as norejau paklausti tu mamyciu kurios iskart nepriiminejo sveciu,o tai kaip jus jiem atsakydavot? mus artimi zmones aplanke ta pacia diena kai gryzom namo pirmos dvi sav buvo gana sunkios,bet sveciai vis tiek vaziavo....as kazkaip negaleciau pasakyt kad nevaziuokit.....o jei ne paslaptis tai kaip jum sekesi su tais kurie norejo anksciau atvaziuot,ar tiesiog paime ir atvaziavo?
ligonineje tai gan daug lankytoju buvo, bet cia gal del to, kad seima didele. Zinoma pirmasis vyras, kuris visa laika salia buvo ir abi naktis kartu nakvojo. Vyro tevai du kart apsilanke, maniskiai viena karteli su dviem mano seserim jaunesnem. Dar brolis su pana atejo. Kita diena sese su vyru ir dukra. Ir dar visai netiketai puske su vyru atvaziavo neispejusi. Namie kaimyne ta pati vakara atleke, o draugai tik vieni apsilanke. Atvaziavo jie visai kita proga ir tuo paciu viena aki uzmete i mazyle. Bet anyta nenorejo, kad taip anksti lankytu, tai sumurmejo ten kazka, kad nera reikalo vaiko kelti. Niekas ten net nezadejo mazytes kelti, bet taip nejaukiai pasijutau, kai ta drauge pasimete ir nebezinojo eiti ar ne cia prie to vaiko kita savaite mums jau menuo bus, tai tada jauciu pasipils lankytojai kaip is gausybes rago
pas mus taip pat daug budavo lankytoju ligonineje ir tai labai vargino ,o i namus pradejom isileisti nuo 1 men.
Neatsiklause pas mane tai niekas nevaziuoja. Tik sako pasakyk kai pati noresi, kad mes atvaziuotumem. Nu as negaliu sakyt, kad dabar nenoriu. Tai ir sakau, kad vaziuotu. Nors dar sunku, kai maziukas ritmo neturi.
Nors bacilu tai ir as labai bijau. Va ta sakau drasiai ir niekam (iskyrus artimiausiems seimos nariams) neleidziu maziuko ant ranku imti
Nors bacilu tai ir as labai bijau. Va ta sakau drasiai ir niekam (iskyrus artimiausiems seimos nariams) neleidziu maziuko ant ranku imti
Draugai atejo 9-a diena, bet del to kad buvo Kaledos tai atejo kartu svest, o prie maziuko tai ir nelindo
QUOTE(mar86 @ 2010 01 11, 18:03)
pasiseke toms, kuriu seimos supratingos ir gali palaukti menesiuka-pora.
O stai mano vyro seima - tikra nelaime. Sesuo lenda visur pirma, dar moralu atskaito, aiskina kaip reikes elgtis su busimu vaiku, kaip aukleti, kada krikstyti ir t.t. Nors nescia as tik pora men Vyro draugai panasiai, truksta jiems supratingumo, jau planuoja kaip "laistys" vaika Vienas vyro draugas gyvena kitam mieste, tai pasake kad kai tik pagimdysiu, iskart atvaziuos pas mus porai dienu su bonka Tevai vyro manau irgi pirma diena ateitu ir ilgam...
Aiskink tu jiem neaiskines, vyras aisku juos myli, nenori pykciu, sako kad jie tik trumpam visi, visi juk nores pamatyt...Isivaizduoju koks kosmaras manes laukia
O stai mano vyro seima - tikra nelaime. Sesuo lenda visur pirma, dar moralu atskaito, aiskina kaip reikes elgtis su busimu vaiku, kaip aukleti, kada krikstyti ir t.t. Nors nescia as tik pora men Vyro draugai panasiai, truksta jiems supratingumo, jau planuoja kaip "laistys" vaika Vienas vyro draugas gyvena kitam mieste, tai pasake kad kai tik pagimdysiu, iskart atvaziuos pas mus porai dienu su bonka Tevai vyro manau irgi pirma diena ateitu ir ilgam...
Aiskink tu jiem neaiskines, vyras aisku juos myli, nenori pykciu, sako kad jie tik trumpam visi, visi juk nores pamatyt...Isivaizduoju koks kosmaras manes laukia
nepavydziu ir uzuojauta neissivaizduoju, kaip bus kai maniskis gims, savu tevu neturiu, o va uosviai tai yra, o anytos maziausiai noresis matyti, bet speju jinai atleks ir sunervins reiks mb pasakyt, kad gime anukas, pries isvaziuojant is ligonines, bet speju prasides mums su maziuku lemtinga menesi skambineti po kelis kartus ar jau gal... nzn kaip cia reikes suktis, o svecius planuoju priimti, kai paauksim ir i ritma iseisim
QUOTE(Esha @ 2010 02 10, 18:28)
Pas mus kol kas lankesi tik seimos nariai, anyta jau trecia diena ligoninej buvo. Draugu ar tolimesniu giminiu kol kas nepriiminejam, nors siulosi jau bet kadangi turim truputi problemu, tai pasakau nuo kada jau ju lauksim, ir vsio.
O del emimo ant ranku tai ir man neramu, nezinau ar isdrisiu pasakyt ka nors Bet gal supratingi zmones bus ir nepuls to vaiko ciupineti...
Mane tai ligoninėje giminės ir draugai aplankė, o namuose svečius po kokių 3 sav. tik pradėjom priiminėt, bet galiu pasakyti, mūsų svečiai gana supratingi buvo, nesiveržė Ir daug maž visi kažkaip į 3 ar gal net daugiau mėnesių pasidalino Tikrai nepervargau priiminėdama svečius
Mes visiem pasakėm, kad svečių lauksim tik po mėnesio, tai kažkaip nesusipratimų ir nekilo. Be to, pas mus nieks nevažiuoja iš anksto neįpėja, o prieš lankant mažiuką dar ir paklausia ką atvežt. O kai kurie tiesiog laukė kada patys pasikviesim
[quote=vaidule66,2010 02 10, 19:50]
pas mus taip pat daug budavo lankytoju ligonineje ir tai labai vargino
O as kaip tik labai laukiau visu ligonineje ir nevargino manes visai.. Gal todel,kad pries gimdyma teko paguleti ligonineje beveik menesi,tai ta ligonine man jau buvo pabodusi,ir norejosi ta nuoboduli isblaskyti
pas mus taip pat daug budavo lankytoju ligonineje ir tai labai vargino
O as kaip tik labai laukiau visu ligonineje ir nevargino manes visai.. Gal todel,kad pries gimdyma teko paguleti ligonineje beveik menesi,tai ta ligonine man jau buvo pabodusi,ir norejosi ta nuoboduli isblaskyti
Mes isileidom svecius tik po menesio. Net pacius artimiausius.
kadangi mes uzsienyje gyvenam ir gimdysiu, tai jokiu giminiu ir nesulauksiu nei po keliu dienu nei po menesio..... turesim tik viena lankytoja mano mama, kuri atskris aplankyti anukelio pirmomis dienomis... na gal dar sumastys bendradarbiai aplankyti, bet tikrai manau ne pirmomis dienomis