlali @ 2009 06 07, 15:12)
Bet juk yra VISA tema apie objektyvus... perversk, rekomendaciju sociai rasi. As pirksiu 24-70mm f 2.8, tik pries tai blykste isigysiu.
perskaiciau ta tema,atsirinkau kelis variantus. Vienas is ju 17-55mm f 2.8
sveikos
vis dar vargstu su WB
auto
debesėlis
rankinis
vis dar vargstu su WB
auto
debesėlis
rankinis
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 07, 18:27)
pabandziau siandien lasiukus pagauti, ir auto nupyskinti vaziuojancia laukiu kritikos
Koks grazus lasas
QUOTE(ich @ 2009 06 07, 18:32)
Koks grazus lasas
aciu
tavo vysniukes man patiko, tik noretusi ryskumo daugiau
QUOTE(ich @ 2009 06 07, 17:26)
Bandziau siandien su vandeniu pazaist...Kaip?
man tai labai sauniai atrodo, ypac pirmoji, tik gal ryskesne galetu but, bet siaip liuks mane domina, koks cia fonas? ten siaip siena tokia balta, ar uzdetas koks lapas ar pan?
zana4, labai ryskus lasas o masinike irgi neblogai pavykus, gaila man taip neiseina
Nei Giedres nei Pokahontos wb negeras - teks dar karta bandyt
Zana - nu tu pavarai ypac su tuo paningu man taip neiseina, kaip tau kad net auto numeriai matosi, nu v.z. saunuole tu
ich bandymai faini ir idejos,tik fokusas ne ten kur reikia pabandyk su manual nussitatyt ten kur numatai, kad vanduo bus istryskes tada fotkink, nes dabar ant stiklines isores apacioj jis
Zana - nu tu pavarai ypac su tuo paningu man taip neiseina, kaip tau kad net auto numeriai matosi, nu v.z. saunuole tu
ich bandymai faini ir idejos,tik fokusas ne ten kur reikia pabandyk su manual nussitatyt ten kur numatai, kad vanduo bus istryskes tada fotkink, nes dabar ant stiklines isores apacioj jis
QUOTE(Tin-tin @ 2009 06 07, 18:37)
man tai labai sauniai atrodo, ypac pirmoji, tik gal ryskesne galetu but, bet siaip liuks mane domina, koks cia fonas? ten siaip siena tokia balta, ar uzdetas koks lapas ar pan?
Man irgi ryskesnes gal noretusi, bandziau per flickr kelt, bet neradau kaip, tai per phptobucket keliau
Ten siena, pas mane sienos visur baltos
QUOTE(Tin-tin @ 2009 06 07, 18:37)
zana4, labai ryskus lasas o masinike irgi neblogai pavykus, gaila man taip neiseina
aciu, labai malonu
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 07, 18:44)
oi dekui rasytce, is taves isgirsti is tiesu labai malonu
p.s. pakartokit man kas tas paningas niu neigudusi dar prie terminu
fotkinau pro langa, realiai su masiniuku 5 kadrus padariau, bet ne su viena o su skirtingom del nr masinos, net uzresusuoti norejau siaip kompe nr isvis gerai matosi, cia per image keliau tai visvien ne ta kokybe kaip pas mane pc
su lasu 10 kadru tikrai buvo
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 07, 18:48)
oi dekui rasytce, is taves isgirsti is tiesu labai malonu
visada prasom
ka nufotkinai tai ir yra paningas kai foonas laaabai isplaukes ir jauciasi judesys