Įkraunama...
Įkraunama...

Naujagimio lankytojai

mums tuoj bus 2 menesei bet dar neiko taip ir neisileidome ax.gif siaucia visokie virusai bijau kad neatnestu ir mums doh.gif
Atsakyti
ligoninej desimciai minuciu buvo uzbegusi aplankyti mano sesuo, o visiems kitiems buvo pasakyta, kad kai sustipresim, tada patys pranesim, kad jau laukiam sveciu ax.gif
nemegstu, kai katik po gimdymo verziasi lankytojai sniurais schmoll.gif
seneliai, aisku, aplanke pirma antra savaite, kai jau buvome grize namuciu is gimdymo namu, na o visus kitus isileidome tik po menesio smile.gif
Atsakyti
man irgi nepatiko kad ligonineje mane lanke.nieko nesakau kai ateina mama sesuo,bet kai suvirsta buriais.tiesiog dar nebuvau pasiruosusi priimt lankytojus,buvau be galo jautri,pervargus.
Atsakyti
nesuprantu pas ka tabunais ateina sveciai i lygonine ir nesa visokias zarazas... dar pati niekaip atrodai, plius jie vargina labai, mano manymu tegul vaikiukas paauga menesiuka, o tada namo tegul sveciai ateina...
Atsakyti
QUOTE(Merisa @ 2010 04 05, 13:02)
nesuprantu pas ka tabunais ateina sveciai i lygonine ir nesa visokias zarazas... dar pati niekaip atrodai, plius jie vargina labai, mano manymu tegul vaikiukas paauga menesiuka, o tada namo tegul sveciai ateina...

thumbup.gif
Atsakyti
po dviejų savaičių, kai jau galėjau pati sėdėti biggrin.gif
Atsakyti
visus lankytojus perleidomu per pirmas 2 savaites. ir dar kai kudikiui buvo 2 dienos, vaziavom i londona visai dienai, tiesiog taip reikejo.ir nei jokios slogytes, nieko dar neturejom, sveikim kaip ridikai
Atsakyti
po mėnesio
Atsakyti
na, pas mus buvo tik 3 lankytojai kol kas. po 2 savaiciu. o kitus nusprendem po menesio priimt.tai kita savaite jau atidarysim lankymo sezona lotuliukas.gif
Atsakyti
I ligonine pora h po gimdymo buvo atvaziave mano ir vyro tevai kelioms minutems. O siaip i namus svecius priemem po menesio mazdaug (tik artimiausius seimos narius). Dabar jau virs 2 men. tai parodysim jau ir draugams.
Atsakyti
Mus pirmieji sveciai aplanke gryzus is ligonines trecia diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LOOONDA @ 2010 04 08, 09:33)
Mus pirmieji sveciai aplanke gryzus is ligonines trecia diena  doh.gif

drinks_cheers.gif mus irgi..
Atsakyti